Priskalkulator flytting

Fyll ut kalkulatoren å se hva det koster å flytte.

PRISKALKULATOR
i Priskalkulatoren gir et estimert gjennomsnitt ut fra hva det koster innad byer og steder. Ved nasjonal og internasjonale flytteoppdrag gjelder andre priser med andre kilometertilegg og bomutgifter. Priser for tunge tinger som piano, safe, kopimaskiner o.l. har sine egne tilleggspriser. Prisene kan variere i høysessonger som på sommeren. Tillegg kan også tilkomme på kveldstid, helger og høytidsdager. Alle flyttebyråer har en minstetid, (alt fra 2 til 4 timer). Denne kalkulatoren har en minstetid med 2 timer. Din forespørsel blir publisert på fraktbørs.no

Må fylles ut!

Må fylles ut!

Må fylles ut!

Må fylles ut!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ESTIMERTE PRISER, TILLEGGSPRISER KAN TILKOMME!

Hvor mye koster flyttebyrå 2023?

Flyttepriser for ditt lokale flytteoppdrag eller langdistanseflytting kan variere avhengig av en rekke forskjellige faktorer: Avhengig av hvor du befinner deg og hvor vil du flytte fra i Norge; Enten du trenger pakking, bæring, lasting til flyttebilen, frakt av en mengde møbler, pianoflytting, (hva koster pianoflytting?) husholdningsapparater og andre eiendeler fra huset ditt; Priser for et flyttebyrå i kan avhenge av om du ønsker å flytte en hybel, to eller tre-roms leilighet eller en større enebolig; De fleste lokale flyttebyrå tilbyr en timepris. Uberflytt tilbyr fastpriser. 

Flyttebyråer er effektivt avhengig av hvor raskt og smidig flytting du trenger og hvor mye du vil spare igjennom; Hvor stor flyttebil, adkomst, etasjeforhold, pakking, tunge tinger, etc.

PRIS FLYTTING

Flyttebyrå pris
Flyttebyrå pris

De fleste flyttebyråer har kjøretillegg fra sin arbeidsplass i byene hvis det er avtalt timepriser. Dette fører av og til noen tvister imellom kunder og flyttebyråer hvis det ikke er klarert eller opplyst på forhånd. Derfor spør alltid om det tilkommer noen andre tillegg utenom timeprisen! Overtidstillegg kan også tilkomme etter kl.16.00 eller etter 7,5 arbeidstimer på hverdagene og ellers i helgene og alle helligdager.tt

Det gies timepriser og fastpriser for flytting. Det er som oftes timebasert innad i byer og steder. Enten flyttepriser er med timepris eller ikke så kan du se estimert pris med vår priskalkulator.

GJENNOMSNITLIGE LAVE TIMEPRISER

*Alle priser er inkluder merverdiavgift

ANBEFALES TIL FLYTTING

1 rom (20 - 40 kvm)                 1 flyttebil og 2 mann

2 rom (40 - 70 kvm)                1 flyttebil og 2 mann

3 rom (70-90 kvm)                  1 flyttebil og 2 mann (3 mann ved flere etasjer)

4 rom (90-110 kvm)                  1 flyttebil og 3 mann

5 rom (110-130 kvm)                 1 flyttebil og 3 mann

Hva koster et flyttebyrå
Hva koster et flyttebyrå

PIANOFLYTTING OG TUNGE LØFT

Flytting av pianoer koster minst fra 2500,- kroner inkludert merverdiavgift ved et lokalt flytteoppdrag og prisen øker etter hvor mange etasjer det skal flyttes på hver adresse.

Tillegg for pianoflytting er det hvis pianoet har en jernramme som ofte de gamle pianoer har som f. eks pianoet med merket "Steinway" Disse type pianoer blir også kalt for "konsertpianoer" og er ofte store i størrelsen. Prisen blir derfor mye mer da vekten kan varier med opp til 400 kg i forhold til et vanlig piano som veier opp til 280 kg

Flytting av flygel

Et flygel kan ha store verdier og ofte består av 10.000 deler. Flygelflytting er forskellig fra pianoflytting. Et flygel må demonteres å flyttes på høykant med mye mere beskyttelse og emballering. Flygelflytting krever at flyttebyrået må bruke minst 3-4 mann ved flytting. Prisene er derfor høyere enn pianoflytting pga dette og minsteprisen kan variere fra kr.4500,- inkl. Mva

Tunge løft

Flytting av safer, ovner, ildfaste arkivskap og f. eks amerikanske kjøleskap må flyttes helst av et profesjonelt flyttebyrå som kan det å flytte tunge tinger. Priser fra kr.2500,- inkl. Mva Safer kan veie alt fra 150 kg og opp til 2 tonn. En vanlig safe / mest brukt kan veie cirka 250 - 300 kg og prisen kan begynne fra kr.4500,- inkl. Mva Tillegg for trapper og andre utfordringer.

Flytting av kun enkelte møbler som sofaer og senger

For å flytte en sofa innen samme by eller område gies det ofte en fastpris. Minstepris fra kr.800,- til 1500,- inkl. Mva Ikke alle flyttebyråer tilbyr seg å flytte enkle tinger / møbler. 

Flytting av kun hvitevarer

Hvitevarer kan flyttes med avtalte priser og kan variere fra kr.800,- til kr.1500,- inkl. Mva Hvitevarer for restauranter er ofte store og tyngre og kommer mer under priser med "tunge løft". Det gjelder og kjøleskapet med dobbeltsidige dører / amerikansk kjøleskap.

Internsjonal flytting til og fra Norge

Internasjonale flyttebedrifter´s priser. Mens du raskt vil lære at kostnaden for å flytte til utlandet bestemmes av flere faktorer, er det sannsynlig at den største enkeltutgiften du vil støte på er å bestille et flyttefirma. Lurer du på hvor mye et internasjonalt flytteselskap koster? Dessverre er det heller ikke noe svar på det spørsmålet. Følgende informasjon er imidlertid en fin måte å lære hvordan totalsummen beregnes:

Størrelsen på flyttingen din. Jo mer du planlegger å flytte, jo dyrere vil de internasjonale flyttekostnadene være. Hvis du ikke er sikker på hvordan du måler mengden på tingene dine, hvorfor ikke prøve volumkalkulatoren vår!

Avstand. Igjen sier det seg selv at jo lenger du har tenkt å flytte, jo mer vil det koste.

Tid på året. Denne er litt mindre åpenbar, men et nyttig tips å vite! Sommeren betraktes som den største flyttesesongen. Hvis du kan holde ut til vinteren, vil du sannsynligvis spare penger, og har flere valg for hvilket flyttefirma du skal velge.

Tjenester inkludert. Internasjonale flyttekostnader vil også avhenge av om du trenger ekstra tjenester fra flyttefirmaet ditt. Slike tjenester inkluderer pakking og utpakking og flytting av spesialmøbler som piano, flygel eller kunstverk. En profesjonell pakketjeneste kan koste fra 2000 NOK Derfor er det ingen universelle kostnader for frakt av husholdningsvarer og varer til utlandet.

Transportmetode. Internasjonale flyttepriser varierer avhengig av hvilken transportmåte du velger. Frakt via lastebil er et populært alternativ, men ikke alltid levedyktig (hvis du flytter til USA er det trygt å si at du kan utelukke denne!) Selv om sjøfrakt vanligvis er billigere enn flyfrakt, tar det lengre tid, så vurder hva din prioriteringene er når man skal finne ut internasjonale flyttepriser.

Flyttebyrå.no

FLYTTEBYRÅ PRIS

Waldemar Thranes gate 63, 0173 OSLO

(+47) 815 21021