Must know


"Must-Know Tips" for å flytte med store hvitevarer Pakking eller planlegging forhåndsplanlegging, hvordan å flytte tips, flytte verdisaker, planlegge et trekk, forberede seg på å flytte, verdisaker (Dele denne: Facebook) Du flytter til et nytt sted, og du må ta skritt for å beskytte dine investeringer. Kjøleskap, vaskemaskiner og tørketromler er sannsynligvis noen av de dyreste produktene du eier, og de fortjener spesiell oppmerksomhet når du flytter med store apparater. Før du flytter disse apparatene, må du rengjøre dem grundig. Du vil også ha tid til å sikre at de tørker riktig etter rengjøring før de går på lastebil. Flytteapparater Foruten rengjøring og tørking er det tips som er spesifikke for hvert apparat i boligen din. Her er en rask guide til å flytte med store apparater.

Oppvaskmaskin Koble slangene og tøm dem. La oppvaskmaskindøren stå åpen for noen dager før du går for å lette tørking. Fest de tørre slangerne i håndklær og pakkpapir, og legg dem deretter i oppvaskmaskinen for å sikre deg under transporten. Vaskemaskin Som med oppvaskmaskinen må du koble slangene og tømme dem. Vik metallkontaktenderne av slanger i et håndkle og legg dem inn i vaskemaskinen. Fest karet etter produsentens retningslinjer for å unngå skade. Hvis du ikke har produsentens retningslinjer, kan du kjøpe et vaskeresett med instruksjoner om hvordan du holder karet ved å stramme ned skruen som bruker skruen. Movers kan være i stand til å ordne en tredjeparts tjenesteleverandør for disse oppgavene. Ved ankomst til ditt nye hjem, må din vaskemaskin installeres av en kvalifisert installatør. Tørketrommel Rengjør lintskjermbildet. Før du kobler inn elektrisk tørketrommel til din nye bolig, må du kontrollere at strømforsyningen er riktig for apparatet. Hvis du flytter en gass tørketrommel, må du ha en kvalifisert tekniker, koble den av og ta av gassledningen. Ditt flyttende mannskap er ikke kvalifisert til å utføre denne tjenesten.

Komfyr Renslighet er viktigst! Fett igjen på en stovetop vil få støv og smuss - og la flekker på alt det berører. Løsne alle flyttbare deler og pakk dem trygt i en eske. Hvis du flytter et gassområde, må du ha en kvalifisert tekniker og koble den av og ta av gassledningen (se over notatet om personell som beveger deg). Når du kommer til din nye bolig med gassområdet, trenger du en kvalifisert gassinstallatør for å kontrollere gassforsyningen, koble gassledningen, tette noen åpninger, teste piloten og håndtere eventuelle andre tilkoblingsbehov. Kjøleskap og fryser Kast bort alle forgjengelige. Trekk ut strømledningen for å vaske og tørke alle flyttbare deler grundig. La delene, inkludert det indre av kjøleskapet og fryseren, tørke grundig. Pak alle løse deler, inkludert hyller og hyller, i en sikker beholder. Damp kondensatoren eller kompressoren for å fjerne støv. Tøm og rengjør fordamperen og la det være tid for det å tørke. Hvis du har en kaldvannspumper eller automatisk ismaskin, må du slå av vannet og koble fra vannledningen. Tøm vannreservoaret. Få en profesjonell tilkobling av ismaskinen og vanndispenseren til vannlinjen i ditt nye hjem. Ytterligere utstyr, inkludert kobberrør, avstengningsventil og beslag kan være nødvendig på ditt nye sted.

Mikrobølgeovn Fjern glassskuffen for å vikle og pakk den forsiktig i en godt polstret boks. Mikrobølgeovnen skal pakkes inn i en godt polstret kartong. Hvis mikrobølgeovnen din er stor, må du be om å flytte profesjonell hvis den kan pusses inn på bevegelsesdagen. Ikke plasser papp i døråpningen fordi det kan springe døren under transitt. Ikke blokkér avtrekksventilen når du installerer mikrobølgeovnen på ditt nye hjem.