Kontakt oss

Send forespørsler slik

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor så vil din forespørsel bli publisert til ulike flyttebyråer rundt omkring i Norge, (ikke glem å skrive hvilket postnummer du skal flytte fra og til). Skal du flytte lokalt, anbefaler vi at du laster ned appen Flytt på minutt! på Google Playstore.

Fyll ut skjemaet og få et rakst svar fra vårt team! 

Publisering av flytteforespørsler

Forespørsler blir kontinuerlig publisert på flytteappen til Uberflytt til godkjente flyttebyråer i Norge. Dine private personalia blir ikke synliggjort, (navn og telefonnummer). Du vil kun motta flyttetilbud på e-posten du har oppgitt fra flere flyttebyråer. Din forespørsel blir slettet på datoen du har oppgitt som "flyttedato".

Flyttebyrå.no

Flyttebyrå.no er en del av Flyttegutta AS sitt nettverk og en av de ledende nettleverandører av flyttetjenester og adresseendring. Flyttebyrå.no tilbyr enklet å bruke med våres ressurser og verktøy til å hjelpe deg med lokale og nasjonale tjenester. Vårt nettverk av flyttebyråer er av de mest pålitelige i bransjen, et resultat av vår forpliktelse og kvalitet som krever at alle medlemsbedrifter er godkjent og forsikret. 

Vi kobler nettstedsbrukerne til vårt nettverk av tjenesteleverandører, i tillegg til våres innovative flytteapper, tilpassede smarte kalkulatorer og tilbakemeldinger av våres fornøyde kunder for å gi viktig informasjon for å spare tid og penger. Enten du har det travelt med å planlegge en flytting, tilbyr Flyttebyrå.no ressursene og verktøyene som trengs for å lykkes med alle faser av flytteprosessen.

Åpningstider:

KONTORTID

Mandag til fredag: kl.08.00 - 17.00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

TELEFONTID

Mandag til fredag: kl.08.00 - 18.00

Lørdag: 09.00 - 18.00

Søndag: Stengt

DAGLIG LEDER / WEB OG APPANSVARLIG: Frank Karlsen

Flyttebyrå.no

Waldemar Thranes gate 63, 0173 OSLO

(+47) 22717711