HVA KOSTER ET LAGER I OSLO?

HVA KOSTER DET Å LEIE ET LAGER I OSLO?

Hva koster det å leie en lagerbod i Oslo? Flytteguiden har gjort en 2 års studie og analyse om hva det koster å lagre og flytte. (Prisene er gjennomsnitlig)

Hva koster det å flytte?
i Priskalkulatoren gir et estimert gjennomsnitt ut fra hva det koster innad byer og steder. Ved nasjonal og internasjonale flytteoppdrag gjelder andre priser med andre kilometertilegg og bomutgifter. Priser for tunge tinger som piano, safe, kopimaskiner o.l. har sine egne tilleggspriser. Prisene kan variere i høysessonger som på sommeren. Tillegg kan også tilkomme på kveldstid, helger og høytidsdager. Alle flyttebyråer har en minstetid, (alt fra 2 til 4 timer). Denne kalkulatoren har en minstetid med 2 timer.

Alle felt må fylles ut!

km

Alle felt må fylles ut!

Alle felt må fylles ut!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Flyttepriser © Flytteguiden 2020

PRIS LAGERBOD OSLO

De fleste lagerboder i Oslo og omegn kan variere litt med prisene i henholdt til beliggenhet. Jo naermere sentrum du kommer, mere koster det. Prisene kan variere med noen hundrelapper per måned. Det finnes også lagringstilbud utenfor Oslo som har reduserte priser. Husk ved bruk av flyttebyrå tilkommer tiden, (flyttebil og 2 mann fra kr.1200,- til kr.1500,- per time). Det kan uansett bli billigere å leie innad i Oslo! 

LAGRING OSLO

Hva er fordelene med å leie et lager i Oslo?

 1. Sikkerhet er det stoerste fordelen
 2. Redusere ting fra hjemmet og få betydelig mer plass
 3. Oppbevaring av vinter / sommer klaer, bildekk, hagematerialer
 4. Mellomlagring ved flytting eller oppussing
 5. Bedriftslager, eier du en bedrift som trenger plass
 6. Du kan leie ut din bolig og samtidlig leie lager for dine tinger

Flyttebyrå.no

Karl Staaffs vei 52, 0665 OSLO

(+47) 815 21021