Flytting har aldri vært så enkelt!

Vi er her for å hjelpe deg. Bestill ditt flyttebyrå Gjøvik enkelt online med Flyttealliansen.

Velkommen til Flyttealliansen! Vi er dedikerte til å fremme faglig dyktighet i flyttebransjen.

Privatflytting Gjøvik

Flyttebyrå nær deg som stiller opp på kort varsel som flytter deg fra dør til dør.

Bedriftsflytting Gjøvik

Flytting av kontorer og ansatte utført av proffesjonelle flyttefolk med lang erfarning.

Flyttebyrå Gjøvik

Er du et flyttebyrå som yter god kundeservice og har behov for flere flytteoppdrag?

Hvordan fungerer det?

LAST NED FLYTTEAPPEN

Bestill lokale flyttebyråer nær deg, ingen behov for sammenligning eller vente på svar fra utfylte skjemaer. Betal kun for den tiden du bruker.

BESTILL FLYTTEBYRÅ PÅ DAGEN

Ingen ventetid! Du kan bestille direkte eller forhåndsbestille en flyttedato og tid som passer for deg og flyttebyrået som er tilgjengelig. 

SIKKERT BETALINGSSYSTEM

Vi tilbyr et sikkert betalingssystem for både brukere og flyttebedrifter, slik at begge parter kan ha trygghet i transaksjonene.

Flyttingens fremtid!

Last ned Flytteappen på Google Play og få en smidig og effektiv flytteopplevelse!

Flytteappen er en banebrytende løsning som tar flyttebransjen inn i fremtiden. Med den i hånden kan du spare både tid og penger under flytteprosessen. Planlegging og organisering blir en lek, og du kan holde full kontroll på flytteoppdraget.

Oppdag fordelene med Flytteappen:

 • Se alle flyttebiler nær deg online på et interaktiv kart.
 • Planlegg og bestill flytteoppdrag direkte i appen, uten bryet med telefonoppringninger.
 • Få tilgang til verdifulle tips og råd for en smidig flytteprosess.
 • Kommuniser direkte med flyttebyrået for oppdateringer og koordinering.
 • Hold styr på betalinger og kvitteringer på ett sted.

Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve flyttingens fremtid! Last ned Flytteappen fra Google Play i dag og bli en del av det stadig voksende antallet brukere som nyter fordelene den bringer. Spar tid, spar penger, og nyt en sømløs flyttingserfaring.

Avansert betalingsgaranti: Sikre og trygge flyttetjenester

Flyttealliansen bidrar til å bekjempe dårlig rykte i flyttebransjen

Flyttealliansen, Norges allianse for flyttebyråer, har utviklet Flytteappen som tilbyr en sikker betalingsmåte for flyttetjenester. Med appens betalingssystem kan brukere enkelt og trygt betale for tjenestene etter at flyttejobben er fullført. Dette eliminerer risikoen for usikre betalingsmetoder og gir både brukere og flyttebyråer en pålitelig og transparent transaksjon.

Med Flytteappen og Flyttealliansens fokus på sikker betaling og konfliktløsninger, streber vi etter å opprettholde høy kvalitet, tillit og profesjonalitet i flyttebransjen.

Er du et flyttebyrå i Gjøvik?

Økt synlighet og bransjenettverk for ditt flyttebyrå i Gjøvik!

Bli med i Flyttealliansen og gi ditt flyttebyrå en konkurransedyktig fordel! Som medlem vil du få økt synlighet blant potensielle kunder og tilgang til et sterkt nettverk av bransjeledere. Dra nytte av vår markedsføring og samarbeid med andre flyttebyråer for å oppnå suksess. Bli med i dag og ta ditt flyttebyrå til nye høyder med Flyttealliansen!

Bygg tillit og troverdighet: Flyttealliansen er anerkjent for sitt engasjement for kvalitet og pålitelighet. Ved å bli medlem, vil du dra nytte av vårt gode omdømme og bygge tillit hos potensielle kunder. Vårt merke vil styrke din profesjonelle status og hjelpe deg med å skille deg ut i markedet.

Flytteforsikring for trygghet og beskyttelse

Mange bekymrer seg for flyttelasset!

Når du benytter Flytteappen gjennom Flyttealliansen, kan du være trygg på at registrerte og godkjente flyttebedrifter tar ansvar for din flytteopplevelse. Vi setter sikkerheten og beskyttelsen av dine eiendeler i fokus, og derfor krever vi at alle flyttebedrifter som samarbeider med oss har egne forsikringer som er grundig verifisert og godkjent av vårt team.

Vi er en tredjeparts interesse som fungerer som bindeledd mellom flyttebedrifter og brukere ved å tilby teknologi for en enklere og mer pålitelig flytteprosess. Når du velger en flyttebedrift gjennom vår app, kan du være trygg på at de har de nødvendige forsikringene på plass.

Alle registrerte flyttebedrifter har en omfattende firmaforsikring som beskytter deg og dine eiendeler i tilfelle uforutsette hendelser. Dette inkluderer også forsikring på de ansatte som er involvert i flytteprosessen. Du kan være trygg på at flyttebyråene tar ansvar for sine ansatte og deres velferd.

I tillegg har flyttebedriftene en utvidet ansvarsforsikring for flyttebilene. Dette sikrer at eventuelle skader på eiendeler under transport blir dekket, og du kan ha full tillit til at dine verdifulle eiendeler blir håndtert med forsiktighet og omsorg.

Selv om du eller flyttebyrået tar alle forholdsregler for å sikre møbler og kostbare gjenstander under flytting, kan uhell skje. Risikoen er i forbindelse med inn og utflytting, under transport og møbler som skrapes opp.

Referanser & vurderinger

Få Innsikt fra tidligere brukere og flyttebedrifter

Flyttealliansen tar vi kundetilfredshet og kvalitet på tjenestene vi tilbyr svært alvorlig. Vi tror på å skape gjennomsiktighet og tillit i flyttebransjen. Derfor har vi implementert en Referanser & Vurderinger-funksjon på Flytteappen som gjør det enkelt for både brukere og flyttebedrifter å evaluere og vurdere hverandre etter et flytteoppdrag.

Så hvordan fungerer referanser og vurderinger på flytteappen? La oss ta en nærmere titt.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Vi håper at svarene på disse spørsmålene har gir deg en grundig forståelse av hvordan Flytteappen fungerer og fordelene ved å bruke den til ditt flytteoppdrag. Med Flytteappen kan du enkelt finne pålitelige og kvalifiserte flyttebyråer til konkurransedyktige priser, og du betaler kun for den tiden du faktisk bruker. Appen gir deg trygghet, bekvemmelighet og en sømløs flytteopplevelse.

1. Hva er fordelen med å bruke Flytteappen?

Flytteappen gir deg flere fordeler sammenlignet med tradisjonelle flyttebyråer. For det første gir den enkel tilgang til pålitelige flyttebyråer med standardiserte priser. Du kan unngå tidkrevende sammenligninger og vente på svar fra forskjellige flyttebyråer, da Flytteappen kobler deg direkte til det nærmeste tilgjengelige flyttebyrået. Videre betaler du kun for den faktiske tiden brukt på flytteoppdraget, noe som kan spare deg for betydelige kostnader sammenlignet med tradisjonelle byråer med minimumstider.

2. Hva koster et flyttebyrå?

Alle flyttebyråer som er tilgjengelige gjennom Flytteappen har standardiserte priser. Prisene varierer avhengig av størrelsen på kjøretøyet og antall flyttekonsulenter som er involvert. Flytteappen tar betalt basert på tiden det tar å fullføre flytteoppdraget, og du betaler kun for den faktiske tiden brukt fra start til slutt. Dette gir deg som bruker en fordel da mange tradisjonelle flyttebyråer har minimumstider på 3-5 timer. Ved å bruke Flytteappen kan du spare penger ved å betale kun for den tiden du faktisk bruker.

3. Hvordan vet jeg at flyttebyrået kommer?

Når du bestiller en flyttebil gjennom Flytteappen, vil det nærmeste tilgjengelige flyttebyrået aktivere seg for oppdraget ditt. Du vil motta en melding som informerer deg om at "Flyttebyrået er på vei". Når flyttebyrået når frem til din adresse, vil du motta en ny melding som informerer deg om at "Flyttebyrået er ankommet!" Dette gir deg trygghet og sikkerhet i å vite når flyttebyrået kommer og er klar til å hjelpe deg.

4. Hvordan betaler jeg for flyttingen?

Etter at du har lastet ned Flytteappen, må du legge til dine bankkortopplysninger i appen. Når flytteoppdraget er fullført, trykker du på stoppknappen i appen for å avslutte oppdraget. Betalingen blir automatisk utført ved at beløpet trekkes fra ditt registrerte bankkort. Flyttebyrået vil også motta en melding som bekrefter at flytteoppdraget er betalt. Du vil også ha muligheten til å gi tips til flyttebyrået og vurdere dem med opp til 5 stjerner.

5.  Hva slags type flyttebyrå kan jeg forvente kommer til meg?

Alle flyttebyråer som er tilgjengelige gjennom Flytteappen er nøye godkjent og verifisert av Flyttebyrå.no sitt team på forhånd. Vi sikrer at hver flyttebedrift har nødvendige forsikringsdokumenter, firmaattest, førerkort for alle ansatte og vognkort for de kjøretøyene som brukes gjennom appen. I tillegg sjekker vi om flyttebedriftene har en egen hjemmeside og Facebook-profil, samt vurdering av tidligere anmeldelser. Dette sikrer at du får tjenester fra pålitelige og kvalifiserte flyttebyråer.

6. Kan jeg bestille pianoflytting eller andre tilleggstjenester?

Ja, du kan flytte pianoer, ovner, hvitevarer og andre tunge tinger pluss andre tjenester hvor det koster ekstra for som avfallsdeponering / søppelhenting. Det kan enkelt betales som tips etter endt flyttearbeid. F. eks koster flyttingen kr.4000,- og flyttebyrået har flyttet et piano som til vanligvis koster kr.3000,- Kan du som bruker tipse flyttebyrået i etterkant av selve betalingen for flytteoppdraget. Les mer om pianoflytting

Gjøvik - En Smidig Flytteprosess med Flyttealliansen

Enten du planlegger å flytte til Gjøvik eller flytte fra byen, er det viktig å ha en vellykket og problemfri flytteprosess. I denne artikkelen vil vi gi deg verdifull informasjon, nyttige tips og statistikk om flytting til og fra Gjøvik. Enten du er student, familie, enslig eller trenger å flytte på grunn av jobbmessige årsaker, kan Flyttealliansen og deres medlemmer hjelpe deg med å sikre en smidig og effektiv flytteopplevelse.

Studenter i Gjøvik: Gjøvik er et populært valg blant studenter, med et sterkt utdanningsmiljø og gode studieprogrammer. For studenter som flytter til Gjøvik, er det viktig å finne riktig studentbolig og organisere en vellykket flytteprosess. Planlegg flyttingen i god tid, sjekk ut tilgjengelige studentboliger og sørg for å involvere deg i studentmiljøet for å få en jevn overgang til studielivet i Gjøvik.

Familier i Gjøvik: Gjøvik er et flott sted for familier, med sitt trygge og trivelige miljø. Når du flytter som familie til Gjøvik, er det viktig å vurdere faktorer som boligstørrelse, barnehager, skoler og tilgang til fritidsaktiviteter. Planlegg flyttingen i god tid, undersøk ulike nabolag og involver barna i prosessen for å sikre en smidig overgang til det nye hjemmet.

Enslige i Gjøvik: Enten du er ung eller eldre og flytter alene til Gjøvik, er det viktig å vurdere faktorer som boligpriser, sikkerhet og tilgang til nødvendige fasiliteter. Gjøvik har et variert boligmarked, og det er viktig å undersøke ulike områder som passer dine behov og preferanser. Ta kontakt med Flyttealliansen og deres medlemmer for å få hjelp med en effektiv og trygg flytting til eller fra Gjøvik.

Jobbmessige årsaker: Gjøvik er en by med gode jobbmuligheter innen ulike sektorer. Mange mennesker flytter til Gjøvik på grunn av jobbmuligheter, enten det er innen teknologi, helse eller utdanning. Før du flytter, undersøk arbeidsmarkedet, pendleravstand og eventuelle støtteordninger for nytilflyttede arbeidstakere. Flyttealliansen og deres medlemmer kan bistå deg med en sømløs bedriftsflytting og sikre minimal forstyrrelse av virksomheten.

Statistikk om flytting i Gjøvik:

 • Interne flyttinger i Gjøvik: Hvert år gjennomføres mange flyttinger internt i Gjøvik, og Flyttealliansen og deres medlemmer er en pålitelig ressurs for å håndtere disse flytteoppdragene. Ved å benytte seg av deres tjenester kan folk i Gjøvik enkelt og effektivt flytte fra en bolig til en annen innenfor byen, uten stress og bekymringer knyttet til selve flytteprosessen.
  • Eksterne flyttinger til Gjøvik: Gjøvik tiltrekker seg også mange tilflyttere fra andre steder, både fra andre norske byer og fra utlandet. Mange ser muligheter i byens arbeidsmarked, det gode utdanningstilbudet og den vakre naturen som omgir Gjøvik. Flyttealliansen og deres medlemmer kan håndtere disse eksterne flyttingene og sørge for at alt går knirkefritt, fra planlegging og pakking til transport og utpakking.

  • Bedriftsflyttinger: Gjøvik er også vert for mange bedrifter og organisasjoner innenfor ulike bransjer. Når bedrifter bestemmer seg for å flytte, enten det er til eller fra Gjøvik, er det avgjørende å sikre en sømløs overgang. Flyttealliansen og deres medlemmer har erfaring med bedriftsflyttinger og kan håndtere alt fra kontorinnredning og IT-infrastruktur til transport og logistikk, slik at virksomheten kan fortsette uforstyrret.

  Uansett hvilken type flytting du planlegger i Gjøvik, kan du stole på Flyttealliansen og deres medlemmer for å sikre en trygg, pålitelig og effektiv flytteprosess. Deres profesjonelle flytteteam har ekspertise, erfaring og utstyr som trengs for å håndtere selv de mest krevende flytteoppdragene. Ved å velge Flyttealliansen kan du få den hjelpen du trenger for å gjøre flyttingen til eller fra Gjøvik til en positiv opplevelse.

  Ta kontakt med Flyttealliansen og deres medlemmer i god tid før flyttedatoen for å få veiledning, tilbud og ytterligere informasjon om hvordan de kan bistå deg med din spesifikke flytteprosess. Med deres hjelp kan du se fram til en sømløs og problemfri flytteopplevelse i Gjøvik.

Flyttemelding

ADRESSEENDRING - Her kan du melde flytting både til posten og Folkeregisteret

For å sikre at du får brev og pakker når du bytter adresse, må du melde flytting til Posten. Du kan også samtykke til at adresseendringen sendes til Folkeregisteret. Logg inn med BankID `»» Meld flytting

Da får du:

 • `Riktig adresse i Postens registre
 • Riktig adresse i Folkeregisteret