appilo

Appilo – CRM

CRM Flyttebyråer

  • Adresse
    Oslo, Norge

Flytting satt i system med et kundebandlingssystem!

Velkommen til Appilo CRM – din ultimate løsning for å modernisere og forenkle administrasjonen av flyttebyrået ditt! Appilo er designet for å effektivisere hvert trinn av flytteprosessen og tilbyr en omfattende plattform som gir deg full kontroll og oversikt.

🚀 Høydepunkter med Appilo:

  • Alt-i-ett Administrasjon: Appilo samler alt du trenger for å administrere flytteoppdrag, personell, kjøretøy, og mer på ett sted, og gir deg en sømløs arbeidsflyt.
  • Intuitivt Dashboard: Få umiddelbar innsikt i virksomheten din med vårt brukervennlige dashboard, som gir deg oversikt over aktive oppdrag, tilgjengelighet, og økonomiske data.
  • Profesjonell Kommunikasjon: Oppretthold en smidig dialog med kundene fra tilbud til etter-oppdragstjenester, alt via Appilo-plattformen.
  • Transparent Fakturering: Appilo gir deg muligheten til å fakturere uten skjulte gebyrer, slik at du kan håndtere økonomien din med klarhet.

Hvordan Komme i Gang:

  1. Enkel Registrering: Meld deg på Appilo CRM raskt og enkelt for umiddelbar tilgang.
  2. Skreddersy Systemet: Konfigurer systemet etter dine behov ved å legge til ansatte, kjøretøy, og definere spesifikke tjenester.
  3. Optimaliser Virksomheten: Dra nytte av Appilos funksjoner for å optimalisere flyttebyrået ditt for økt effektivitet og suksess.

Er du klar for å revolusjonere flyttevirksomheten din? Ta det første skrittet med Appilo CRM i dag – en ny æra av flytteadministrasjon venter på deg!

Hva brukes CRM til?

Mottak av leads 33%
Kundebehandling 50%
Ansatte 17%

Historiske ord om Appilo

2024-Etablert
Versjon 1.0

2024-Funksjoner 
Funksjonaliteter i orden

2024-Leads
Flyttebyrå.no integrerer leads

Ta kontakt