Flytting har aldri vært så enkelt!

Vi er her for å hjelpe deg. Bestill ditt flyttebyrå Trondheim enkelt online med Flyttealliansen.

Velkommen til Flyttealliansen! Vi er dedikerte til å fremme faglig dyktighet i flyttebransjen.

Privatflytting Trondhein

Flyttebyrå nær deg som stiller opp på kort varsel som flytter deg fra dør til dør.

Bedriftsflytting Trondheim

Flytting av kontorer og ansatte utført av proffesjonelle flyttefolk med lang erfarning.

Flyttebyrå Trondheim

Er du et flyttebyrå som yter god kundeservice og har behov for flere flytteoppdrag?

Hvordan fungerer det?

LAST NED FLYTTEAPPEN

Bestill lokale flyttebyråer nær deg, ingen behov for sammenligning eller vente på svar fra utfylte skjemaer. Betal kun for den tiden du bruker.

BESTILL FLYTTEBYRÅ PÅ DAGEN

Ingen ventetid! Du kan bestille direkte eller forhåndsbestille en flyttedato og tid som passer for deg og flyttebyrået som er tilgjengelig. 

SIKKERT BETALINGSSYSTEM

Vi tilbyr et sikkert betalingssystem for både brukere og flyttebedrifter, slik at begge parter kan ha trygghet i transaksjonene.

Flyttingens fremtid!

Last ned Flytteappen på Google Play og få en smidig og effektiv flytteopplevelse!

Vårt dedikerte team jobber også hardt for å utvikle appen for Apple Store, slik at den snart blir tilgjengelig for alle Apple-brukere.

Vårt dedikerte team jobber også hardt for å utvikle appen for Apple Store, slik at den snart blir tilgjengelig for alle Apple-brukere.

Flytteappen er en banebrytende løsning som tar flyttebransjen inn i fremtiden. Med den i hånden kan du spare både tid og penger under flytteprosessen. Planlegging og organisering blir en lek, og du kan holde full kontroll på flytteoppdraget.

Oppdag fordelene med Flytteappen:

 • Se alle flyttebiler nær deg online på et interaktiv kart.
 • Planlegg og bestill flytteoppdrag direkte i appen, uten bryet med telefonoppringninger.
 • Få tilgang til verdifulle tips og råd for en smidig flytteprosess.
 • Kommuniser direkte med flyttebyrået for oppdateringer og koordinering.
 • Hold styr på betalinger og kvitteringer på ett sted.

Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve flyttingens fremtid! Last ned Flytteappen fra Google Play i dag og bli en del av det stadig voksende antallet brukere som nyter fordelene den bringer. Spar tid, spar penger, og nyt en sømløs flyttingserfaring.

Avansert betalingsgaranti: Sikre og trygge flyttetjenester

Flyttealliansen bidrar til å bekjempe dårlig rykte i flyttebransjen

Flyttealliansen, Norges allianse for flyttebyråer, har utviklet Flytteappen som tilbyr en sikker betalingsmåte for flyttetjenester. Med appens betalingssystem kan brukere enkelt og trygt betale for tjenestene etter at flyttejobben er fullført. Dette eliminerer risikoen for usikre betalingsmetoder og gir både brukere og flyttebyråer en pålitelig og transparent transaksjon.

Med Flytteappen og Flyttealliansens fokus på sikker betaling og konfliktløsninger, streber vi etter å opprettholde høy kvalitet, tillit og profesjonalitet i flyttebransjen.

Er du et flyttebyrå i Trondheim?

Økt synlighet og bransjenettverk for ditt flyttebyrå!

Bli med i Flyttealliansen og gi ditt flyttebyrå en konkurransedyktig fordel! Som medlem vil du få økt synlighet blant potensielle kunder og tilgang til et sterkt nettverk av bransjeledere. Dra nytte av vår markedsføring og samarbeid med andre flyttebyråer for å oppnå suksess. Bli med i dag og ta ditt flyttebyrå til nye høyder med Flyttealliansen!

Bygg tillit og troverdighet: Flyttealliansen er anerkjent for sitt engasjement for kvalitet og pålitelighet. Ved å bli medlem, vil du dra nytte av vårt gode omdømme og bygge tillit hos potensielle kunder. Vårt merke vil styrke din profesjonelle status og hjelpe deg med å skille deg ut i markedet.

Flytteforsikring for trygghet og beskyttelse

Mange bekymrer seg for flyttelasset!

Når du benytter Flytteappen gjennom Flyttebyrå.no, kan du være trygg på at registrerte og godkjente flyttebedrifter tar ansvar for din flytteopplevelse. Vi setter sikkerheten og beskyttelsen av dine eiendeler i fokus, og derfor krever vi at alle flyttebedrifter som samarbeider med oss har egne forsikringer som er grundig verifisert og godkjent av vårt team.

Vi er en tredjeparts interesse som fungerer som bindeledd mellom flyttebedrifter og brukere ved å tilby teknologi for en enklere og mer pålitelig flytteprosess. Når du velger en flyttebedrift gjennom vår app, kan du være trygg på at de har de nødvendige forsikringene på plass.

Alle registrerte flyttebedrifter har en omfattende firmaforsikring som beskytter deg og dine eiendeler i tilfelle uforutsette hendelser. Dette inkluderer også forsikring på de ansatte som er involvert i flytteprosessen. Du kan være trygg på at flyttebyråene tar ansvar for sine ansatte og deres velferd.

I tillegg har flyttebedriftene en utvidet ansvarsforsikring for flyttebilene. Dette sikrer at eventuelle skader på eiendeler under transport blir dekket, og du kan ha full tillit til at dine verdifulle eiendeler blir håndtert med forsiktighet og omsorg.

Selv om du eller flyttebyrået tar alle forholdsregler for å sikre møbler og kostbare gjenstander under flytting, kan uhell skje. Risikoen er i forbindelse med inn og utflytting, under transport og møbler som skrapes opp.

Vurdering & Referanser

Få Innsikt fra tidligere brukere og flyttebedrifter

På flyttebyrå.no tar vi kundetilfredshet og kvalitet på tjenestene vi tilbyr svært alvorlig. Vi tror på å skape gjennomsiktighet og tillit i flyttebransjen. Derfor har vi implementert en Referanser & Vurderinger-funksjon på Flytteappen som gjør det enkelt for både brukere og flyttebedrifter å evaluere og vurdere hverandre etter et flytteoppdrag.

Så hvordan fungerer referanser og vurderinger på flytteappen? La oss ta en nærmere titt.

Spørsmål og svar

Spørsmål og svar

Vi håper at svarene på disse spørsmålene har gir deg en grundig forståelse av hvordan Flytteappen fungerer og fordelene ved å bruke den til ditt flytteoppdrag. Med Flytteappen kan du enkelt finne pålitelige og kvalifiserte flyttebyråer til konkurransedyktige priser, og du betaler kun for den tiden du faktisk bruker. Appen gir deg trygghet, bekvemmelighet og en sømløs flytteopplevelse.

1. Hva er fordelen med å bruke Flytteappen?

Flytteappen gir deg flere fordeler sammenlignet med tradisjonelle flyttebyråer. For det første gir den enkel tilgang til pålitelige flyttebyråer med standardiserte priser. Du kan unngå tidkrevende sammenligninger og vente på svar fra forskjellige flyttebyråer, da Flytteappen kobler deg direkte til det nærmeste tilgjengelige flyttebyrået. Videre betaler du kun for den faktiske tiden brukt på flytteoppdraget, noe som kan spare deg for betydelige kostnader sammenlignet med tradisjonelle byråer med minimumstider.

2. Hva koster et flyttebyrå?

Alle flyttebyråer som er tilgjengelige gjennom Flytteappen har standardiserte priser. Prisene varierer avhengig av størrelsen på kjøretøyet og antall flyttekonsulenter som er involvert. Flytteappen tar betalt basert på tiden det tar å fullføre flytteoppdraget, og du betaler kun for den faktiske tiden brukt fra start til slutt. Dette gir deg som bruker en fordel da mange tradisjonelle flyttebyråer har minimumstider på 3-5 timer. Ved å bruke Flytteappen kan du spare penger ved å betale kun for den tiden du faktisk bruker.

3. Hvordan vet jeg at flyttebyrået kommer?

Når du bestiller en flyttebil gjennom Flytteappen, vil det nærmeste tilgjengelige flyttebyrået aktivere seg for oppdraget ditt. Du vil motta en melding som informerer deg om at "Flyttebyrået er på vei". Når flyttebyrået når frem til din adresse, vil du motta en ny melding som informerer deg om at "Flyttebyrået er ankommet!" Dette gir deg trygghet og sikkerhet i å vite når flyttebyrået kommer og er klar til å hjelpe deg.

4. Hvordan betaler jeg for flyttingen?

Etter at du har lastet ned Flytteappen, må du legge til dine bankkortopplysninger i appen. Når flytteoppdraget er fullført, trykker du på stoppknappen i appen for å avslutte oppdraget. Betalingen blir automatisk utført ved at beløpet trekkes fra ditt registrerte bankkort. Flyttebyrået vil også motta en melding som bekrefter at flytteoppdraget er betalt. Du vil også ha muligheten til å gi tips til flyttebyrået og vurdere dem med opp til 5 stjerner.

5.  Hva slags type flyttebyrå kan jeg forvente kommer til meg?

Alle flyttebyråer som er tilgjengelige gjennom Flytteappen er nøye godkjent og verifisert av Flyttebyrå.no sitt team på forhånd. Vi sikrer at hver flyttebedrift har nødvendige forsikringsdokumenter, firmaattest, førerkort for alle ansatte og vognkort for de kjøretøyene som brukes gjennom appen. I tillegg sjekker vi om flyttebedriftene har en egen hjemmeside og Facebook-profil, samt vurdering av tidligere anmeldelser. Dette sikrer at du får tjenester fra pålitelige og kvalifiserte flyttebyråer.

6. Kan jeg bestille pianoflytting eller andre tilleggstjenester?

Ja, du kan flytte pianoer, ovner, hvitevarer og andre tunge tinger pluss andre tjenester hvor det koster ekstra for som avfallsdeponering / søppelhenting. Det kan enkelt betales som tips etter endt flyttearbeid. F. eks koster flyttingen kr.4000,- og flyttebyrået har flyttet et piano som til vanligvis koster kr.3000,- Kan du som bruker tipse flyttebyrået i etterkant av selve betalingen for flytteoppdraget. Les mer om pianoflytting

Enkel og Effektiv Flytting i Trondheim

Informasjon og Statistikk for Studenter, Familier, Enslige, Jobbmessige Årsaker og Bedriftsflytting

Enten du er student, familie, enslig eller flytter av jobbmessige årsaker eller bedriftsflytting, er en vellykket flytteprosess avgjørende. I denne artikkelen vil vi gi deg viktig informasjon, nyttige tips og statistikk om flytting i Trondheim for ulike folkegrupper. Uansett om du flytter innad i Trondheim eller til/fra byen, vil du finne verdifull innsikt her for å sikre en enkel og effektiv flytteopplevelse.

Studenter i Trondheim: Trondheim er kjent som en av Norges fremste studiebyer, og hvert år flytter mange studenter hit for å starte sin høyere utdanning. Det er viktig å planlegge flyttingen i god tid og undersøke studentboligtilbudet i Trondheim. Sørg for å sjekke utleiemarkedet, finne passende boalternativer og benytt deg av pålitelige flyttebyråer for å sikre en smidig flytteprosess.

Familier i Trondheim: Trondheim er en attraktiv by for familier på grunn av sitt gode skolesystem, trygge miljø og rekreasjonsmuligheter. Når du flytter som en familie, bør du vurdere faktorer som boligstørrelse, barnehager/skoler og tilgang til offentlige fasiliteter. Planlegg flyttingen i god tid og involver alle familiemedlemmene for å sikre en jevn overgang.

Enslige i Trondheim: Enten du er ung eller eldre og flytter alene til eller fra Trondheim, er det viktig å vurdere faktorer som boligpriser, sikkerhet og tilgjengelighet til offentlig transport. Utforsk ulike nabolag og velg et som passer dine behov og preferanser. Bruk pålitelige flyttebyråer for å sikre en effektiv og trygg flytteprosess.

Flytting av jobbmessige årsaker: Trondheim er kjent for å være en by med gode jobbmuligheter innen ulike bransjer. Hvis du flytter til Trondheim av jobbmessige årsaker, bør du undersøke arbeidsmarkedet og eventuelle støtteordninger for nytilflyttede arbeidstakere. Vurder pendleravstand og tilgang til nødvendige fasiliteter når du velger ditt nye bosted.

Bedriftsflytting i Trondheim: Bedrifter som planlegger en flytting i Trondheim bør vurdere faktorer som næringslokaler, tilgjengelighet for ansatte og logistikk. Flyttealliansen tilbyr skreddersydde tjenester for bedriftsflytting i Trondheim. Ved å samarbeide med Flyttealliansen, kan du dra nytte av deres omfattende nettverk av anerkjente flyttebyråer som har erfaring med bedriftsflytting. Dette sikrer en sømløs overgang og minimal forstyrrelse av virksomheten.

Statistikk om flytting i Trondheim: Trondheim opplever årlige flytteaktiviteter både innenfor byen og til/fra andre områder. Statistikk viser en jevn økning i antall studenter som flytter til Trondheim for høyere utdanning, samt en betydelig tilstrømning av arbeidssøkere til byen. Flytting blant familier, både innad i Trondheim og fra andre byer, er også vanlig. Dette indikerer at flytting er en integrert del av livet i Trondheim, uavhengig av folkegruppe eller årsak.

Praktiske tips for en vellykket flytteprosess:

 1. Planlegg i god tid: Start planleggingen av flyttingen tidlig for å unngå stress og uforutsette problemer. Sett en flyttedato og organiser alle nødvendige tiltak i forkant.
 2. Velg pålitelige flyttebyråer: Sammenlign og velg anerkjente flyttebyråer som har erfaring med flytting i Trondheim. Sjekk omtaler, be om anbefalinger og forsikre deg om at de har nødvendige lisenser og forsikringer.
 3. Sorter og organiser: Gå gjennom eiendelene dine før flyttingen og kvitt deg med unødvendige ting. Pakk systematisk og merk esker for enklere gjenfinning ved ankomst.
 4. Informer relevante parter: Gi beskjed til postkontoret, banken, forsikringsselskapet, skole/arbeidsplassen og eventuelle abonnementstjenester om adresseendringen.
 5. Ta vare på deg selv: Flytting kan være fysisk og emosjonelt krevende. Husk å ta pauser, spis riktig og søk hjelp når nødvendig. Prioriter egen velvære under flytteprosessen.

Konklusjon: Uansett om du er student, familie, enslig, flytter av jobbmessige årsaker eller gjennomfører en bedriftsflytting i Trondheim, er grundig planlegging og bruk av pålitelige flyttebyråer avgjørende for en vellykket flytteprosess. Flyttealliansen står klar til å bistå deg med deres skreddersydde tjenester og ekspertise. Ved å velge Flyttealliansen som din flyttepartner, kan du være trygg på at din flytteopplevelse blir enkel, effektiv og problemfri i vakre Trondheim.

Flyttemelding

ADRESSEENDRING - Her kan du melde flytting både til posten og Folkeregisteret

For å sikre at du får brev og pakker når du bytter adresse, må du melde flytting til Posten. Du kan også samtykke til at adresseendringen sendes til Folkeregisteret. Logg inn med BankID `»» Meld flytting

Da får du:

 • `Riktig adresse i Postens registre
 •  Riktig adresse i Folkeregisteret