Velkommen til oss!

Hver eneste måned flytter folk til og fra nye kommuner landet over. Drømmejobben, drømmehuset eller drømmekvinnen er ofte faktorer, som finner veiene til nye omgivelser.


Ønskene til våre kunder og potensielle kunder er det sentrale fokuset. Vi tror at teknologi og spesielt data vil bli viktigere, og snart vil være det viktigste element innad i flyttebransjen!

 Eier av Flytteguiden, Frank Karlsen


Hva er Flytteguiden sin agenda?

* Digitalisere flyttebransjen

* Forbedre / assistere flyttebyråer med å tilpasse dataprogrammer og hjemmesideløsninger 

* Tilknytte andre tjenester som naturlig tilhører eller kommer inn under den samme bransjen

*  Ligge topp plassert i alle aktuelle søkemotorer

* Vi skal ikke være bransjens vakthund


Flyttepriskalkulatoren
Det mest vanlige blant anbudstjenester er å fylle ut et skjema og få anbud fra ulike flyttebyråer. Flytteguiden´s sin løsning er å gi deg en viss ide om prisen før du flytter og lagrer som vises automatisk. Samtidlig kan du sende anbud og få svar innen kort tid fra ulike godkjente flyttebyråer.


Kombinert flyttekontrakt for flytteoppdrag, lagring, pakking og flyttevask. Kan benyttes av alle som skal flytte med et flyttebyrå. Flyttekontrakten er et must som alle burde bruke!

- Flyttekontrrakten kan også benyttes som fraktbrev ved å anmerke det under spesifisering og vedlagt en innholdsliste om flyttegodsets innhold.

- Statens Vegvesen, Tollvesenet og politiet kan kreve dokumentasjon / fraktbrev for flyttelasset eller et forsikringsselskap hvis det skulle skje et uhell eller tyveri under transport. www.flytteguide.no/flyttekontrakt


Hvordan fungerer det for de som skal flytte?

Anbud sendes med vår flyttepris kalkulator. Det forventes at du som kunde skal få et fastpris-tilbud på flytting innen en kort tid fra de ulike leverandørene. Tjenesten er gratis og uten forpliktelser.Hvorfor velge Flytteguiden ?

Fastpris

Flyttekontrakt

Godkjent flyttebyrå

Spar deg selv fra fysisk skade og din egen dyre tid;

En stressfri flytting;

Sørg for en sikker og skadefri flytting;

Fullt forsikrede og bindede flyttebyråer;

Fullt utstyrt flyttebiler som ankommer i tide;

Pris på forhånd og ingen skjulte avgifter;

16 års flytteerfaringer fra ledelsen;

Boligformidling

Vi er forskjellige fra andre anbudstjenester.


BOLIGFORMIDLING - En tilleggstjeneste

Gratis formidling av boligutleie for private leiere og utleiere. Flyttebransjen er tilknyttet denne bransjen og sammen burde de forenkles med alt på et nettsted som www.flytteguiden.no Hvordan fungere det for bedrifter?

Anbud, fastpris, oversikt, smarte kalkulatorer og kartsøk.

  • Registrer din bedrift og få oppdrag fra kunder og andre flyttebedrifter som trenger assistanse. 
  • Vår smarte kalkulatorer gjør det enkelt for deg å budsjettere effektivt. Disse enkle og brukervennlige verktøyene gir brukerne et nøyaktig og pålitelig estimat for hvor mye en flytting vil koste, basert på en rekke faktorer som volum, priser og behov for pakkematerialer. Du trenger ingen befaring! 
  • Som medlem hos Flytteguiden vil du  motta anbud med fastpris.
    Vi synligjør din bedrift på søkemotorer 
  • For mer informasjon send epost til info@flytteguide.no eller ring tlf. 810 21021

Send gratis oppføring med ditt flyttebyrå Oslo bedriftsinformasjon og logo. Bli listet og synlig på søkemotorer som Google og Bing.