Om Flyttebyrå.no

Hver eneste måned flytter folk til og fra nye kommuner over hele landet. Drømmejobben, drømmehuset eller drømmekvinnen er ofte faktorer som gjør at man finner veien til nye omgivelser. Våre kunders ønsker er det sentrale fokuset. Vi mener at det er nødvendig å digitalisere flyttebransjen med transport og boligbransjen for å gi våre kunder den beste opplevelsen. Derfor har vi et ekstra fokus på teknologi og data!


Flyttebyrå.no er en del av Flytteguiden sitt nettverk og en av de ledende nettleverandører av flyttetjenester og boligannonser til leie og salgs. Flyttebyrå.no tilbyr enklet å bruke med våres ressurser og verktøy til å hjelpe deg med lokale og nasjonale tjenester. Vårt nettverk av flyttebyråer og lagringsfasiliteter er av de mest pålitelige i bransjen, et resultat av vår forpliktelse og kvalitet som krever at alle medlemsbedrifter er godkjent og forsikret. Vi kobler nettstedsbrukerne til vårt nettverk av tjenesteleverandører, i tillegg til våres tilpassede smarte kalkulatorer og tilbakemeldinger av våres fornøyde kunder for å gi viktig informasjon for å spare tid og penger. Enten du har det travelt med å planlegge en flytting, tilbyr Flyttebyrå.no ressursene og verktøyene som trengs for å lykkes med alle faser av flytteprosessen.

Flyttepriskalkulatoren

Det mest vanlige blant anbudstjenester er å fylle ut et skjema og få anbud fra ulike flyttebyråer. Flyttebyrå.no sin løsning gir deg en viss ide om prisen før du flytter eiendelene dine. Denne prisen vises etter du har fylt ut et kort skjema, det tar bare 2 minutter! Du kan prøve priskalkulatoren helt gratis og uten forpliktelser. Du får også muligheten til å sende anbud til flere ulike flyttebyråer, disse flyttebyråene er godkjent av oss og vil svare deg innen kort tid.


Publiser ditt flytteoppdrag på fraktbørsen vår!

Her kan du også søke direkte på flyttebiler som har ledig plass enten på vei tilbake eller fra et flyttebyrå som kjører forbi ditt sted / området. Finner du et treff som matcher kan du få et bra tilbud og en bedre pris! Se mer på www.fraktbørs.no

Flyttebyrå.no

Waldemar thranes gate 63, 0173 OSLO

(+47) 815 21021