Om Flyttebyrå.no

Vi kjenner flyttebransjen best!

Hver eneste måned flytter folk til og fra nye kommuner over hele landet. Drømmejobben, drømmehuset eller drømmekvinnen er ofte faktorer som gjør at man finner veien til nye omgivelser. Våre kunders ønsker er det sentrale fokuset. Vi mener at det er nødvendig å digitalisere flyttebransjen for å gi våre kunder den beste opplevelsen. Derfor har vi et ekstra fokus på teknologi og data!

Flyttebyrå.no er en del av Flyttegutta AS sitt nettverk 

Flyttebyrå.no tilbyr enklet å bruke med våres ressurser og verktøy til å hjelpe deg med lokale og nasjonale tjenester som lokal flytting og langdistanseflytting. Vårt nettverk av flyttebyråer er av de mest pålitelige i bransjen, et resultat av vår forpliktelse og kvalitet som krever at alle medlemsbedrifter er godkjent og forsikret.

Hva gjør vi?

Vi kobler nettstedsbrukerne til vårt nettverk av tjenesteleverandører med våre flytteapper, i tillegg til våres tilpassede smarte kalkulatorer og tilbakemeldinger av våres fornøyde kunder for å gi viktig informasjon for å spare tid og penger når du skal flytte eller utvikle din flyttebedrift i Norge. Enten du har det travelt med å planlegge en flytting, tilbyr Flyttebyrå.no ressursene og verktøyene som trengs for å lykkes med alle faser av flytteprosessen.

Flyttepriskalkulatoren

Det mest vanlige blant anbudstjenester er å fylle ut et skjema og få anbud fra ulike flyttebyråer. Flyttebyrå.no sin løsning gir deg en viss ide om prisen før du flytter eiendelene dine. Denne prisen vises etter du har fylt ut et kort skjema, det tar bare 2 minutter! Du kan prøve priskalkulatoren helt gratis og uten forpliktelser. Du får også muligheten til å sende anbud til flere ulike flyttebyråer, disse flyttebyråene er godkjent av oss og vil svare deg innen kort tid.

Flyttebyrå.no

Waldemar Thranes gate 63, 0179 OSLO

(+47) 22717711