Start pakking


Begynn å pakke på riktig måte. (Facebook ... link) Før du bestemmer deg for å pakke deg selv, vurder ansvaret. Visst, det tar tid og energi å få jobben gjort riktig, men å gjøre det selv kan være en ekte penger-sparer, selv om du betaler en transportør for å laste lastebilen. For eksempel, hvis du har ansatt en profesjonell mover, kan du likevel velge å pakke alle eller noen av varene selv, og dermed trimme prisen. For å finne ut hvor mye du kan trimme, spør din bevegelige koordinator når du får et estimat på stedet.

Pakningsretningslinjer for din profesjonelle flytting Hvis du bestemmer deg for å gjøre noe av pakken selv, må du ha alt riktig pakket og klar for lasting når vanen kommer. Med andre ord må all pakning være ferdig kvelden før flyt dagen. Bare de tingene du trenger i går kveld, neste morgen og umiddelbart på reisemålet, bør du legge igjen for siste minutts pakking. Når det gjelder hvordan du pakker - det forventes å oppfylle bestemte standarder. Flyttefirmaets representanter vil inspisere boksene dine, og hvis de tror at varene er feilpakket eller kartonger er utsatt for skade, kan de nekte å laste varene inntil de er ompakket.

Et ord til de kloke: Generelt er ting fra garasjer, loftsrom og oppbevaringsrom, som feriedekorasjoner og sentimentelle gjenstander de som må ompakkes. Se etter kartonger som er revet, revet, skitten, lukkes ikke eller kan ikke forsegles. Bytt dem med friske bokser. En annen ompakning giraway er hvis du kan høre innholdet rattle når du rister boksen. I så fall legger du til mer isolasjon. Hva skal du pakke? Åpenbart vil ikke alt passe i boksene. Som hovedregel vil møbler og store apparater bli pakket og polstret av din profesjonelle bevegelse. Elementer som krever profesjonell demontering og / eller crating (som skifer biljardbord, lysekroner eller store glassbordplater) er best igjen for fagpersoner. Boks Grunnleggende Bruk nye pakker av høy kvalitet som er spesielt utviklet for å flytte for bedre å sikre at varene dine trygt kommer. Profesjonelle bevegelsesbeholdere kommer i en rekke former og størrelser som er spesielt egnet for å passe til en rekke husholdningsvarer. Se etter tønner, for eksempel, da de er gode måter å laste mange ulykkelige elementer på i en stor beholder. Andre rekvisita Bunter av pakkepapir (rent, utrykt avispapir) Boblepakke, vevspapir eller papirhåndklær til delikate gjenstander Ruller av PVC-tape (ikke bruk maskebånd eller cellofan tape) Tape dispenser Bredt markerte merker for merking Saks eller skarp kniv for kutting av kartonger Notisbok og penn eller blyant for oppføring av innhold av kartonger når de er pakket Etiketter eller klistremerker for å identifisere bokser

Innpakning Hvordan Tos Før du pakker kartonger, må du pakke inn de fleste gjenstander for å beskytte dem mot riper og brudd. Det finnes en rekke materialer tilgjengelig, inkludert boblepakke, skum peanøtter og vev. Imidlertid bruker de fleste fagfolk bunter av rent, upresset avispapir (tilgjengelig hos flyttende forsyningsbutikk). Begynn med å plassere en liten bunke på et flatt, ryddig bord eller benkeplate. Rund briller og krukker kan rulles opp i to eller tre ark papir; Start alltid fra et hjørne av arket og brett sidene inn mens du ruller. Store eller oddeformede gjenstander krever en lignende teknikk. Legg dem i midten av arket og ta med hjørnene sammen. (Det kan være nødvendig å vri på gjenstanden og pakke den igjen fra den andre siden.) Hvis du er i tvil, bruk mer papir! Når hjørnene kommer sammen, fest dem med tape. Før du pakker hver kartong, rør bunnen med et par tommer vattet papir for polstring. Legg deretter store, tunge gjenstander på bunnen og lettere, mer skjøre gjenstander på toppen. Plater, bøker og ting av lignende form, bør lastes vertikalt for å utnytte sin egen maksimale strukturelle styrke. Ikke overbelast kartonger; holde dem til en håndterlig vekt. Fyll inn eventuelle hulrom og fyll de lastede kartongene med vattet papir. Tapp deretter kartongene sikkert for å unngå å skifte mens du er på vei. Merkingstips Tenk deg å pakke bort en lastebil med bokser og deretter få dem levert til ditt nye hjem. Hvordan kan du fortelle hvilken boks som går der? Fordi du har merket dem. Følg disse tipsene for å unngå forvirring.

  • Bruk en bred, felt-tippet markør. Merk klart navnet ditt, rommet den skal gå til og innholdet på hver boks. Angi "FRAGILE" på delikatene; "DETTE AVSLUTT" når det er hensiktsmessig. Hvis tilgjengelig, ta med konnossementet (eller faktura) nummeret på hver boks. Tips fra proffene De fleste movers antyder at du begynner med out-of-season elementer. Deretter pakke ting som brukes sjelden. La til siste øyeblikk ting du trenger før du flytter dagen. Her er noen flere nyttige tips. Tomme skuffer av ødelegger, spillables, ikke-transportable elementer og alt som vil punktere eller skade andre gjenstander. Pakke sammen liknende varer. For eksempel, ikke pakke en delikat kina figur i samme kartong med støpejern stekepanner. Hold alle deler eller par ting sammen. For eksempel skal gardinestenger, speilbolter og andre små maskinvareelementer plasseres i plastposer og tapes eller festes sikkert til artikkelen de tilhører. Vind elektriske ledninger, fest dem så de ikke dingle. Vri gjenstander individuelt i rent papir; bruk papir, papirhåndklær eller til og med ansiktsvev for fin porselen, krystall og delikate gjenstander. Farget innpakningspapir trekker oppmerksomhet på svært små ting som ellers kan gå seg vill i en kartong. Bruk et dobbeltlag av avispapir for en god ytre innpakning. Bruk aviser for pussing bare. Blekket kan gni av og legge seg på fin porselen. Legg et to- eller tre-tommers lag med knust papir i bunnen av kartongene for å pusse. Bygg opp lagene, med de tyngste tingene på bunnen, middels vekt neste og letteste på toppen. Når hvert lag er ferdig, fyll inn tomme mellomrom fast med knust papir og legg til mer knust papir for å lage et nivåbunn for neste lag, eller bruk ark av kartong kuttet fra kartonger som delere. Pute godt med knust papir; Håndklær og lette tepper kan også brukes til polstring og polstring. Jo mer skjør gjenstanden, desto dypere trenger du. Pass på at ingen skarpe pinner, kanter eller felger er igjen avdekket. Pak små, skjøre, individuelt pakkede varer separat eller noen sammen sammen i små bokser, demping med knust eller riflet papir. Legg små bokser i en enkelt stor boks, fyll inn mellomrom med knust papir. Begrens kartongvekten til ca 50 pounds. Unngå overbelastning av kartonger, men forsøk på en fast pakke som forhindrer gjenstander fra å skifte; Dekselet skal lukkes lett uten kraft, men bør ikke bøyes innover. Tetningsbeholdere tett med tape bortsett fra de som inneholder gjenstander som må stå åpen for varevognens inspeksjon. Når du er ferdig med hver kartong, oppgi innholdet på siden av kartongen (for enkel visning mens stablet) og i en spesiell notisbok. Du vil kanskje også nummerere og / eller kode kartongene.
  • Angi navn og rom som hver kartong skal leveres på destinasjon. Tape et skilt på døren til hvert rom på destinasjonen som svarer til kartongetikettene, slik at flyttemaskiner kan få kartongene i riktig rom raskt. Sett et spesielt merke (tallet 1, eller bokstaven A) på kartonger du vil pakke ut først på destinasjonen.