FLYTTEBYRÅ TROMSØ

Hva koster det å flytte?
i Priskalkulatoren gir et estimert gjennomsnitt ut fra hva det koster innad byer og steder. Ved nasjonal og internasjonale flytteoppdrag gjelder andre priser med andre kilometertilegg og bomutgifter. Priser for tunge tinger som piano, safe, kopimaskiner o.l. har sine egne tilleggspriser. Prisene kan variere i høysessonger som på sommeren. Tillegg kan også tilkomme på kveldstid, helger og høytidsdager. Alle flyttebyråer har en minstetid, (alt fra 2 til 4 timer). Denne kalkulatoren har en minstetid med 2 timer.

Alle felt må fylles ut!

km

Alle felt må fylles ut!

Alle felt må fylles ut!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ?

Flyttepriser © Flytteguiden 2020

Flyttebyrå Tromsø og omegn

Send anbud til flyttebyrå Tromsø og se estimert fastpris før du mottar tilbud fra flyttebyråer i Tromsø. Les mer om oss

Hva koster det å flytte? Vi har gjort en 2 års studie og analyse om hva det koster å bruke et flyttebyrå. Les mer

Respektert flyttekontrakt.   En stor sikkerhet for deg som kunde og for Flyttebyrå Tromsø. Unngå svart betaling.

Flyttebyrå i Tromsø

Konkurransedyktige priser på flytting. Det er ikke noe bedre tidspunkt å begynne å planlegge enn nå. Du kan få gratis tilbud fra alle våre godkjente flyttebyråer i Oslo ved å fylle ut vår flyttepris kalkulator på nett. Det er også mange tips om flytting og lagring for å gjøre livet ditt enklere. Enten du vil ha hjelp til å flytte en garderobe i underetasjen, eller en full pakke med flytting, pakking og flyttevask fra flyttebyråer i Oslo. Flytteguiden lover å formidle de beste tilbudene på store og små flytteoppdrag fra flyttebyråene i Oslo.

Send anbud til; Flyttebyrå Stalheim, Flyttebyrå Myreng, Flyttebyrå Breivika, Flyttebyrå Lunheim, Flyttebyrå Tromsdalen, Flyttebyrå Hungeren, Flyttebyrå Tomasjord, pluss flere...Hvem er Flytteguiden?    

www.flyttebyrå.no er den beste nettsiden for flytting og oppbevaring. Konseptet ble utviklet for å imøtekomme forbrukernes skiftende behov. Vi tilbyr muligheten til å bestille flytte- og oppbevaringstjenester på nett. Å flytte har aldri vært enklere. Med Flytteguiden kan du i løpet av få minutter på en veldig enkel og morsom måte arrangere hele flytteoppdraget og bestille det direkte. Alt er mulig med Flytteguiden - vi flytter din hybel eller ditt hus! Ut fra informasjonen vi får fra deg, vil Flytteguiden utstede en fastpris. På denne måten vil du alltid vite nøyaktig hva flytting og oppbevaring vil koste. Ingen overraskelser i etterkant!

Flyttepriskalkulator

Flyttepriskalkulatoren oppgir gjennomsnitlige priser for flytting og lagring. (Skal du flytte gjelder prisene innenfor 30 km) 

Dersom du skal du flytte fra Tromsø til Oslo vil du ikke få oppgitt riktig pris eller hvis du skal flytte fra Sverige til Norge. De fleste flytteoppdrag er innenfor samme kommune, by eller område. Priskalkulatoren er detaljert utarbeidet gjennom en 2 års studie og analyse og vi har "truffet spikeren på hodet". Hvor mange flyttebyråer og minilager har du ringt rundt til for å spørre om pris? De fleste flyttebyråer har timepriser innad i byer og områder. De fleste kunder vil ha fastpris, da kan de også sammenligne prisene og velge det billigste flyttebyrået eller minilageret igjennom Flytteguiden. Som sikkerhet er alle våres medlemmer sikkerhetskontrollert og de er pliktige til å bruke en bindende flyttekontrakt som sikrer mot svart arbeid.  "Et minilager har som oftes sin egen leiekontrakt"


Flyttebyrå Tromsø i dag

Flyttetjenester i dag er like populære som for 20 år siden, mens en økning i teknologirelaterte tjenester spiller en større rolle i å hjelpe kunder med å finne det beste flyttebyrået Tromsø. Flyttebyråer sin hovedoppgave er å hjelpe folk med å flytte møbler og andre eiendeler på en så rask og sikker og komfortable måte som mulig. Hovedfokuset til Flytteguiden er vår formidling av flyttetjenester med oppbevaring, og vi ønsker å tilby de riktige og beste flyttebyråene i Tromsø. Vi har mye god erfaring bak oss og vet hvordan vi kan gjøre kundene glade. I dag må flyttebyråer i Tromsø jobbe enda hardere for å konkurrere med sine mange konkurrenter som tilbyr flyttjenester.


Priser flytting i Tromsø

Hvor mye koster et flyttebyrå?

Flyttekostnader for ditt lokale flytteoppdrag eller langdistanseflytting kan variere avhengig av en rekke forskjellige faktorer: Avhengig av hvor du befinner deg og hvor vil du flytte fra i Tromsø; Enten du trenger pakking, bæring, lasting til flyttebilen, frakt av en mengde møbler, pianoflytting, husholdningsapparater og andre eiendeler fra huset ditt; Flyttepriser for et flyttebyrå i Tromsø kan avhenge av om du ønsker å flytte en hybel, to eller tre-romsleilighet eller en større enebolig; De fleste lokale flyttebyrå tilbyr en timepris. Flytteguiden tilbyr fastpriser. Flyttebyråer er effektivt avhengig av hvor raskt og smidig flytting du vil / trenger og hvor mye du vil spare igjennom; Hvor stor flyttebil, adkomst, etasjeforhold, pakking, tunge tinger, etc.

Pianoflytting i Tromsø

Skal du flytte et piano eller andre spesielle tunge møbler?

Det å flytte på store og spesielle møbler som piano, flygel, safe og lignende er ingen enkelt sak. Det er både tidkrevende og vanskelig. Det er viktig at det blir gjort riktig og at det utføres med stor forsiktighet. De fleste er veldig glad i pianoet sitt og det er også et instrument som i de fleste tilfeller har en svært høy verdi. Med andre ord kan det bli veldig dyrt å skulle flytte et piano uten hjelp, det kan også være skummelt for rygg og kroppen generelt. Du bør derfor ikke falle for fristelsen å tenke at du skal spare penger ved å flytte pianoet selv. Det kan være smart å få et flyttebyrå til å ta jobben for deg. For å flytte et piano kreves riktig utstyr, god erfaring, bra teknikk, styrke og ikke minst balanse. Det er viktig at det blir flyttet på en skånsom måte, og det skal jo helst gå fort og effektiv også. Da lønner det seg å bruke et flyttebyrå som har spesialkompetanse innenfor flyttetransport av store tunge møbler.

Flyttebil i Tromsø

Hvor stor flyttebil trenger du?                                                    

Flyttebilen bør få med alt på en tur. På lokale flytteoppdrag innad i byer / områder holder det gjerne med en liten lastebil eller en stor varebil, (20 kbm skapbil) da det ofte er dårlig med parkering og adkomst på adressene. Hvis flyttebilen er for stor må flyttebyrået parkere lengre unna og dermed bruke lengre tid på flyttingen. Spesielt vanskelig er det på vinters tid da det er mye snø og brøytekanter.  Derimot skal du flytte langt er det svært viktig at bilen er stor nok til flyttelasset ditt. Du kan finne ut hvor stor flyttebil du trenger med å bruke vår volumkalkulator og se enkelt hvor mange kubikkmeter stort ditt flyttelass er. Er ditt flyttelass 27 kbm stort? Ja, da trenger du en flyttebil som er 30 kbm stor! De fleste flyttefirmaer vet ofte omtrent hvor stort er ditt flyttelass ut fra hvor stor bolig du har, (hybel, 2-roms eller en 3-roms, osv.)  Men det er forskjellig hva hver enkelt har, så bruk volumkalkulatoren.

(20 kbm skapbil er perfekt for flytting i byen)

Flytting av hvitevarer

Derfor bør du flytte kjøleskapet stående

Oljen bruker tid på å renne tilbake.

Mange velger å la hvitevarene stå igjen når de flytter. Men har du nettopp kjøpt et flott kombiskap med det siste innen kjøle og fryseteknologi, er det jo like greit å ta det med seg. Flytting er en ganske krevende prosess for store, følsomme ting som går på strøm. Spesielt kjøleskap og frysere, som fortsatt bruker en kombinasjon av olje, kjølevæske og gass for å holde melka kald og torsken stivfrossen.

Stående er best

- Det finnes i dag produkter der dette er fikset, men med de aller fleste kjøleskap og kombinerte kjøl/frys anbefales å frakte skapet stående. Flytter man med egen bil, må skapet i de fleste tilfeller fraktes liggende. I slike tilfeller er det viktig å huske på å vente minst tre timer før man plugger støpselet i kontakten.

Søppeltaxi Tromsø

Ikke flytt ting du ikke trenger.

Mange familier flytter rundt med esker og vesker og gamle møbler som aldri blir brukt igjen. Bryt syklusen og slutt å hamstre søppelet ditt! Hvis du vet at visse ting bør kastes, men du ikke kan få deg til å gjøre jobben, eller hvis du ikke liker å si farvel til gamle eiendeler, kan du be flyttebyrået om å gjøre oppgaven for deg. Ikke lag ekstra plass på din neste bolig som fyller garasjen, loftet og skapene med ting du ikke virkelig vil ha. Unngå ekstra lagring og flytteutgifter. Når du ansetter et flyttebyrå, kan du spare deg massevis av penger på lang sikt. Sammenlign kostnadene for en søppeltaxi med de ekstra flyttekostnadene forbundet med å flytte flere ting. Pluss kostnadene for lagring / mi nkilager. Pluss mer arbeid med å flytte inn i ditt nye hjem og i fremtidige flyttinger. Betal for en søppeltaxi med en gang, og betal aldri andre mennesker for å flytte og lagre det samme søppelet igjen.

Det er billigere å leie et flyttebyrå enn å leie en søppelcontainer!

Minilager Tromsø

De fleste Minilager kan variere litt i prisen i henholdt til beliggenhet. Jo naermere sentrum du kommer, jo mere koster det. Prisene kan variere med noen hundrelapper per måned. Det finnes også oppbevaringstilbud utenfor byene som har reduserte priser. Husk at ved bruk av flyttebyrå tilkommer tiden, (flyttebil og 2 mann fra kr.1200,- til kr.1500,- per time). Et temperert og døgnåpent minilager med god sikkerhet har blitt et populert valg. Kaldtlager / utelager, (containerutleie) er også en billigere løsning, men sjekk om tingene dine tåler uteklimaet for du bestiller oppbevaring.

Oppbevaringstips

Flyttevask Tromsø

Alle bedrifter som utfører rengjøring, slik som flere flyttebyråer gjør tilbyr det man kaller flyttevask. De må da være regisrert og godkjent av kommunen i renholdsregisteret. Hver enkelt ansatte har da et HMS-kort. (Bestill HMS-kortet). Det anbefales å bruke flyttebyrået som hjelper deg med flyttimgen til også å utføre flyttevasken da de er rutinerte og samtidlig får du som kunde færre bedrifter å forholde deg til. Flyttevask anbefales utført ikke mer enn 1 -2 dager før overtagelse. Bruk gjerne Flytteguiden sin flyttekontrakt for å sikre din sikkerhet før betaling.

Flyttetips

Flytting til et nytt sted

De beste flyttebyråene i Tromsø vil hjelpe deg med å flytte alt fra ditt nye hjem. Erfarne flyttemannskap fra Tromsø vil tilpasse pakkingen til møblene som blir flyttet. For å flytte eiendeler trygt fra punkt A til B, må noen ganger oppbevaring og pakking av forskjellige eiendeler være forskjellige og til og med separate. Hvis du bestemmer deg for å pakke selv, kan du få tips fra de beste flyttebyråene i Tromsø og nyte en hyggelig flytting.

Flyttetips

Ettersom det er mange flyttebyråer i Tromsø, er det viktig å være nøye når du velger et av dem slik at flyttingen kan fullføres på en mest mulig pålitelig måte. Billig flyttjenester er ikke alltid de beste. Så hvis det er et par positive og negative omtaler om flyttebyråer vil vi hjelpe deg med å avgjøre hvem som er best. Det mest positive med flyttebyrå i Tromsø er at de vil ta seg av flyttingen av møblene dine til ønsket sted på en raskest og tryggeste måte. Disse tjenestene kan noen ganger være billige, for eksempel, den gjennomsnittlige kostnaden er mellom 1200,- og  1400,- inkl. mva per time for en enkelt flytteoppdrag. Husk at jo færre flyttemannskap som gjør arbeidet, jo lengre tid vil det ta å fullføre flyttingen, og den totale flyttekostnaden kan være enda høyere enn forventet. Så velg med omhu. Gjennom Flytteguiden kan du få fastpris! Selv om et flyttebyrå i Tromsø er veldig nyttige, må du være forsiktig når du velger et flyttebyrå i Tromsø som du vil jobbe med. Det er mange flyttebyråer, som ikke vil ta ordentlig vare på møblene dine og flytter eiendelene dine over så lang tid som mulig for å kunne ta høyere betalt. Dette er de verste tilfellene som kan skje med billige flyttebyråer i Tromsø. Hvis du velger nøye, får du den beste flyttjenesten i Tromsø og vil glede deg over flyttingen.


FLYTTEFORSIKRING - Sørg for at flyttelasset ditt er forsikret 

Det kan fort skje uhellunder flytting, uansett om du bruker flyttebyrå eller flytter selv. Med flytteforsikring har du en ting mindre å bekymre deg for. Flytteguiden anbefaler If forsikring sin Super innboforsikring.

Mange bekymrer seg for flyttelasset 

Selv om du eller flyttebyrået tar alle forholdsregler for å sikre møbler og kostbare gjenstander under flytting, kan uhell skje. Risikoen er i forbindelse med inn og utbæring, under transport og møbler som skrapes opp. Sjekk også med flyttebyrået hvilke typer forsikringer de har.

If forsikring har markedets beste flytteforsikring som også dekker uhell, slik at innboet ditt er trygt under hele flyttingen. Du får erstattet skader på tingene dine som skjer under flytting uansett  årsak, og den gjelder både om du flytter selv eller benytter flyttebyrå. Les mer om forsikring her


ADRESSEENDRING - Her kan du melde flytting både til posten og Folkeregisteret samtidlig!

For å sikre at du får brev og pakker når du bytter adresse, må du melde flytting til Posten. Du kan også samtykke til at adresseendringen sendes til Folkeregisteret. Logg inn med BankID `»» Meld flytting

Da får du:

  • `Riktig adresse i Postens registre
  •  Riktig adresse i Folkeregisteret
Send gratis oppføring med ditt flyttebyrå Oslo bedriftsinformasjon og logo. Bli listet og synlig på søkemotorer som Google og Bing.

FAKTA OM FLYTTEGUIDEN

Hvorfor vi mener Flytteguiden er det eneste aktuelle nettstedet for videreformidling av flyttetjenester;

* Flytteguiden har listet samtlig flyttebyråer (Daglig oppdateringer fra Brønnøysundregistrene)

* Flytteguiden er synlig i alle byer, steder og småsteder i Norge (1100 områder)

* Flytteguiden har "sjefsdomenet" for bransjen, flyttebyrå.no

* Våres ansatte har ikke kun IT-kunnskap, men også flere års arbeid med flytting

* Vi kan det å flytte - Flytteguiden er overalt!

Blogger                 Flyttetips

* Flyttevask                        * Flytteskolen

* Riktig flyttehjelp              * Kalkulatorer

* Boligstyling                     * Minilager

* Flyttekontrakt                 * Bli kvitt søppel

Navigasjon

Hjem                          Boligutleie
Kontakt oss               Maps
Om oss                      Medlemmer

Flytteguiden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra Flytteguiden for bruk et annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Flyttebyrå.no

Flytteguiden

Strandgata 82, TROMSØ

(+47) 810 21021

salg@flytteguide.no