FOR FLYTTEBYRÅER

La oss flytte på en bedre måte!

Ved å laste ned appene som et flyttebyrå får du konstante forespørsler og varsler om flytting på lokalflytting eller langdistanseflytting. Vi forklarer også litt om vilkår og betingelser for bedrifter.

Vårt nettsted flyttebyrå.no har mellom 6000 til 10000 besøk hver måned fra flyttefolk som vurderer, undersøker eller som skal bestille et flyttebyrå rundt omkring i Norge og flyttebyrå.no er mest synlig og best rangert på Google innad flyttebransjen!

Hvordan fungerer det?

Flytteappen - Lokalflytting

Flytteappen
Flytteappen

Motta konstante varsler. Flytte og leveringsappen er gratis å laste ned for alle flyttebyråer. Du må være pålogget appen å dele din lokalisasjon slik at kunder som søker kan finne deg på deg interaktive kartet. Kunder har en søkeradius på 10 kilometer. Det betyr at du kan motta en direktebestilling fra kunder som er maks 10 kilometer fra din posisjon. Du kan ha flere flyttebiler registrert på appen på ulike adresser. Appen er per dags dato tilgjengelig i 19 byer i Norge.

UBERFLYTT - Langdistanseflytting

UBERFLYTT
UBERFLYTT

Motta flytteforespørsler med appen å send flyttetilbud direkte til kunden på e-post. Appen vil sende deg varsler hver gang et flytteoppdrag er tilgjengelig slik at du slipper å logge deg inn hele tiden for å sjekke. Appen kan lastes ned på mobil eller datamaskin. Du kan også logge deg inn som bruker på https://uberflytt.no å se nye forespørsler fra hele Norge.

Partner eller agent

Partnere

Har du et flyttebyrå eller en transportbedrift med kun et kjøretøy kan du registrere deg som partner og bli synlig i ditt område for kunder når appen er påslått. Er appen avslått vil du ikke vises som tilgjengelig eller være synlig online.

Agenter

Har din bedrift flere kjøretøyer er det mulighet for at de kan bli synlig og tilgjengelig på flere ulike steder og byer. For agenter, (bedrifter med flere kjøretøyer) er mulighetene betraktelig mye større enn som partner.

Hva koster det å laste ned appene?

Flytteappen er gratis og UBERFLYTT-appen koster penger. Du kan velge to typer abonnement og de første 30 dagene er appen gratis. Du kan betale med bankkort og du får automatisk tilsendt en faktura som viser alle detaljer du trenger i ditt regnskap.

Er flytteappen lønnsom for din bedrift?

Kundene betaler slik

Flytt på minutt!

 • Betaling per minutt

 • Tiden begynner fra din mobiltelefon sin gps lokalisasjon

 • Oppstartstid som tilsvarer en time

 • Kunden eller du som bedrift trykker på stoppknappen

 • Kunden betaler gjennom appen med sitt bankkort direkte til din bedrifts bankkonto
 • Kunden kan velge å tipse ansatte

UBERFLYTT

 • Du avtaler selv en fastpris eller timepris med kunden

 • Betalingsmåte er også en avtale mellom din bedrift og kunden

Hvilke fordeler har du som en flyttebedrift?

Fordeler til ditt flyttebyrå med lokal og langdistanseflytting

1. Bygg opp flyttebedriften

Instante app-varsler fra flyttefolk innad 10 km på lokalflytting. Instante varslinger på app eller web om nye oppdrag for langdistanseflyttinger.

2. Spar tid og penger

Direkte bestillinger på lokalflytting og forhåndsbestilling på langdistanseflytting fra hele Norge. Unngå ekstra tid på google annonser.

3. Profitt

Maksimer din profitt fra hvor som helst som et flyttebyrå. Du kan publisere dine flyttebiler samlet på ulike adresser. Har du 3 flyttebiler? Da har du flere sjanser!

4. Returlast

Fyll opp kalenderen med flytteoppdrag, returlast og transportoppdrag generelt når du er på farta fra en adresse til en annen adresse. Unngå tomkjøring!

5. Bli synlig

La kunder hele tiden se hvor er dine flyttebiler er på interaktive kartet. La appen være aktiv slik at du er synlig for kunder og kan motta varslinger.

6. Flere kunder

Det finnes flere flytte-transportoppdrag og lokal-flyttinger omkring som kan bli ditt. Vær aktiv og oppdatert på appen. Sikre ditt flyttebyrå i dag!

Økt effekivitet

Etablering, effektivitet, synlighet og profitt gjennom appene vil utgjøre en stor forskjell på ditt flyttebyrå og for dine ansatte. Vi er her for å hjelpe deg!

Utvidet flyttevirksomhet

Få flere kunder til ditt flyttebyrå, en bra utført flyttejobb = gode anmeldelser og vurderinger. En god tilbakemelding på appen øker ditt flyttebyrå sin tillit!

Vilkår og betingelser

Disse kravene stilles til din bedrift som vi må verifisere. 

 • Norsk registrert bedrift i Brønnøysundregisteret

 • Bedriften må være et flyttebyrå eller et transportbyrå

 • Utvidet gods, transportforsikring og tyveriforsiking på ansatte

 • Alle ansatte må være registrert i A - registeret, (arbeidsregisteret)

 • Registrert i Merverdiregisteret

 • Inne ha godstransportløyve for kjøretøy over 3,5 tonn

Flyttebyrå.no 

Waldemar Thranes gate 63, 0173 OSLO

(+47) 22717711