FOR FLYTTEBYRÅER

La oss flytte på en bedre måte!

Ved å laste ned appene som et flyttebyrå får du konstante forespørsler og varsler om flytting på lokalflytting eller langdistanseflytting. Vi forklarer også litt om vilkår og betingelser for bedrifter.

Vårt nettsted flyttebyrå.no har mellom 6000 til 10000 besøk hver måned fra flyttefolk som vurderer, undersøker eller som skal bestille et flyttebyrå rundt omkring i Norge og flyttebyrå.no er mest synlig og best rangert på Google innad flyttebransjen!

Hvordan fungerer det?

WhatsApp-gruppe

WhatsApp-gruppe
WhatsApp-gruppe

Stor nyhet for flyttebyråer! Flyttealliansen har spennende nyheter som vil hjelpe deg med å få flere oppdrag! Vi har opprettet en eksklusiv WhatsApp-gruppe der vi daglig publiserer forespørsler om flytting, både for lokalflytting og langdistanseflytting. Og det beste av alt? Det er gratis!

Som medlem av gruppen vil du få tilgang til kvalifiserte forespørsler sendt til Flyttebyrå.no, hjemmesiden til Flyttealliansen. Du kan svare raskt og profesjonelt på disse forespørslene for å sikre nye oppdrag for din virksomhet.

Last ned WhatsApp nå og bli med i Flyttealliansen sin WhatsApp-gruppe ved å legge til nummeret +47-47682844. Du vil motta varsler om de nyeste mulighetene og betale kun for de forespørslene du er interessert i å svare på. Bli med i Flyttealliansen sin WhatsApp-gruppe nå og boost flyttevirksomheten din uten å tømme lommeboken! 

Flyttebyrå-appen - Applikasjon for flyttebedrifter

Motta konstante varsler om flytting

Flytte og leveringsappen er gratis å laste ned for alle flyttebyråer. Du må være pålogget appen å dele din lokalisasjon slik at kunder som søker kan finne deg på deg interaktive kartet. Kunder har en søkeradius på 10 kilometer. Det betyr at du kan motta en direktebestilling fra kunder som er maks 10 kilometer fra din posisjon. Du kan ha flere flyttebiler registrert på appen på ulike adresser. Appen er per dags dato tilgjengelig i 19 byer i Norge.

Partner eller agent med appen

Partnere

Har du et flyttebyrå eller en transportbedrift med kun et kjøretøy kan du registrere deg som partner og bli synlig i ditt område for kunder når appen er påslått. Er appen avslått vil du ikke vises som tilgjengelig eller være synlig online.

Agenter

Har din bedrift flere kjøretøyer er det mulighet for at de kan bli synlig og tilgjengelig på flere ulike steder og byer. For agenter, (bedrifter med flere kjøretøyer) er mulighetene betraktelig mye større enn som partner.

Flytteappen er for alle

Kjære flyttebyråer i Norge!

Vi ønsker å understreke at FLYTTEBYRÅ-appen er en nøytral plattform som gir like muligheter for alle flyttebyråer. Vi har ingen prioriteringer eller favoriseringer når det gjelder hvilke byråer som mottar oppdrag gjennom appen.

Vår målsetning er å skape en rettferdig og konkurransepreget markedsplass der kundene kan velge mellom flere pålitelige og kvalifiserte flyttebyråer. Uansett størrelse, erfaring eller geografisk plassering, har alle flyttebyråer som er tilknyttet FLYTTEBYRÅ-appen, samme mulighet til å motta oppdrag fra kunder i deres nærområde.

Vi tror på å gi likeverdige muligheter for alle flyttebyråer, og vi oppfordrer derfor alle til å laste ned appen og dra nytte av de mange fordelene den tilbyr. FLYTTEBYRÅ-appen gir dere en plattform der dere kan vise deres ekspertise og kvalitet i flyttetjenestene deres, og deres omdømme vil bygges basert på kundenes tilbakemeldinger og vurderinger.

Vi ønsker å opprettholde et rettferdig og transparent marked, der kundenes behov og preferanser blir ivaretatt på best mulig måte. Derfor legger vi ingen begrensninger eller prioriteringer på hvilke flyttebyråer som får oppdrag gjennom appen. Det er opp til kundene å velge det flyttebyrået som passer best for deres behov og preferanser.

Er flytteappen lønnsom for din bedrift?

Kundene betaler slik

Brukere som kobler seg til ditt flyttebyrå:

 • Betaler per minutt

 • Tiden begynner fra din mobiltelefon sin gps lokalisasjon

 • Oppstartstid som tilsvarer en time

 • Kunden eller du som bedrift trykker på stoppknappen

 • Kunden betaler gjennom appen med sitt bankkort direkte til din bedrifts bankkonto
 • Kunden kan velge å tipse ansatte

Hvilke fordeler får din flyttebedrift?

Fordeler til ditt flyttebyrå med lokal og langdistanseflytting

1. Bygg opp flyttebedriften

Instante app-varsler fra flyttefolk innad 10 km på lokalflytting. Instante varslinger på app eller web om nye oppdrag for langdistanseflyttinger.

2. Spar tid og penger

Direkte bestillinger på lokalflytting og forhåndsbestilling på langdistanseflytting fra hele Norge. Unngå ekstra tid på google annonser.

3. Profitt

Maksimer din profitt fra hvor som helst som et flyttebyrå. Du kan publisere dine flyttebiler samlet på ulike adresser. Har du 3 flyttebiler? Da har du flere sjanser!

4. Returlast

Fyll opp kalenderen med flytteoppdrag, returlast og transportoppdrag generelt når du er på farta fra en adresse til en annen adresse. Unngå tomkjøring!

5. Bli synlig

La kunder hele tiden se hvor er dine flyttebiler er på interaktive kartet. La appen være aktiv slik at du er synlig for kunder og kan motta varslinger.

6. Flere kunder

Det finnes flere flytte-transportoppdrag og lokal-flyttinger omkring som kan bli ditt. Vær aktiv og oppdatert på appen. Sikre ditt flyttebyrå i dag!

Økt effekivitet

Etablering, effektivitet, synlighet og profitt gjennom appene vil utgjøre en stor forskjell på ditt flyttebyrå og for dine ansatte. Vi er her for å hjelpe deg!

Utvidet flyttevirksomhet

Få flere kunder til ditt flyttebyrå, en bra utført flyttejobb = gode anmeldelser og vurderinger. En god tilbakemelding på appen øker ditt flyttebyrå sin tillit!

Vilkår og betingelser

Disse kravene stilles til din bedrift som vi må verifisere. 

 • Norsk registrert bedrift i Brønnøysundregisteret

 • Bedriften må være et flyttebyrå eller et transportbyrå

 • Utvidet gods, transportforsikring og tyveriforsiking på ansatte

 • Alle ansatte må være registrert i A - registeret, (arbeidsregisteret)

 • Registrert i Merverdiregisteret

 • Inne ha godstransportløyve for kjøretøy over 3,5 tonn

Følg med på vår flytteblogg