Flytting har aldri vært så enkelt!

Vi er her for å hjelpe deg. Bestill ditt flyttebyrå Lillestrøm enkelt online med Flyttealliansen.

Velkommen til Flyttealliansen! Vi er dedikerte til å fremme faglig dyktighet i flyttebransjen.

Privatflytting Lillestrøm

Flyttebyrå nær deg som stiller opp på kort varsel som flytter deg fra dør til dør.

Bedriftsflytting Lillestrøm

Flytting av kontorer og ansatte utført av proffesjonelle flyttefolk med lang erfarning.

 • Relokasjon av bedriften

Flyttebyrå Lillestrøm

Er du et flyttebyrå som yter god kundeservice og har behov for flere flytteoppdrag?

Hvordan fungerer det?

LAST NED FLYTTEAPPEN

Bestill lokale flyttebyråer nær deg, ingen behov for sammenligning eller vente på svar fra utfylte skjemaer. Betal kun for den tiden du bruker.

BESTILL FLYTTEBYRÅ PÅ DAGEN

Ingen ventetid! Du kan bestille direkte eller forhåndsbestille en flyttedato og tid som passer for deg og flyttebyrået som er tilgjengelig. 

SIKKERT BETALINGSSYSTEM

Vi tilbyr et sikkert betalingssystem for både brukere og flyttebedrifter, slik at begge parter kan ha trygghet i transaksjonene.

Flyttingens fremtid!

Last ned Flytteappen på Google Play og få en smidig og effektiv flytteopplevelse!

Flytteappen er en banebrytende løsning som tar flyttebransjen inn i fremtiden. Med den i hånden kan du spare både tid og penger under flytteprosessen. Planlegging og organisering blir en lek, og du kan holde full kontroll på flytteoppdraget.

Oppdag fordelene med Flytteappen:

 • Se alle flyttebiler nær deg online på et interaktiv kart.
 • Planlegg og bestill flytteoppdrag direkte i appen, uten bryet med telefonoppringninger.
 • Få tilgang til verdifulle tips og råd for en smidig flytteprosess.
 • Kommuniser direkte med flyttebyrået for oppdateringer og koordinering.
 • Hold styr på betalinger og kvitteringer på ett sted.

Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve flyttingens fremtid! Last ned Flytteappen fra Google Play i dag og bli en del av det stadig voksende antallet brukere som nyter fordelene den bringer. Spar tid, spar penger, og nyt en sømløs flyttingserfaring.

Avansert betalingsgaranti: Sikre og trygge flyttetjenester

Flyttealliansen bidrar til å bekjempe dårlig rykte i flyttebransjen

Flyttealliansen, Norges allianse for flyttebyråer, har utviklet Flytteappen som tilbyr en sikker betalingsmåte for flyttetjenester. Med appens betalingssystem kan brukere enkelt og trygt betale for tjenestene etter at flyttejobben er fullført. Dette eliminerer risikoen for usikre betalingsmetoder og gir både brukere og flyttebyråer en pålitelig og transparent transaksjon.

Med Flytteappen og Flyttealliansens fokus på sikker betaling og konfliktløsninger, streber vi etter å opprettholde høy kvalitet, tillit og profesjonalitet i flyttebransjen.

Er du et flyttebyrå i Lillestrøm?

Økt synlighet og bransjenettverk for ditt flyttebyrå i Lillestrøm!

Bli med i Flyttealliansen og gi ditt flyttebyrå en konkurransedyktig fordel! Som medlem vil du få økt synlighet blant potensielle kunder og tilgang til et sterkt nettverk av bransjeledere. Dra nytte av vår markedsføring og samarbeid med andre flyttebyråer for å oppnå suksess. Bli med i dag og ta ditt flyttebyrå til nye høyder med Flyttealliansen!

Bygg tillit og troverdighet: Flyttealliansen er anerkjent for sitt engasjement for kvalitet og pålitelighet. Ved å bli medlem, vil du dra nytte av vårt gode omdømme og bygge tillit hos potensielle kunder. Vårt merke vil styrke din profesjonelle status og hjelpe deg med å skille deg ut i markedet.

Flytteforsikring for trygghet og beskyttelse

Mange bekymrer seg for flyttelasset!

Når du benytter Flytteappen gjennom Flyttealliansen, kan du være trygg på at registrerte og godkjente flyttebedrifter tar ansvar for din flytteopplevelse. Vi setter sikkerheten og beskyttelsen av dine eiendeler i fokus, og derfor krever vi at alle flyttebedrifter som samarbeider med oss har egne forsikringer som er grundig verifisert og godkjent av vårt team.

Vi er en tredjeparts interesse som fungerer som bindeledd mellom flyttebedrifter og brukere ved å tilby teknologi for en enklere og mer pålitelig flytteprosess. Når du velger en flyttebedrift gjennom vår app, kan du være trygg på at de har de nødvendige forsikringene på plass.

Alle registrerte flyttebedrifter har en omfattende firmaforsikring som beskytter deg og dine eiendeler i tilfelle uforutsette hendelser. Dette inkluderer også forsikring på de ansatte som er involvert i flytteprosessen. Du kan være trygg på at flyttebyråene tar ansvar for sine ansatte og deres velferd.

I tillegg har flyttebedriftene en utvidet ansvarsforsikring for flyttebilene. Dette sikrer at eventuelle skader på eiendeler under transport blir dekket, og du kan ha full tillit til at dine verdifulle eiendeler blir håndtert med forsiktighet og omsorg.

Selv om du eller flyttebyrået tar alle forholdsregler for å sikre møbler og kostbare gjenstander under flytting, kan uhell skje. Risikoen er i forbindelse med inn og utflytting, under transport og møbler som skrapes opp.

Referanser & vurderinger

Få Innsikt fra tidligere brukere og flyttebedrifter

Flyttealliansen tar vi kundetilfredshet og kvalitet på tjenestene vi tilbyr svært alvorlig. Vi tror på å skape gjennomsiktighet og tillit i flyttebransjen. Derfor har vi implementert en Referanser & Vurderinger-funksjon på Flytteappen som gjør det enkelt for både brukere og flyttebedrifter å evaluere og vurdere hverandre etter et flytteoppdrag.

Så hvordan fungerer referanser og vurderinger på flytteappen? La oss ta en nærmere titt.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Vi håper at svarene på disse spørsmålene har gir deg en grundig forståelse av hvordan Flytteappen fungerer og fordelene ved å bruke den til ditt flytteoppdrag. Med Flytteappen kan du enkelt finne pålitelige og kvalifiserte flyttebyråer til konkurransedyktige priser, og du betaler kun for den tiden du faktisk bruker. Appen gir deg trygghet, bekvemmelighet og en sømløs flytteopplevelse.

1. Hva er fordelen med å bruke Flytteappen?

Flytteappen gir deg flere fordeler sammenlignet med tradisjonelle flyttebyråer. For det første gir den enkel tilgang til pålitelige flyttebyråer med standardiserte priser. Du kan unngå tidkrevende sammenligninger og vente på svar fra forskjellige flyttebyråer, da Flytteappen kobler deg direkte til det nærmeste tilgjengelige flyttebyrået. Videre betaler du kun for den faktiske tiden brukt på flytteoppdraget, noe som kan spare deg for betydelige kostnader sammenlignet med tradisjonelle byråer med minimumstider.

2. Hva koster et flyttebyrå?

Alle flyttebyråer som er tilgjengelige gjennom Flytteappen har standardiserte priser. Prisene varierer avhengig av størrelsen på kjøretøyet og antall flyttekonsulenter som er involvert. Flytteappen tar betalt basert på tiden det tar å fullføre flytteoppdraget, og du betaler kun for den faktiske tiden brukt fra start til slutt. Dette gir deg som bruker en fordel da mange tradisjonelle flyttebyråer har minimumstider på 3-5 timer. Ved å bruke Flytteappen kan du spare penger ved å betale kun for den tiden du faktisk bruker.

3. Hvordan vet jeg at flyttebyrået kommer?

Når du bestiller en flyttebil gjennom Flytteappen, vil det nærmeste tilgjengelige flyttebyrået aktivere seg for oppdraget ditt. Du vil motta en melding som informerer deg om at "Flyttebyrået er på vei". Når flyttebyrået når frem til din adresse, vil du motta en ny melding som informerer deg om at "Flyttebyrået er ankommet!" Dette gir deg trygghet og sikkerhet i å vite når flyttebyrået kommer og er klar til å hjelpe deg.

4. Hvordan betaler jeg for flyttingen?

Etter at du har lastet ned Flytteappen, må du legge til dine bankkortopplysninger i appen. Når flytteoppdraget er fullført, trykker du på stoppknappen i appen for å avslutte oppdraget. Betalingen blir automatisk utført ved at beløpet trekkes fra ditt registrerte bankkort. Flyttebyrået vil også motta en melding som bekrefter at flytteoppdraget er betalt. Du vil også ha muligheten til å gi tips til flyttebyrået og vurdere dem med opp til 5 stjerner.

5.  Hva slags type flyttebyrå kan jeg forvente kommer til meg?

Alle flyttebyråer som er tilgjengelige gjennom Flytteappen er nøye godkjent og verifisert av Flyttebyrå.no sitt team på forhånd. Vi sikrer at hver flyttebedrift har nødvendige forsikringsdokumenter, firmaattest, førerkort for alle ansatte og vognkort for de kjøretøyene som brukes gjennom appen. I tillegg sjekker vi om flyttebedriftene har en egen hjemmeside og Facebook-profil, samt vurdering av tidligere anmeldelser. Dette sikrer at du får tjenester fra pålitelige og kvalifiserte flyttebyråer.

6. Kan jeg bestille pianoflytting eller andre tilleggstjenester?

Ja, du kan flytte pianoer, ovner, hvitevarer og andre tunge tinger pluss andre tjenester hvor det koster ekstra for som avfallsdeponering / søppelhenting. Det kan enkelt betales som tips etter endt flyttearbeid. F. eks koster flyttingen kr.4000,- og flyttebyrået har flyttet et piano som til vanligvis koster kr.3000,- Kan du som bruker tipse flyttebyrået i etterkant av selve betalingen for flytteoppdraget. Les mer om pianoflytting

Enkel og Effektiv Flytting i Lillestrøm

Flytte til eller fra Lillestrøm? Slik lykkes du med din flytteprosess for studenter, familier, enslige, jobbmessige årsaker og bedriftsflytting

Enten du er student, familie, enslig eller trenger å flytte på grunn av jobbmessige årsaker eller bedriftsflytting, er en vellykket flytteprosess avgjørende. I denne artikkelen vil vi gi deg viktig informasjon, nyttige tips og statistikk om flytting til og fra Lillestrøm for ulike folkegrupper. Enten du flytter innad i Lillestrøm eller til/fra byen, vil du finne verdifull innsikt her for å sikre en enkel og effektiv flytteopplevelse.

Studenter i Lillestrøm:

Lillestrøm er et attraktivt studiested, og hvert år flytter mange studenter til byen for å ta høyere utdanning. Å finne riktig studentbolig og organisere en smidig flytteprosess er viktig. Sørg for å undersøke studentboligtilbudet på forhånd og planlegg flyttingen i god tid før studiestart.

Familier i Lillestrøm:

Mange familier velger å flytte til Lillestrøm på grunn av byens gode skoler, trygge miljø og nærhet til naturen. Når du flytter som familie, er det viktig å vurdere faktorer som boligstørrelse, barnehager/skoler og tilgang til rekreasjonsområder. Planlegg flyttingen i god tid og involver hele familien i prosessen for en jevn overgang.

Enslige i Lillestrøm:

Enten du er ung eller eldre og flytter alene til eller fra Lillestrøm, er det viktig å vurdere boligpriser, sikkerhet og tilgjengelighet til offentlig transport. Sørg for å undersøke områder som passer dine behov og budsjett, og bruk pålitelige flyttebyråer for å sikre en effektiv og trygg flytting.

Jobbmessige årsaker:

Lillestrøm er et viktig knutepunkt for næringslivet i regionen, og mange mennesker flytter til byen på grunn av jobbmuligheter. Før du flytter, undersøk arbeidsmarkedet, jobbmuligheter og eventuelle støtteordninger for nytilflyttede arbeidstakere. Vurder også pendleravstand og tilgang til nødvendige fasiliteter.

Bedriftsflytting i Lillestrøm:

Bedrifter som planlegger en flytting i Lillestrøm bør vurdere faktorer som næringslokaler, tilgjengelighet for ansatte og logistikk. Det anbefales å samarbeide med profesjonelle flyttebyråer som har erfaring med bedriftsflytting for å sikre minimal forstyrrelse av virksomheten og en sømløs overgang.

Statistikk om flytting i Lillestrøm:

Interne flyttinger i Lillestrøm: Hvert år gjennomføres et betydelig antall flyttinger innenfor Lillestrøm. Dette inkluderer både studenter som flytter til og fra utdanningsinstitusjoner, familier som bytter bolig innad i byen, og enslige som søker nye omgivelser. Statistikk viser at interne flyttinger utgjør en betydelig del av flytteaktiviteten i Lillestrøm.

Flytting til Lillestrøm: Byen tiltrekker seg mange tilflyttere på grunn av sitt næringsliv, kulturelle tilbud og attraktive boforhold. Statistikk viser en økning i antall personer som flytter til Lillestrøm fra andre deler av Norge og utlandet, spesielt på grunn av jobbmuligheter og et aktivt samfunnsliv.

Flytting fra Lillestrøm: På samme måte som folk flytter til Lillestrøm, er det også de som flytter ut av byen av forskjellige årsaker. Noen velger å flytte til andre byer eller land for jobbmuligheter, familieforhold eller personlige preferanser.

Praktiske tips for en vellykket flytteprosess:

Planlegg i god tid: Start planleggingen av flyttingen tidlig for å unngå stress og uforutsette problemer. Bestem flyttedato, organiser pakkingen og kontakt nødvendige tjenesteleverandører i god tid.

Velg pålitelige flyttebyråer: Samarbeid med anerkjente flyttebyråer som har erfaring med flytting i Lillestrøm. Les anmeldelser, be om anbefalinger og sjekk at de har nødvendige lisenser og forsikringer.

Sorter og organiser: Gjennomgå og sorter eiendelene dine før flyttingen. Kast eller selg unødvendige ting for å redusere flyttelasset. Pakk gjenstandene systematisk og merk esker for enkel gjenfinning ved ankomst.

Informer nøkkelaktører: Gi beskjed til relevante parter om din adresseendring, inkludert postkontoret, banken, forsikringsselskapet, skole/arbeidsplassen og eventuelle abonnementstjenester.

Ta vare på deg selv: Flytting kan være fysisk og emosjonelt krevende. Sørg for å ta pauser, spis riktig, og be om hjelp hvis nødvendig. Prioriter din egen velvære i flytteprosessen.

Konklusjon: Uansett om du er student, familie, enslig, flytter av jobbmessige årsaker eller skal gjennomføre en bedriftsflytting i Lillestrøm, er det viktig å planlegge grundig og benytte pålitelige flyttebyråer. Ved å følge tipsene og ta hensyn til den nevnte statistikken, kan du sikre en enkel og effektiv flytteprosess i Lillestrøm. Lillestrøm har mye å tilby, enten det er de gode utdanningsinstitusjonene, det pulserende næringslivet eller det rike kulturlivet. Med riktig forberedelse og hjelp fra pålitelige flyttebyråer, kan du sikre en problemfri flytteopplevelse.

Studenter i Lillestrøm:

Lillestrøm er et populært studiested, og hvert år flytter mange studenter hit for å ta høyere utdanning. Det er viktig for studenter å finne riktig studentbolig og planlegge flytteprosessen i god tid. Undersøk studentboligtilbudet i området, søk om bolig i tide og organiser flyttingen slik at du er klar til studiestart.

Familier i Lillestrøm:

Mange familier velger å flytte til Lillestrøm på grunn av byens trygge og familievennlige miljø. Når du flytter som familie, er det viktig å vurdere faktorer som boligstørrelse, barnehager/skoler og tilgang til fritidsaktiviteter. Planlegg flyttingen i god tid og involver hele familien i prosessen for å sikre en jevn overgang til det nye hjemmet.

Enslige i Lillestrøm:

Enten du er ung eller eldre og flytter alene til eller fra Lillestrøm, er det viktig å vurdere faktorer som boligpriser, trygghet og tilgjengelighet til offentlig transport. Gjør grundig research på områder som passer dine behov og budsjett, og benytt deg av pålitelige flyttebyråer for å sikre en effektiv og trygg flytteprosess.

Jobbmessige årsaker:

Lillestrøm har et pulserende næringsliv og mange jobbmuligheter. Hvis du flytter på grunn av jobbmessige årsaker, er det viktig å undersøke arbeidsmarkedet og eventuelle støtteordninger for nytilflyttede arbeidstakere. Vurder også pendleravstand og tilgang til nødvendige fasiliteter når du planlegger flyttingen.

Bedriftsflytting i Lillestrøm:

For bedrifter som planlegger en flytting i Lillestrøm, er det viktig å vurdere faktorer som næringslokaler, tilgjengelighet for ansatte og logistikk. Samarbeid med profesjonelle flyttebyråer som har erfaring med bedriftsflytting for å sikre en sømløs overgang og minimal forstyrrelse av virksomheten.

Husk at Flyttealliansen er en pålitelig partner som kan bistå deg med flyttingen i Lillestrøm. De har omfattende erfaring, skreddersydde tjenester og en pålitelig track record når det gjelder å håndtere flyttinger. Ved å velge Flyttealliansen som ditt flyttebyrå, kan du være trygg på at din flytteopplevelse blir enkel, effektiv og uten bekymrringer.

Statistikk om flytting i Lillestrøm:

Lillestrøm opplever en jevn tilstrømning av folk som flytter til byen av ulike årsaker. Statistikk viser at interne flyttinger innad i Lillestrøm utgjør en betydelig del av flytteaktiviteten. Dette inkluderer både studenter som flytter til og fra utdanningsinstitusjoner i området, familier som bytter bolig innad i byen, og enkeltpersoner som søker nye muligheter. Samtidig opplever Lillestrøm også en økning i tilflytting fra andre deler av landet på grunn av jobbmuligheter og det blomstrende næringslivet.

Praktiske tips for en vellykket flytteprosess:

 1. Planlegg i god tid: Start planleggingen av flyttingen så tidlig som mulig for å unngå unødvendig stress. Sett en flyttedato og lag en flytteplan som inkluderer pakking, kontakt med tjenesteleverandører og adresseendringer.

 2. Velg pålitelige flyttebyråer: Samarbeid med anerkjente flyttebyråer som har erfaring med flytting i Lillestrøm. Sjekk omdømmet deres, les anmeldelser og sørg for at de har nødvendige lisenser og forsikringer.

 3. Organiser og merk: Gjennomgå eiendelene dine før flyttingen og sorter ut det du ikke trenger. Pakk gjenstandene systematisk og merk esker tydelig for enkel gjenfinning når du kommer frem til det nye hjemmet ditt.

 4. Informer nøkkelaktører: Gi beskjed til postkontoret, banken, forsikringsselskapet, skole/arbeidsplassen og eventuelle abonnementstjenester om din adresseendring i god tid. Dette vil sikre at viktig post og kommunikasjon når frem til riktig sted.

 5. Ta vare på deg selv: Flytting kan være fysisk og emosjonelt krevende. Husk å ta pauser, spis riktig og sørg for å ta vare på deg selv under hele flytteprosessen. Be om hjelp fra venner eller familie hvis nødvendig.

Konklusjon:

Uansett om du er student, familie, enslig eller flytter av jobbmessige årsaker, kan en flytteprosess i Lillestrøm være enkel og effektiv med riktig planlegging og hjelp fra pålitelige flyttebyråer. Ved å følge de praktiske tipsene og ta hensyn til den nevnte statistikken, kan du sikre en smidig overgang til ditt nye hjem. Velg Flyttealliansen som din pålitelige partner for en vellykket flytting i Lillestrøm. De vil kunne tilby skreddersydde tjenester og støtte gjennom hele flytteprosessen, og sikre at din flytteopplevelse blir problemfri og bekymringsfri.

Flyttemelding

ADRESSEENDRING - Her kan du melde flytting både til posten og Folkeregisteret

For å sikre at du får brev og pakker når du bytter adresse, må du melde flytting til Posten. Du kan også samtykke til at adresseendringen sendes til Folkeregisteret. Logg inn med BankID `»» Meld flytting

Da får du:

 • `Riktig adresse i Postens registre
 • Riktig adresse i Folkeregisteret