FLYTTEBYRÅ BERGEN

29.01.2020

FLYTTEGUIDEN - OM OSS Flytteguiden er Norges eneste markedsplass som skal forenkeligjøre prosessen til de som er på flyttefot eller i flyttemodus for private og bedrifter. Et nettsted med 3. parts interesser.

Bestill ditt flyttefirma eller minilager igjennom oss og flytte ditt hjem sikkert med fast avtalte priser, flyttekontrakt, godkjent bedrift og sikker betaling. Fyll ut Flyttepris Kalkulatoren, se prisen og trykk send. Sjekk gjerne flere steder - Du vil ikke finne et bedre flyttetilbud enn hos oss. Flytt sikkert og trygt, ingen overraskelser etterpå!

Hva koster det å flytte?
i Priskalkulatoren gir et estimert gjennomsnitt ut fra hva det koster innad byer og steder. Ved nasjonal og internasjonale flytteoppdrag gjelder andre priser med andre kilometertilegg og bomutgifter. Priser for tunge tinger som piano, safe, kopimaskiner o.l. har sine egne tilleggspriser. Prisene kan variere i høysessonger som på sommeren. Tillegg kan også tilkomme på kveldstid, helger og høytidsdager. Alle flyttebyråer har en minstetid, (alt fra 2 til 4 timer). Denne kalkulatoren har en minstetid med 2 timer.

Alle felt må fylles ut!

km

Alle felt må fylles ut!

Alle felt må fylles ut!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ?

Flyttepriser © Flytteguiden 2020

Kontaktinformasjon

Flytteguiden

BERGEN

(+47) 810 21021

info@flytteguide.no