Gi den perfekte innflyttingsgaven

08.02.2020

Skal du til innflyttingsfest, og er du helt på jordet om, hva du skal gi i innflyttingsgave? Da gir vi her med noen idéer til gaver, som mottageren kan finne brukbart til sitt nye hjem.


Kjøkkengreie

Alle kan bruke kjøkkenredskaper som kniv, bestikk, vinglass, tallerkener, skål, en brødrister osv. - også selv om vedkommende ikke lager mat.
Det kan nesten kun bli en suksess og ting som er hendige å få når man har flyttet inn i et nytt hus eller leilighet.

Vesker og handsker

Alle har bruk for lekre handsker om vinteren, eller en god veske til hverdag eller arbeid, og det vil være noe, man kanskje ikke forventer å få. www.kantar.no har et stort utvalg av alle former for vesker, kofferter og handsker. Her er der stor mulighet for å finne en gave til ham eller henne uanset alder.

Hageredskaper

Hvis vedkommende flytter i hus, hører der oftest en hage med. Spesielt hvis han eller hun flytter fra leilighet til hus, så har vedkommende høyst sanssynlig ikke mange hageredskaper fra før. Det kan evt. være hagemøbler, en parasol, en rive, kost m.m. Der findes mange ting, man kan kjøpe til å gjøre innflytterens hage klar til sommeren, og det kan gi vedkommende en masse haveinspirasjon og motivasjon til å gjøre den lekker, med å få hageredskaper i gave.

Planter

Planter gir liv og farge til hjemmet. En stor, fin plante vil være en perfekt gave, som vil pynte det nye hjemmet og som holder lenge. Det er en god måte også å ha som minne om den personen ga den. Det kan evt. være en kaktus, sommerfuglekløver, måneskin, elefantøre, kentiapalme, eller kanskje en Aloe Vera plante, som samtidig kan brukes til å dempe irritasjon i huden, hvis man klipper et lille stykke av et av bladende.

Ukekalender

En ukekalender er en artig og praktisk gave, som innflytteren helt sikkert vil sette pris på, da det hjelper en til å holde oversikten over uken. Den kan brukes til både avtaler, begivenheter og matplaner, og så pynter den også i kjøkkenet, hvis man mangler litt pynt til veggene.

Kokebok

Hvis vedkommende ikke er den store kokken, så kan det være en grei idé å gi en god kokebok. Kjøp evt. en kokebok som er nybegynnervennlig, så det er overkommelige opskrifter, som han eller hun faktisk har overskudd og interesse i å lage.

Røykealarm

De fleste har forhåpentlig en røykalarm, men hvis du vet at vedkommende ikke har anskaffet seg en enda, så er det en ytterst praktisk og viktig ting å gi i gave. Det er en ting, som mange glemmer å kjøpe, uten å tenke over viktigheten.

Flytteguiden

Lille Bislett 26, 0170 OSLO

(+47) 924 13 110

info@flytteguide.no

www.flyttebyrå.no