MINILAGER OSLO

PRISKALKULATOR
i Priskalkulatoren gir et estimert gjennomsnitt ut fra hva det koster innad byer og steder. Ved nasjonal og internasjonale flytteoppdrag gjelder andre priser med andre kilometertilegg og bomutgifter. Priser for tunge tinger som piano, safe, kopimaskiner o.l. har sine egne tilleggspriser. Prisene kan variere i høysessonger som på sommeren. Tillegg kan også tilkomme på kveldstid, helger og høytidsdager. Alle flyttebyråer har en minstetid, (alt fra 2 til 4 timer). Denne kalkulatoren har en minstetid med 2 timer.

ellerSe flyttebyråer

Alle felt må fylles ut!

km

Alle felt må fylles ut!

Alle felt må fylles ut!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • ?

SUPPORT TLF (+47) 815 21021

MINILAGER OSLO OG OMEGN

Hva koster det å leie en lagerbod i Oslo? Flytteguiden har gjort en 2 års studie og analyse om hva det koster for et Minilager. (Prisene er gjennomsnitlig beregnet for et innelager)

PRIS MINILAGER OSLO

De fleste Minilager i Oslo og omegn kan variere litt med prisene i henholdt til beliggenhet. Jo nærmere sentrum du kommer, mere koster det. Prisene kan variere med noen hundrelapper per måned. Det finnes også Minilager-tilbud utenfor Oslo som har reduserte priser. Husk ved bruk av flyttebyrå tilkommer tiden, (flyttebil og 2 mann fra 1200,- til 1500,- kroner inkl. Mva per time). Det kan uansett bli billigere å leie et minilager for oppbevaring innad i Oslo! 

MINILAGER OSLO

Hva er fordelene med å leie et Minilager i Oslo?

 1. Sikkerhet er det største fordelen
 2. Redusere ting fra hjemmet og få betydelig mer plass
 3. Oppbevaring av vinter / sommerklær, bildekk, hagematerialer
 4. Mellomlagring ved flytting eller oppussing
 5. Bedriftslager, eier du en bedrift som trenger plass?
 6. Du kan leie ut din bolig og samtidlig leie et Minilager for dine tinger

Flyttebyrå.no

Waldemar Thranes gate 63, 0173 OSLO

(+47) 815 21021