Om Flyttebyrå.no

Hver eneste måned flytter folk til og fra nye kommuner over hele landet. Drømmejobben, drømmehuset eller drømmekvinnen er ofte faktorer som gjør at man finner veien til nye omgivelser. Våre kunders ønsker er det sentrale fokuset. Vi mener at det er nødvendig å digitalisere flyttebransjen  med lager og boligbransjen for å gi våre kunder den beste opplevelsen, derfor har vi et ekstra fokus på teknologi og data. Flyttebyrå.no er en del av Flytteguiden sitt nettverk og en av de ledende nettleverandører av flyttetjenester og boligannonser til leie og salgs. Flyttebyrå.no tilbyr enklet å bruke med våres ressurser og verktøy til å hjelpe deg med lokale og nasjonale tjenester. Vårt nettverk av flyttebyråer og lagringsfasiliteter er av de mest pålitelige i bransjen, et resultat av vår forpliktelse og kvalitet som krever at alle medlemsbedrifter er godkjent og forsikret. Vi kobler nettstedsbrukerne til vårt nettverk av tjenesteleverandører, i tillegg til våres tilpassede smarte kalkulatorer og tilbakemeldinger av våres fornøyde kunder for å gi viktig informasjon for å spare tid og penger. Enten du har det travelt med å planlegge en flytting, tilbyr Flyttebyrå.no ressursene og verktøyene som trengs for å lykkes med alle faser av flytteprosessen.

Utvidet nettverk

Igjennom Flytteguiden sitt nettverk som har flere tusen månedlige besøkende, finnes nettsteder som Flyttebyrå.no, Flyttebyrånorge.no en flyttebyrå-katalog, oversikt over alle flyttebyråer i Norge, Bolig-annonser.no med salg, kjøp og utleie av boliger. Se mer informasjon på Flytteguiden.no

Flyttepriskalkulatoren

Det mest vanlige blant anbudstjenester er å fylle ut et skjema og få anbud fra ulike flyttebyråer. Flyttebyrå.no sin løsning gir deg en viss ide om prisen før du flytter eller for oppbevaring av eiendelene dine. Denne prisen vises etter du har fylt ut et kort skjema, det tar bare 2 minutter! Du kan prøve priskalkulatoren helt gratis og uten forpliktelser. Du får også muligheten til å sende anbud til flere ulike flyttebyråer, disse flyttebyråene er godkjent av oss og vil svare deg på kort tid.

Kombinert flyttekontrakt for flytteoppdrag, oppbevaring, pakking og flyttevask. Vi anbefaler alle som skal flytte med et flyttebyrå å bruke vår flyttekontrakt.

- Flyttekontrakten kan også benyttes som fraktbrev.

- Statens Vegvesen, Tollvesenet og Politiet kan kreve dokumentasjon / fraktbrev for flyttelasset eller et forsikringsselskap hvis det skulle skje et uhell eller tyveri under transport.

- Unngå svart arbeid.

Flyttebyrå.no

Lille Bislett 26, 0170 OSLO

(+47) 815 21021