Hva skal gjøres ved en flytting?

08.01.2020

Å få et flyttebyrå for å hjelpe deg med den vanskelige oppgaven med å flytte er en god idé! 

Etter at du har funnet flyttebyrået som passer for deg og dine behov, bør du gjøre noen få ting for å sikre at du er beskyttet og at du har et enkelt og trygt trekk. Du ønsker ikke å ha noen problemer med flyttebyrået ditt. Det skal gå så smidig som mulig. Du bør alltid ta notater når du snakker med flyttebyrået og skrive ned alt de sier. De vil gi deg et tilbud og et bekreftelse. Det er viktig å få denne bekreftelsen samt navnene på personene du snakker med hos flyttebyrået. Hvis det noen gang er et problem, vil du vite hvem du skal snakke med for å få ordnet det.

Du bør alltid sørge for at du lager en innholdsliste for å flytte. Når flyttebyrået kommer for å ta alle dine eiendeler, kan du oppleve at det er vanskelig å finne nøyaktig hva du kommer til å trenge for den første natten i det nye hjemmet. Du bør lage din egen flytteeske med tingene du kommer til å trenge den første natten og ta den pakken med deg. Dette inkluderer klær, tannbørster og et sett laken, tepper og håndklær. Dette vil være en stor hjelp om morgenen!

Det kan også være lurt å beskytte visse ting før flyttingene kommer dit. Dette kan inkludere noen av uerstattelige minnesaker, for eksempel lysestaker, bilderammer, o.l.. Selv om flyttearbeiderne er der for å gjøre alt dette arbeidet for deg og gjøre livet ditt enklere, kan det være lurt å ramse opp de tingene som betyr mest for deg og ta dem med deg. Flyttebyrået du ansetter skal ha forsikring for å dekke alt som går tapt eller ødelagt. Imidlertid kan du ikke erstatte minnene om noen ting du har, så det er lettere å bare ta vare på disse tingene selv.

Noe som vil hjelpe deg og flyttebyrået er å ta kjæledyrene bort for den tiden som flyttebyrået er der og når de tar gjenstandene til det nye huset. Det kan være lurt å ta kjæledyret til en venns hus eller en kennel til etter flyttingen. Ting vil være hektisk, og det siste du trenger er at kjæledyrene dine skal komme i veien for de som flytter fra å gjøre jobben sin. Du vil at ditt trekk skal være så enkelt og så raskt du kan.

Det siste du bør gjøre er å slappe av! Du har ansatt folk som skal hjelpe deg med de vanskelige tingene, og det er viktig for deg å la dem gjøre jobben sin. Du bør konsentrere deg om de andre tingene som er involvert i å flytte, og ikke bekymre deg for flyttingen. De er profesjonelle og de vil ta vare på alt!