Flyttetips

Hva skal du huske, når du skal flytte? Hvordan blir du en del av fellesskapet? Hvordan får man råd til både husleie og fornøyelser?
Her på siden kan du finne relevante artikler og gode tips til din flytting. 


Det mest utfordrende med å flytte er for de fleste å oppbygge et nytt netverk. Etter ett år er "Christie" stadig ikke sikker på, at hun er inkludert helt til i sin nye by. Det var ikke Christie selv, som tok beslutningen om å flytte, men da hennes kjæreste fikk en ny jobb, måtte de begge rive de trygge teltpluggene opp i barndomsbyen....

Når du skal velge, hvor dine barns skal gå i skole, er der mange faktorer å ta hensyn til. Du skal finne et sted, som stemmer overens med dine værdier, og hvor ditt barn vil trives.

Skal du til innflyttingsfest, og er du helt på jordet om, hva du skal gi i innflyttingsgave? Da gir vi her med noen idéer til gaver, som mottageren kan finne brukbart til sitt nye hjem.

Man behøver ikke å dra langt for å få en opplevelse. Ofte er det masse av muligheter og aktiviteter i nærheten, hvor du allerede befinner deg. Bli turist i egen kommune, og undersøk alle de tilbud, som ligger i ditt område.

Uanset om du allerede trener regelmessig, eller du gjerne vil komme i gang med å trene, så må du finne et nytt treningssenter, hvis du nettopp har flyttet til et område.

Mange opfatter kjøkkenet som boligens hjerte, da kjøkkenet er et av de rom, som vi oppholder oss aller mest i. I kjøkkenet møtes vi for matlaging, måltider og muntre stunder, og derfor er det viktigt med et kjøkken, som har plass til både hjerterom og kjøkkenkunst.