Velkommen til om oss!

Hver eneste måned flytter folk til og fra nye kommuner landet over. Drømmejobben, drømmehuset eller drømmekvinnen er ofte faktorer, som finner veiene til nye omgivelser.


Ønskene til våre kunder og potensielle kunder er det sentrale fokuset. Vi tror at teknologi og spesielt data vil bli viktigere, og snart vil være det viktigste element innad i flyttebransjen!

 Eier av Flytteguiden, Frank Karlsen


Hva er Flytteguiden sin agenda? 


* Gi kunder et bra pristilbud
* Digitalisere flyttebransjen

* Forbedre / assistere flyttebyråer med å tilpasse hjemmesideløsninger og optimalisering

* Generere leads / backlinks til flyttebyråer

* Samle og analysere informasjon om flytting i Norge

* Tilknytte andre tjenester som naturlig tilhører eller kommer inn under den samme bransjen som lagring, rengjøring, avfall og boligformidling


Flyttepriskalkulatoren

Det mest vanlige blant anbudstjenester er å fylle ut et skjema og få anbud fra ulike flyttebyråer. Flytteguiden sin løsning er å gi deg en viss ide om prisen før du flytter og lagrer, som vises etter å ha fylt ut online skjema. Samtidlig kan du sende anbud og få svar innen kort tid fra ulike godkjente flyttebyråer. Tjenesten er gratis og uten forpliktelser.

Kombinert flyttekontrakt for flytteoppdrag, lagring, pakking og flyttevask. Kan benyttes av alle som skal flytte med et flyttebyrå. Flyttekontrakten er et must som alle burde bruke!

- Flyttekontrrakten kan også benyttes som fraktbrev ved å anmerke det under spesifisering og vedlegg av en innholdsliste om flyttegodsets innhold.

- Statens Vegvesen, Tollvesenet og politiet kan kreve dokumentasjon / fraktbrev for flyttelasset eller et forsikringsselskap hvis det skulle skje et uhell eller tyveri under transport. 

Unnga svart arbeid og betaling. FlyttekontraktHvorfor velge Flytteguiden ?

Fastpris eller timepris

Flyttekontrakt

Godkjent flyttebyrå

Spar deg selv fra fysisk skade og din egen dyre tid;

En stressfri flytting;

Sørg for en sikker og skadefri flytting;

Fullt forsikrede og bindede flyttebyråer;

Fullt utstyrt flyttebiler som ankommer i tide;

Pris på forhånd og ingen skjulte avgifter;

16 års flytteerfaringer fra ledelsen;

Boligformidling

Vi er forskjellige fra andre anbudstjenester.


BOLIGFORMIDLING - (Tilleggstjeneste)

Gratis formidling av boligutleie for private leiere og utleiere. Flyttebransjen er tilknyttet denne bransjen og sammen burde de forenkles med alt på et nettsted som www.flyttebyrå.no