Minilager | Mellomlagring | Lagring

Gjøre dette ved lagring:

Bruk paller, 2 x 4'er, kryssfiner, alle ting som vil holde varene dine borte fra gulvet på enheten.

Bruk all plassen i enheten. Lag en plan for hvordan du skal arrangere varene dine. En god plan vil spare deg for tiden å måtte omorganisere enheten. La en midtgang være i midten av enheten, slik at du kan gå til baksiden av enheten.

Bruk frittstående hyller for å organisere enheten.

Merk boksene på alle seks sider, og hold en liste for enkel referanse. Dette vil spare deg for tid hvis du må lete etter noe spesielt. Når du pakker esker, fyll dem uten å gjøre dem for tunge til å løfte. Legg alltid de tyngre boksene på bunnen og de lysere på toppen av de tyngre. Dette vil forhindre at kasser knuses. Hold boksene fra gulvet.

Husk å lagre ofte brukte ting foran på enheten for å unngå å søke etter dem.

For å beskytte varene dine, dekk dem til bevegelige dyner, laken eller lette tepper.

Sørg for å sjekke enheten en gang i måneden.

Demonter gjenstander som bord, sengerammer osv. Dette vil spare plass. Pakk inn og merk alle delene for en enklere tid når du må sette dem sammen igjen. Legg all maskinvare i poser og merk posene deretter.

Når du demonterer elektronikk, for eksempel datamaskiner, stereoanlegg, ting som har mange ledninger, plasserer du små fargede klistremerker på ledningen og den samme fargemerket som kabelen går. Dette vil spare deg for bryet med å prøve å finne ut hva som går dit når det er på tide å sette sammen elektronikken din igjen. Bruk om mulig de originale boksene til å lagre elektronikken og andre gjenstander.

Forsikre deg om at alle apparater er rene og tørre før du oppbevarer dem. La apparater være litt for å forhindre mugg. Hvis det er mulig, lagre sofaer på slutten. Stable stolene fra setet til setet. Bruk innsiden av apparater og skuffer til å lagre mindre gjenstander. Når du stabler møbler, bruk papirputer mellom gjenstandene for å unngå riper. Oppbevar madrasser og boksfjærer på lange kanter. Pakk inn for beskyttelse og løft av gulvet. Bruk to til tre 2 x 4 kutt til 1 fot lang.

Oppbevar speil og malerier på slutten, ikke flate. Pakk bøker flatt for å beskytte ryggraden.

Gni en liten mengde maskinolje på metallverktøy, sykler og utstyr for å forhindre rust. Tøm og rens alt søppel fra alt utstyret før du oppbevarer det.

Når du pakker inn samleobjekter eller noe som kan knuses, må du tape det etter at du har pakket det inn. Dette bør unngå å ta feil av overflødig papir for å fylle esken. Bruk bobleplast eller ikke-trykt papir for å pakke inn bruddstykker. Grupp lignende elementer sammen og merk boksene deretter.

Klær og draperier bør oppbevares i garderobeskap, på kleshengere, for å beholde sine originale former.

Kjøp forsikringen. Hvis eiendelene dine er verdt å oppbevare, er de verdt å forsikre.

Rubbermaid containere er flotte å lagre varene dine. De har tettsittende lokk og stabler lett. Oppbevar de mer verdifulle gjenstandene bak på enheten. Dette vil hindre andre i å se dem når du er i enheten din.

Hold utenom sesongklær tilgjengelige. Det kan hende du har eiendeler i lagring lenger enn forventet.

Vær oppmerksom på omgivelsene dine når du er i enheten din. Hvis du ser et potensielt problem eller noe mistenkelig varsle lederen.


Ikke gjør dette:

Ikke bruk plast for å dekke eiendelene dine. Det holder på fuktigheten.

Ikke lagre matvarer. Dette vil forhindre uønskede gjester.

Ikke pakk kassene dine slik at de er for tunge til å bære dem. Spesielt når du pakker bøker.

Ikke legg til grunn at huseiere eller leietakers forsikring dekker eiendelene dine mens du er i lagring. Kjøp forsikringen.

Ikke gi passordet, portkoden eller informasjonen til noen som ikke er oppført som tilgang.

Ikke bruk trykt avis til innpakning. Blekket kan smøre ut og få på varene dine.

Ikke glem å rengjøre apparater før du oppbevarer dem.

Ikke oppbevar giftstoffer eller brennbare stoffer som maling, olje eller bensin.

Pakkematerial kalkulator

Pakkematerial kalkulator

Antall soverom
Antall personer
Livsstil
Hvordan er det pakket?
Fyll ut kalkulatoren over
og finn ut hvor
mye pakkematerialer du trenger

Flytteguiden

MINILAGER

(+47) 810 21021

info@flytteguide.no

YouTube