Flyttebyrå Oslo sentrum | Flyttebyråer Oslo

Flytteguiden er Norges markedsplass som skal forenkeligjøre prosessen til de som er på flyttefot eller i flyttemodus, for private og bedrifter. Et nettsted med en 3. parts interesse. 

Gjennom vårt nettverk fra ulike flyttebyråer i Norge og Europa kan du enkelt se i kartet eller søke opp flyttebedrifter til å flytte, lagre og vaske i Oslo sentrum, Akershus, Bergen, Danmark, England, osv. Fyll ut anbudsskjemaet som privat eller bedrift så synligjør vi deg inn i kartet med anbudet. Et flyttebyrå vil ta kontakt med deg innen kort tid.

Som bedrift kan du publisere ditt flyttefirma gratis. Bli synlig og ranker ditt flyttebyrå høyere på søkemotorer som Google og Bing.

Tjenesten er gratis for alle!

Test norges eneste priskalkulator for flytting, få estimert pris på 1 minutt!
Kalkulatoren gjelder for lokale flytteoppdrag innad i store og små

FLYTTEPRIS KALKULATOR


km
i Priskalkulatoren gir et estimert gjennomsnitt ut fra hva det koster innad byer og steder. Ved nasjonal og internasjonale flytteoppdrag gjelder andre priser med andre kilometertilegg og bomutgifter. Priser for tunge tinger som piano, safe, kopimaskiner o.l. har sine egne tilleggspriser. Prisene kan variere i høysessonger som på sommeren. Tillegg kan også tilkomme på kveldstid, helger og høytidsdager. Alle flyttebyråer har en minstetid, alt fra 2 til 4 timer. Denne kalkulatoren har en minstetid med 2 timer.
Pakkematerial kalkulator

Pakkematerial kalkulator

Antall soverom
Antall personer
Livsstil
Hvordan er det pakket?
Fyll ut kalkulatoren over
og finn ut hvor
mye pakkematerialer du trenger

Flytteguiden

Sentrum, OSLO

(+47) 810 21021

info@flytteguide.no

YouTube