Flytting har aldri vært så enkelt!

Vi er her for å hjelpe deg. Bestill ditt flyttebyrå Tromsø enkelt online med Flyttealliansen.

Velkommen til Flyttealliansen! Vi er dedikerte til å fremme faglig dyktighet i flyttebransjen.

Privatflytting Tromsø

Flyttebyrå nær deg som stiller opp på kort varsel som flytter deg fra dør til dør.

 • Langdistanseflytting

Bedriftsflytting Tromsø

Flytting av kontorer og ansatte utført av proffesjonelle flyttefolk med lang erfarning.

Flyttebyrå Tromsø

Er du et flyttebyrå som yter god kundeservice og har behov for flere flytteoppdrag?

Hvordan fungerer det?

LAST NED FLYTTEAPPEN

Bestill lokale flyttebyråer nær deg, ingen behov for sammenligning eller vente på svar fra utfylte skjemaer. Betal kun for den tiden du bruker.

BESTILL FLYTTEBYRÅ PÅ DAGEN

Ingen ventetid! Du kan bestille direkte eller forhåndsbestille en flyttedato og tid som passer for deg og flyttebyrået som er tilgjengelig. 

SIKKERT BETALINGSSYSTEM

Vi tilbyr et sikkert betalingssystem for både brukere og flyttebedrifter, slik at begge parter kan ha trygghet i transaksjonene.

Fremtidens flytting!

Last ned Flytteappen på Google Play og få en smidig og effektiv flytteopplevelse!

Flytteappen er en banebrytende løsning som tar flyttebransjen inn i fremtiden. Med den i hånden kan du spare både tid og penger under flytteprosessen. Planlegging og organisering blir en lek, og du kan holde full kontroll på flytteoppdraget.

Oppdag fordelene med Flytteappen:

 • Se alle flyttebiler nær deg online på et interaktiv kart.
 • Planlegg og bestill flytteoppdrag direkte i appen, uten bryet med telefonoppringninger.
 • Få tilgang til verdifulle tips og råd for en smidig flytteprosess.
 • Kommuniser direkte med flyttebyrået for oppdateringer og koordinering.
 • Hold styr på betalinger og kvitteringer på ett sted.

Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve flyttingens fremtid! Last ned Flytteappen fra Google Play i dag og bli en del av det stadig voksende antallet brukere som nyter fordelene den bringer. Spar tid, spar penger, og nyt en sømløs flyttingserfaring.

Avansert betalingsgaranti: Sikre og trygge flyttetjenester

Flyttealliansen bidrar til å bekjempe dårlig rykte i flyttebransjen

Flyttealliansen, Norges allianse for flyttebyråer, har utviklet Flytteappen som tilbyr en sikker betalingsmåte for flyttetjenester. Med appens betalingssystem kan brukere enkelt og trygt betale for tjenestene etter at flyttejobben er fullført. Dette eliminerer risikoen for usikre betalingsmetoder og gir både brukere og flyttebyråer en pålitelig og transparent transaksjon.

Med Flytteappen og Flyttealliansens fokus på sikker betaling og konfliktløsninger, streber vi etter å opprettholde høy kvalitet, tillit og profesjonalitet i flyttebransjen.

Har du et flyttebyrå i Tromsø?

Økt synlighet og bransjenettverk for ditt flyttebyrå i Tromsø!

Bli med i Flyttealliansen og gi ditt flyttebyrå en konkurransedyktig fordel! Som medlem vil du få økt synlighet blant potensielle kunder og tilgang til et sterkt nettverk av bransjeledere. Dra nytte av vår markedsføring og samarbeid med andre flyttebyråer for å oppnå suksess. Bli med i dag og ta ditt flyttebyrå til nye høyder med Flyttealliansen!

Bygg tillit og troverdighet: Flyttealliansen er anerkjent for sitt engasjement for kvalitet og pålitelighet. Ved å bli medlem, vil du dra nytte av vårt gode omdømme og bygge tillit hos potensielle kunder. Vårt merke vil styrke din profesjonelle status og hjelpe deg med å skille deg ut i markedet.

Flytteforsikring for trygghet og beskyttelse

Mange bekymrer seg for flyttelasset!

Når du benytter Flytteappen gjennom Flyttealliansen, kan du være trygg på at registrerte og godkjente flyttebedrifter tar ansvar for din flytteopplevelse. Vi setter sikkerheten og beskyttelsen av dine eiendeler i fokus, og derfor krever vi at alle flyttebedrifter som samarbeider med oss har egne forsikringer som er grundig verifisert og godkjent av vårt team.

Vi er en tredjeparts interesse som fungerer som bindeledd mellom flyttebedrifter og brukere ved å tilby teknologi for en enklere og mer pålitelig flytteprosess. Når du velger en flyttebedrift gjennom vår app, kan du være trygg på at de har de nødvendige forsikringene på plass.

Alle registrerte flyttebedrifter har en omfattende firmaforsikring som beskytter deg og dine eiendeler i tilfelle uforutsette hendelser. Dette inkluderer også forsikring på de ansatte som er involvert i flytteprosessen. Du kan være trygg på at flyttebyråene tar ansvar for sine ansatte og deres velferd.

I tillegg har flyttebedriftene en utvidet ansvarsforsikring for flyttebilene. Dette sikrer at eventuelle skader på eiendeler under transport blir dekket, og du kan ha full tillit til at dine verdifulle eiendeler blir håndtert med forsiktighet og omsorg.

Selv om du eller flyttebyrået tar alle forholdsregler for å sikre møbler og kostbare gjenstander under flytting, kan uhell skje. Risikoen er i forbindelse med inn og utflytting, under transport og møbler som skrapes opp.

Referanser & Vurderinger

Få Innsikt fra tidligere brukere og flyttebyråer

Flyttealliansen tar vi kundetilfredshet og kvalitet på tjenestene vi tilbyr svært alvorlig. Vi tror på å skape gjennomsiktighet og tillit i flyttebransjen. Derfor har vi implementert en Referanser & Vurderinger-funksjon på Flytteappen som gjør det enkelt for både brukere og flyttebedrifter å evaluere og vurdere hverandre etter et flytteoppdrag.

Så hvordan fungerer referanser og vurderinger på flytteappen? La oss ta en nærmere titt.

Populære spørsmål og svar

Spørsmål og svar

Vi håper at svarene på disse spørsmålene har gir deg en grundig forståelse av hvordan Flytteappen fungerer og fordelene ved å bruke den til ditt flytteoppdrag. Med Flytteappen kan du enkelt finne pålitelige og kvalifiserte flyttebyråer til konkurransedyktige priser, og du betaler kun for den tiden du faktisk bruker. Appen gir deg trygghet, bekvemmelighet og en sømløs flytteopplevelse.

1. Hva er fordelen med å bruke Flytteappen?

Flytteappen gir deg flere fordeler sammenlignet med tradisjonelle flyttebyråer. For det første gir den enkel tilgang til pålitelige flyttebyråer med standardiserte priser. Du kan unngå tidkrevende sammenligninger og vente på svar fra forskjellige flyttebyråer, da Flytteappen kobler deg direkte til det nærmeste tilgjengelige flyttebyrået. Videre betaler du kun for den faktiske tiden brukt på flytteoppdraget, noe som kan spare deg for betydelige kostnader sammenlignet med tradisjonelle byråer med minimumstider.

2. Hva koster et flyttebyrå?

Alle flyttebyråer som er tilgjengelige gjennom Flytteappen har standardiserte priser. Prisene varierer avhengig av størrelsen på kjøretøyet og antall flyttekonsulenter som er involvert. Flytteappen tar betalt basert på tiden det tar å fullføre flytteoppdraget, og du betaler kun for den faktiske tiden brukt fra start til slutt. Dette gir deg som bruker en fordel da mange tradisjonelle flyttebyråer har minimumstider på 3-5 timer. Ved å bruke Flytteappen kan du spare penger ved å betale kun for den tiden du faktisk bruker.

3. Hvordan vet jeg at flyttebyrået kommer?

Når du bestiller en flyttebil gjennom Flytteappen, vil det nærmeste tilgjengelige flyttebyrået aktivere seg for oppdraget ditt. Du vil motta en melding som informerer deg om at "Flyttebyrået er på vei". Når flyttebyrået når frem til din adresse, vil du motta en ny melding som informerer deg om at "Flyttebyrået er ankommet!" Dette gir deg trygghet og sikkerhet i å vite når flyttebyrået kommer og er klar til å hjelpe deg.

4. Hvordan betaler jeg for flyttingen?

Etter at du har lastet ned Flytteappen, må du legge til dine bankkortopplysninger i appen. Når flytteoppdraget er fullført, trykker du på stoppknappen i appen for å avslutte oppdraget. Betalingen blir automatisk utført ved at beløpet trekkes fra ditt registrerte bankkort. Flyttebyrået vil også motta en melding som bekrefter at flytteoppdraget er betalt. Du vil også ha muligheten til å gi tips til flyttebyrået og vurdere dem med opp til 5 stjerner.

5.  Hva slags type flyttebyrå kan jeg forvente kommer til meg?

Alle flyttebyråer som er tilgjengelige gjennom Flytteappen er nøye godkjent og verifisert av Flyttebyrå.no sitt team på forhånd. Vi sikrer at hver flyttebedrift har nødvendige forsikringsdokumenter, firmaattest, førerkort for alle ansatte og vognkort for de kjøretøyene som brukes gjennom appen. I tillegg sjekker vi om flyttebedriftene har en egen hjemmeside og Facebook-profil, samt vurdering av tidligere anmeldelser. Dette sikrer at du får tjenester fra pålitelige og kvalifiserte flyttebyråer.

6. Kan jeg bestille pianoflytting eller andre tilleggstjenester?

Ja, du kan flytte pianoer, ovner, hvitevarer og andre tunge tinger pluss andre tjenester hvor det koster ekstra for som avfallsdeponering / søppelhenting. Det kan enkelt betales som tips etter endt flyttearbeid. F. eks koster flyttingen kr.4000,- og flyttebyrået har flyttet et piano som til vanligvis koster kr.3000,- Kan du som bruker tipse flyttebyrået i etterkant av selve betalingen for flytteoppdraget. Les mer om pianoflytting

Enkel og Effektiv Flytting i Tromsø

Flytte til eller fra Tromsø? Slik lykkes du med din flytteprosess for studenter, familier, enslige, jobbmessige årsaker og bedriftsflytting

Enten du er student, familie, enslig, eller trenger å flytte på grunn av jobbmessige årsaker eller bedriftsflytting, er en vellykket flytteprosess avgjørende. I denne artikkelen vil vi gi deg viktig informasjon, nyttige tips og statistikk om flytting til og fra Tromsø for ulike folkegrupper. Enten du flytter innad i Tromsø eller til/fra byen, vil du finne verdifull innsikt her for å sikre en enkel og effektiv flytteopplevelse.

Studenter i Tromsø:

Tromsø er en populær studieby, og hvert år flytter mange studenter til byen for å ta høyere utdanning. Å finne riktig studentbolig og organisere en smidig flytteprosess er viktig. Sørg for å undersøke studentboligtilbudet på forhånd og planlegg flyttingen i god tid før studiestart. Vi anbefaler også å laste ned Flyttealliansens flytteapp, som kan være et verdifullt verktøy for å holde styr på alle aspekter av flyttingen. Appen gir deg muligheten til å planlegge flyttedato, organisere pakking, holde oversikt over inventar, og gi deg nyttige tips og påminnelser underveis.

Familier i Tromsø:

Mange familier velger å flytte til Tromsø på grunn av byens gode skoler, trygge miljø og flotte natur. Når du flytter som familie, er det viktig å vurdere faktorer som boligstørrelse, barnehager/skoler og tilgang til rekreasjonsområder. Planlegg flyttingen i god tid og involver hele familien i prosessen for en jevn overgang. I tillegg kan du dra nytte av Flyttealliansens flytteapp for å organisere og koordinere flyttingen på en mer effektiv måte.

Enslige i Tromsø:

Enten du er ung eller eldre og flytter alene til eller fra Tromsø, er det viktig å vurdere boligpriser, sikkerhet og tilgjengelighet til offentlig transport. Sørg for å undersøke områder som passer dine behov og budsjett, og bruk pålitelige flyttebyråer som Flyttealliansen for å sikre en effektiv og trygg flytting. I tillegg kan du dra nytte av Flyttealliansens flytteapp, som gir deg enkel tilgang til all nødvendig informasjon og verktøy for å gjøre flytteprosessen mer strukturert og vellykket.

Jobbmessige årsaker:

Tromsø er et viktig sentrum for næringslivet i regionen, og tilbyr gode jobbmuligheter som tiltrekker mange mennesker til byen. Før du flytter av jobbmessige årsaker, anbefaler vi å undersøke arbeidsmarkedet, jobbmuligheter og eventuelle støtteordninger for nytilflyttede arbeidstakere. Vurder også pendleravstand og tilgang til nødvendige fasiliteter. For å gjøre hele prosessen mer strukturert og praktisk, kan du benytte deg av Flyttealliansens flytteapp. Appen vil gi deg oversikt over viktige tidsfrister, hjelpe deg med å holde kontroll på nødvendig dokumentasjon og gi deg tilgang til nyttige ressurser for en vellykket jobbrelatert flytting.

Bedriftsflytting i Tromsø:

Bedrifter som planlegger en flytting i Tromsø bør vurdere faktorer som næringslokaler, tilgjengelighet for ansatte og logistikk. Det anbefales å samarbeide med profesjonelle flyttebyråer som Flyttealliansen, som har erfaring med bedriftsflytting og kan sikre minimal forstyrrelse av virksomheten og en sømløs overgang. Flyttealliansens flytteapp kan også være en nyttig ressurs for bedriftsledere og ansatte, da den gir muligheten til å koordinere og organisere ulike aspekter av bedriftsflyttingen.

Statistikk om flytting i Tromsø:

 • Interne flyttinger i Tromsø: Hvert år gjennomføres et betydelig antall flyttinger innenfor byen. Dette inkluderer både studenter som flytter til og fra universitetsområder, familier som bytter bolig innad i byen, og enslige som søker nye omgivelser. Statistikk viser at interne flyttinger utgjør en betydelig del av flytteaktiviteten i Tromsø.

 • Flytting til Tromsø: Byen tiltrekker seg mange tilflyttere på grunn av sine jobbmuligheter, naturskjønne omgivelser og livskvalitet. Statistikk viser en økning i antall personer som flytter til Tromsø fra andre deler av Norge og utlandet, spesielt på grunn av arbeid eller studier.

 • Flytting fra Tromsø: På samme måte som folk flytter til Tromsø, er det også de som flytter ut av byen av forskjellige årsaker. Noen velger å flytte til andre byer eller land for jobbmuligheter, familieforhold eller personlige preferanser.

Praktiske tips for en vellykket flytteprosess:

 1. Planlegg i god tid: Start planleggingen av flyttingen tidlig for å unngå stress og uforutsette problemer. Bestem flyttedato, organiser pakkingen og kontakt nødvendige tjenesteleverandører i god tid.

 2. Velg pålitelige flyttebyråer: Samarbeid med anerkjente flyttebyråer som har erfaring med flytting og et godt omdømme. Flyttealliansen er et eksempel på et pålitelig flyttebyrå som kan hjelpe deg med alle aspekter av flytteprosessen i Tromsø.

  1. Organiser pakkingen: Bruk systematiske metoder for å pakke eiendelene dine. Merk esker tydelig og lag en inventarliste for å holde oversikt over hva som er i hver eske. Dette vil gjøre det enklere når du skal pakke ut på destinasjonen.

  2. Sørg for riktig forsikring: Kontroller at eiendelene dine er forsikret under flytteprosessen. Dette gir deg trygghet i tilfelle skader eller tap av eiendeler under transporten.

  3. Endre adresse og varsle nødvendige parter: Sørg for å endre adresse på viktige dokumenter og informer relevante parter, som postkontoret, skatteetaten, forsikringsselskaper og banken din. Dette vil sikre at posten din blir sendt til riktig sted og at alle viktige tjenester blir oppdatert.

  4. Utforsk lokalmiljøet: Når du har flyttet til Tromsø, ta deg tid til å utforske lokalmiljøet. Bli kjent med nærliggende butikker, restauranter, parker og fritidsaktiviteter. Dette vil hjelpe deg med å bli integrert i lokalsamfunnet og trives i ditt nye hjem.

  Uansett om du er student, familie, enslig eller bedriftseier, er en vellykket flytteprosess avgjørende for å starte et nytt kapittel i livet ditt i Tromsø. Ved å følge disse tipsene og dra nytte av ressursene som Flyttealliansens flytteapp tilbyr, kan du sikre en enkel og effektiv flytteopplevelse. Lykke til med din kommende flytting!

FLYTTEMELDING

ADRESSEENDRING - Her kan du melde flytting både til posten og Folkeregisteret

For å sikre at du får brev og pakker når du bytter adresse, må du melde flytting til Posten. Du kan også samtykke til at adresseendringen sendes til Folkeregisteret. Logg inn med BankID `»» Meld flytting

Da får du:

 • Riktig adresse i Postens registre
 • Riktig adresse i Folkeregisteret