FLYTTEPRISER

Hvor mye koster et flyttebyrå?

Flyttekostnader for ditt lokale flytteoppdrag eller langdistanseflytting kan variere avhengig av en rekke forskjellige faktorer: Avhengig av hvor du befinner deg og hvor vil du flytte fra i Norge; Enten du trenger pakking, bæring, lasting til flyttebilen, frakt av en mengde møbler, pianoflytting, husholdningsapparater og andre eiendeler fra huset ditt; Flyttepriser for et flyttebyrå i kan avhenge av om du ønsker å flytte en hybel, to eller tre-romsleilighet eller en større enebolig; De fleste lokale flyttebyrå tilbyr en timepris. Flyttebyrå.no tilbyr fastpriser. 

Flyttebyråer er effektivt avhengig av hvor raskt og smidig flytting du trenger og hvor mye du vil spare igjennom; Hvor stor flyttebil, adkomst, etasjeforhold, pakking, tunge tinger, etc.

PRISER FLYTTING

De fleste flyttebyråer har kjøretillegg fra sin arbeidsplass i byene hvis det er avtalt timepriser. Dette fører av og til noen tvister imellom kunder og flyttebyråer hvis det ikke er klarert eller opplyst på forhånd. Derfor spør alltid om det tilkommer noen andre tillegg utenom timeprisen! Overtidstillegg kan også tilkomme etter kl.16.00 eller etter 7,5 arbeidstimer på hverdagene og ellers i helgene og alle helligdager.tt

Det gies timepriser og fastpriser for flytting. Det er som oftes timebasert innad i byer og steder. Enten flyttepriser er med timepris eller ikke så kan du se estimert pris med vår priskalkulator.


ANBEFALES TIL FLYTTING

DU HAR:                                  ANBEFALES:    

1 rom (20-40 kvm)                   1 flyttebil og 2 mann 

2 rom (40-70 kvm)                  1 flyttebil og 2 mann

3 rom (70-90 kvm)                  1 flyttebil og 2 mann

4 rom (90-110 kvm)                  1 flyttebil og 3 mann

5 rom (110-130 kvm)                 1 flyttebil og 3 mann

Flyttebyrå pris
Flyttebyrå pris

PRISKALKULATOR
i Priskalkulatoren gir et estimert gjennomsnitt ut fra hva det koster innad byer og steder. Ved nasjonal og internasjonale flytteoppdrag gjelder andre priser med andre kilometertilegg og bomutgifter. Priser for tunge tinger som piano, safe, kopimaskiner o.l. har sine egne tilleggspriser. Prisene kan variere i høysessonger som på sommeren. Tillegg kan også tilkomme på kveldstid, helger og høytidsdager. Alle flyttebyråer har en minstetid, (alt fra 2 til 4 timer). Denne kalkulatoren har en minstetid med 2 timer.

ellerSe flyttebyråer

Alle felt må fylles ut!

km

Alle felt må fylles ut!

Alle felt må fylles ut!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ?

SUPPORT TLF (+47) 815 21021

Flyttebyrå.no

Lille Bislett 26, 0170 OSLO

(+47) 815 21021