FLYTTEBYRÅ DRAMMEN

Hva koster det å flytte?
i Priskalkulatoren gir et estimert gjennomsnitt ut fra hva det koster innad byer og steder. Ved nasjonal og internasjonale flytteoppdrag gjelder andre priser med andre kilometertilegg og bomutgifter. Priser for tunge tinger som piano, safe, kopimaskiner o.l. har sine egne tilleggspriser. Prisene kan variere i høysessonger som på sommeren. Tillegg kan også tilkomme på kveldstid, helger og høytidsdager. Alle flyttebyråer har en minstetid, (alt fra 2 til 4 timer). Denne kalkulatoren har en minstetid med 2 timer.

Alle felt må fylles ut!

km

Alle felt må fylles ut!

Alle felt må fylles ut!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ?

Flyttepriser © Flytteguiden 2020

Flyttebyrå Drammen og omegn

Send anbud til flyttebyrå Drammen og se estimert fastpris før du mottar tilbud fra flyttebyråer i Drammen. Les mer om oss

Hva koster det å flytte? Vi har gjort en 2 års studie og analyse om hva det koster å bruke et flyttebyrå. Les mer

Respektert flyttekontrakt. En stor sikkerhet for deg som kunde og for Flyttebyrå Drammen  

                   Flyttebyrå Drammen

Konkurransedyktige priser for å flytte. Det er ikke noe bedre tidspunkt å begynne å planlegge enn nå. Du kan få gratis tilbud fra våre godkjente flyttebyråer i Drammen ved å fylle ut vår flyttepris kalkulator. Det er også mange informasjonstips om flytting og lagring for å gjøre livet enklere. Enten du vil ha hjelp til å flytte en garderobe i underetasjen, eller en full pakke med flytting, pakking og flyttevask fra flyttebyråer i Drammen. Flytteoppdrag, store som små, lover Flytteguiden å formidle de beste flyttebyråene i Drammen.

Finnes i bydeler; Flyttebyrå Konnerud, Flyttebyrå Pukerud, Flyttebyrå Strømsgodset, Flyttebyrå Lierstranda, pluss flere...


Hvem er Flytteguiden?    

www.flyttebyrå.no er hjemmeside nummer 1 for flytting og lagring. Konseptet ble utviklet for å imøtekomme forbrukernes skiftende behov. Vi tilbyr muligheten til å bestille flyttetjenester og lagringstjenester online. Å flytte har aldri vært enklere. Med Flytteguiden kan du i løpet av få minutter på en veldig enkel og morsom måte arrangere hele flytteoppdraget og bestille det direkte. Alt er mulig med Flytteguiden - vi flytter din hybel eller ditt hus! Ut fra din informasjonen, vil Flytteguiden utstede en fastpris. På denne måten vil du alltid vite nøyaktig hva flytting og lagring vil koste. Ingen overraskelser etterpå!

Flyttepriskalkulator

Flyttepriskalkulatoren oppgir gjennomsnitlige priser for flytting og lagring. Skal du flytte gjelder prisene innenfor 30 km 

Skal du flytte fra Drammen til Trondheim vil du ikke få oppgitt riktig pris eller hvis du skal flytte fra Sverige til Norge. De fleste flytteoppdrag er innenfor samme kommune, by og steder. Priskalkulatoren er detaljert utarbeidet gjennom en 2 års studie og analyse og vi har "truffet spikeren på hodet". Hvor mange flyttebyråer og minilager har du ringt rundt til for å spørre om pris? De fleste flyttebyråer har timepriser innad i byer og steder. De fleste kunder vil ha fastpris, da kan de også sammenligne prisene og velge det billigste flyttebyrå eller minilager igjennom Flytteguiden. Som sikkerhet er alle våres medlemmer sikkerhetskontrolert og de er pliktige til å bruke en bindende flyttekontrakt som sikrer imot svart arbeid.  "Et minilager har som oftes sin egen leiekontrakt"

Flyttebyråer i Drammen i dag

Flyttetjenester i dag er like populære som for 20 år siden, mens en økning i teknologirelaterte tjenester spiller en større rolle i å hjelpe kunder med å finne det beste flyttebyrå Drammen. Proffesjonelle flyttebyråer i Drammen sin hovedoppgave er å hjelpe folk med å flytte møbler og andre eiendeler på en raskeste og sikreste og komfortable måte som mulig. Hovedfokuset til Flytteguiden er våres formidling av flyttetjenester med lagring, tilby de riktige og beste flyttebyråene i Drammen. Vi har fått god erfaring bak oss og vet hvordan vi kan gjøre kundene glade. I dag må flyttebyråer i Drammen jobbe enda hardere for å konkurrere med sine mange konkurrenter som tilbyr flyttjenester i den mest befolkede byen nummer 5 i Norge.


Vi gir deg verktøy til flytting og lagring

Pianopriskalkulator              Hva koster det å flytte et piano? (La flyttebyråer flytte pianoet ditt).

Pakkematerialkalkulator     Hvor mange flytteesker og embalasje trenger du til flytteoppdraget?          

Volumkalkulator                  Hvor mange kubikkmeter stort er et flyttelass. Unngå for liten flyttebil eller lager.

Pris flytting Drammen

Hvor mye koster et flyttebyrå?

Flyttekostnader for ditt lokale flytteoppdrag eller langdistanseflytting kan variere avhengig av en rekke forskjellige faktorer:

Avhengig av hvor du befinner deg og hvor vil du flytte fra i Drammen;

Enten du trenger pakking, bæring, lasting i flyttebilen, frakt av en mengde møbler, pianoflytting, husholdningsapparater og andre eiendeler fra huset ditt, (hva koster det a flytte et piano?)

Flytteprisen for flyttebyrå Drammen kan avhenge av om du ønsker å flytte en hybel, to eller tre-romsleilighet eller en større enebolig;

De fleste lokale flyttebyrå Drammen tilbyr en timepris. Fra flyttebyråer i Drammen er effektivitet avhenger av hvor raskt og smidig flytting du vil / trenger og hvor mye du vil spare;

Hvor stor flyttebil, adkomst, etasjeforhold, pakking, etc.

Flyttebil i Drammen

Hvor stor flyttebil trenger du?      Flyttebilen bør få med alt på en tur.

På lokale flytteoppdrag innad i byer / steder holder der gjerne med en liten lastebil eller en stor varebil, (20 kbm skapbil) da det ofte er dårlig med parkering og adkomst på adressene. Hvis flyttebilen er for stor må flyttebyrået parkere lengre unna og dermed bruke lengre tid til flyttingen. Spesielt vanskelig er det på vinters tid da det mye snø, snøhauger og snøkanter. 

Derimot skal du flytte langt er det svært viktig at bilen er stor nok til ditt flyttelass. Du kan finne ut hvor stor flyttebil du trenger med å bruke vår volumkalkulator og se enkelt hvor mange kubikkmeter stort er ditt flyttelass. Er ditt flyttelass 27 kbm stort? Ja, da trenger du en flyttebil som er 30 kbm stor! De fleste flyttefirmaer vet ofte hvor cirka stort er ditt flyttelass ut fra hvor stor bolig du har, (hybel, 2-roms eller en 3-roms, osv.)  Men det er forskjellig hva hver enkelt har så bruk volumkalkulatoren.

(20 kbm skapbil er perfekt for byflytting)

Pianoflytting Drammen

Flytte piano eller andre spesielle tunge møbler

Det å flytte på store og spesielle møbler som piano, flygel, safe og lignende er ingen enkelt sak. Det er både tidkrevende og vanskelig. Det er viktig at det blir gjort riktig og at det utføres med stor forsiktighet. De fleste er veldig glad i pianoet sitt og det er også et instrument som i de fleste tilfeller har en svært høy verdi. Med andre ord kan det bli veldig dyrt å skulle flytte et piano uten hjelp, det kan også være skummelt for rygg og andre kroppsdeler. Du bør derfor ikke falle for fristelsen til å tenke at du skal spare penger ved å flytte pianoet selv. Det kan være smart å få et  flyttebyrå til å ta jobben for deg.

For å flytte piano kreves riktig utstyr, god erfaring, bra teknikk, styrke og ikke minst balanse. Det er viktig at det som blir flyttet gjøres det på en skånsom måte - og det skal jo helst gå fort og effektiv også. Da lønner det seg å bruke et flyttebyrå som har spesialkompetanse innenfor flyttetransport av store tunge møbler.

Flytting av hvitevarer

Derfor bør du flytte kjøleskapet stående

Oljen bruker tid på å renne tilbake.

Mange velger å la hvitevarene stå igjen når de flytter. Men har du nettopp kjøpt et flott kombiskap med det siste innen kjøle og fryseteknologi, er det jo like greit å ta det med seg.

Flytting er en ganske krevende prosess for store, følsomme ting som går på strøm. Spesielt kjøleskap og frysere, som fortsatt bruker en kombinasjon av olje, kjølevæske og gass for å holde melka kald og torsken stivfrossen.

Stående er best

- Det finnes i dag produkter der dette er fikset, men med de aller fleste kjøleskap og kombinerte kjøl/frys anbefales å frakte skapet stående. Flytter man med egen bil, må skapet i de fleste tilfeller fraktes liggende.

- I slike tilfeller er det viktig å huske på å vente minst tre timer før man plugger støpselet i kontakten.

Søppeltaxi Drammen

Ikke flytt ting du ikke trenger.

Mange familier flytter rundt med esker og vesker og gamle møbler som aldri blir brukt igjen. Bryt syklusen og slutt å hamstre søppelet ditt!

Hvis du vet at visse ting bør kastes, men du ikke kan få deg til å gjøre jobben, eller hvis du ikke liker å si farvel til gamle eiendeler, kan du be flyttebyrået om å gjøre oppgaven for deg. Ikke lag ekstra plass på din neste bolig som fyller garasjen, loftet og skapene med ting du ikke virkelig vil ha. Unngå ekstra lagring og flytteutgifter. Når du ansetter et flyttebyrå, kan du spare deg massevis av penger på lang sikt. Sammenlign kostnadene for en søppeltaxi med de ekstra flyttekostnadene forbundet med å flytte flere ting. Pluss kostnadene for lagring / mi nkilager. Pluss mer arbeid med å flytte inn i ditt nye hjem og i fremtidige flyttinger. Betal for en søppeltaxi med en gang, og betal aldri andre mennesker for å flytte og lagre det samme søppelet igjen.

Det er billigere å leie et flyttebyrå enn å leie en søppelcontainer!

Minilager i Drammen

De fleste Minilager i Drammen kan variere litt med prisene i henholdt til beliggenhet. Jo nærmere sentrum du kommer, mere koster det. Prisene kan variere med noen hundrelapper per måned. Det finnes også lagringstilbud utenfor Drammen som har reduserte priser. Husk ved bruk av flyttebyrå tilkommer tiden, (flyttebil og 2 mann fra kr.1200,- til kr.1500,- per time). Et temperert og døgnapent minilager med god sikkerhet har blitt et populert tilbud. Kaldtlager / utelager, dvs (containerutleie) er også en billigere løsning, men sjekk om tingene dine tåler uteklimaet for du bestiller lagring.

Lagringstips

Flyttevask Drammen

Alle bedrifter som utfører rengjøring, slik som flere flyttebyråer for det meste gjør er flyttevask. De må da være regisrert og godkjent av kommunen i renholsregisteret. Hver enkelt ansatte har da et HMS-kort. (Bestill HMS-kortet). Det anbefales å bruke flyttebyrået som flyttet til også å utføre flyttevasken da de er rutinerte og samtidlig får du som kunden mindre bedrifter å forholde deg til. Flyttevask anbefales utført ikke mer enn 1 -2 dager før overtagelse. Bruk gjerne Flytteguiden sin flyttekontrakt for å sikre din sikkerhet før betaling.

FLYTTEFORSIKRING - Sørg for at flyttelasset ditt er forsikret 

Det kan fort skje uhellunder flytting, uansett om du bruker flyttebyrå eller flytter selv. Med flytteforsikring har du en ting mindre å bekymre deg for. Flytteguiden anbefaler If forsikring sin Super innboforsikring.

Mange bekymrer seg for flyttelasset 

Selv om du eller flyttebyrået tar alle forholdsregler for å sikre møbler og kostbare gjenstander under flytting, kan uhell skje. Risikoen er i forbindelse med inn og utbæring, under transport og møbler som skrapes opp. Sjekk også med flyttebyrået hvilke typer forsikringer de har.

If forsikring har markedets beste flytteforsikring som også dekker uhell, slik at innboet ditt er trygt under hele flyttingen. Du får erstattet skader på tingene dine som skjer under flytting uansett  årsak, og den gjelder både om du flytter selv eller benytter flyttebyrå. Les mer om forsikring her


ADRESSEENDRING - Her kan du melde flytting både til posten og Folkeregisteret samtidlig!

For å sikre at du får brev og pakker når du bytter adresse, må du melde flytting til Posten. Du kan også samtykke til at adresseendringen sendes til Folkeregisteret. Logg inn med BankID `»» Meld flytting

Da får du:

  • `Riktig adresse i Postens registre
  •  Riktig adresse i Folkeregisteret

Flytting til et nytt sted

De beste flyttebyrå i Drammen vil hjelpe deg med å flytte alt fra ditt nye hjem. Erfarne flyttegutter fra Drammen vil gjøre pakkingen annerledes i henhold til møblene som blir flyttet. For å flytte eiendeler trygt fra punkt A til B, må noen ganger lagring og pakking av forskjellige eiendeler være forskjellige og til og med separate. Hvis du bestemmer deg for å pakke selv, kan du få tips fra de beste flyttebyrå Drammen og nyte en hyggelig flytting.

Flyttetips

Ettersom det er mange flyttebyråer i Drammen, er det viktig å velge nøye, slik at flyttingen kan fullføres på en mest mulig pålitelig måte. Billig flyttjeneste er ikke alltid den beste. Så det er et par positive og negative omtaler om flyttebyråer. Vi vil hjelpe deg å bestemme hvem er best.

Det mest positive med flyttebyrå i Drammen er at de vil ta seg av å flytte møblene til ønsket sted på en raskest og tryggeste måte. Disse tjenestene kan noen ganger være billige, for eksempel, den gjennomsnittlige kostnaden er kr.1200,- til kr.1400,- inkl. Mva per time for en enkelt flytteoppdrag. Husk at jo færre flyttegutter som gjør arbeidet, jo lengre tid vil det ta å fullføre flyttingen, og den totale flyttekostnaden kan være enda høyere enn forventet. Så velg med omhu. Igjennom Flytteguiden kan du få fastpris!

Selv om et flyttebyrå i Drammen er veldig nyttige, må du være forsiktig når du velger et flyttebyrå i Drammen du vil jobbe med. Det er mange flyttebyråer, som ikke vil ta ordentlig vare på møblene dine og flytter eiendelene dine så lenge som mulig for å belaste mer penger. Dette er de værste tilfellene som kan skje med billige flyttebyråer i Drammen. Hvis du velger nøye, får du den beste flyttjenesten i Drammen og vil glede deg over flyttingen.


Send gratis oppføring med ditt flyttebyrå bedriftsinformasjon og logo. Bli listet og synlig på søkemotorer som Google og Bing.

____________________________________ 

FAKTA OM FLYTTEGUIDEN

Hvorfor vi mener Flytteguiden er det eneste aktuelle nettstedet for videreformidling av flyttetjenester;

* Flytteguiden har listet samtlig flyttebyråer (Daglig oppdateringer fra Brønnøysundregistrene)

* Flytteguiden er synlig i alle byer, steder og småsteder i Norge (1100 stk lokalisasjoner)

* Flytteguiden har "bransjedomenet" for flytting; flyttebyrå.no

* Våres ansatte har ikke kun IT-kunnskap, men også flere års arbeid med flytting

* Vi kan det å flytte - Flytteguiden er overalt!

Blogger               Flyttetips

* Flyttevask                        * Flytteskolen

* Riktig flyttehjelp              * Kalkulatorer

* Boligstyling                     * Minilager

* Flyttekontrakt                 * Bli kvitt søppel

Navigasjon
Hjem                          Boligutleie
Kontakt oss               Maps
Om oss                      Medlemmer


Nordmenn på flyttefot:
Her er kommunene vi flytter fra og til

Nesten 250 000 nordmenn flyttet mellom ulike kommuner og fylker i 2018, og så mange som 446 000 flyttet innad i egne kommuner. Det fører oss på europatoppen i flytting.

Tall fra Statistisk Sentralbyrå viser at unge flytter oftere enn eldre. Samtidig øker antallet over 50 år som flytter.

Nordmenn flytter også oftere enn de fleste andre europeere. En analyse fra SSB viser at Norge ligger på topp sammen med Danmark, Sverige, Finland og Sveits.

- På toppen av flyttestatistikken troner den lille kommunen Frosta i Trøndelag med bare 2640 innbyggere. Hele 14 prosent av kommunens befolkning flyttet internt i kommunen i fjor, sier Even Høydahl ved Statistisk Sentralbyrå.

Færrest flytter i Rødøy kommune i Helgeland. Bare 1 prosent av de litt over 1300 innbyggerne flyttet internt i kommunen i 2018.

Vi vil bo i byene

I tillegg viser tallene at det fortsatt er populært å flytte til byene. Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger er de mest populære byene.

Samtidig er det mange som flytter fra Oslo til nabokommunene. Akershus - nabofylket til Oslo - har størst innflytting og mer enn 17 000 flyttet fra Oslo til Akershus.

- Akershus er ett av 12 fylker som opplever såkalt økt innenlandsk flyttegevinst - det vil si at flere flytter til enn fra fylket, sier Høydahl.

Ullensaker og Lørenskog i Akershus er de kommunene som opplever høyest flyttegevinst, mens kommunene Vang, Snåsa og Nesna opplever at flere flytter bort enn til.

Innvandring har - så langt - gitt pluss i flytteregnskapet for mange utkantkommuner som ellers ville hatt nedgang i folketallet.

- Innvandrerne er mer mobile enn andre innbyggere, først og fremst fordi de ikke har de samme bindingene til stedet der de bor som mange av de innfødte. Når vi nå har mindre innvandring, vil kommunene oppleve mindre flytteaktivitet, sier Høydahl.

Takstmennene er ikke overrasket

Fagdirektør i Norges takseringsforbund, Espen Fuglesang, - og takstmennene han representerer - erfarer at mange unge i etableringsfasen velger å flytte fra byene til nabokommuner.

- Det er naturlig at unge som etablerer seg og får barn, ønsker større plass enn de får i en leilighet i Oslo. Hvis du selger en leilighet i hovedstaden, kan du fint kjøpe et hus i en av nabokommunene, sier Fuglesang.

Samtidig erfarer også de at mange godt voksne, velger å bytte ut eneboligene til fordel for leilighet i sentrale områder.

- 50-åringer ønsker ofte et enklere liv. Mange vil bruke fritiden på andre ting enn å vedlikeholde og pusse opp eneboligen. Mange av dem har hytte og vil heller bruke fritiden på aktiviteter, fremfor å male og bytte kjøkken, sier Fuglesang.

Vi flytter til leiligheter

Tall fra Prognosesenteret viser også at vi flytter oftere nå enn vi gjorde for 5-6 år siden og at over 50 prosent av oss mener vår neste bolig er en leilighet. Det er uavhengig av alder.

Partner Bjørn-Erik Øye hos Prognosesenteret mener det skyldes at våre behov endrer seg raskere nå enn før.

- Tidligere var det mest vanlig at vi flyttet i en leilighet, deretter til et rekkehus og så til slutt havnet i en enebolig hvor vi ble boende til vi måtte bæres ut. Nå - som samfunnet endrer seg raskere - er vi mer villige til å flytte på oss, sier Øye.

Han viser blant annet til at vi - oftere enn tidligere - bytter jobb. Det er ikke lenger like vanlig å få Kongens fortjenestemedalje for lang og tro tjeneste.

50-åringer flytter til enklere liv

I tillegg skilles vi oftere enn før og godt voksne over 50 som flytter, ønsker et enklere liv enn det hus og hage representerer.

- På toppen av det hele blir en del tjenester lagt ned i områder med få innbyggere. Når vi blir eldre har vi behov for - og ønsker - å bo nærmere der vi får tjenester som apotek, lege, frisør og postkontor, sier Øye.

Dette mener eiendomsmeglerne

Eiendomsmeglerne i Norge erfarer også at flyttingen her i landet styres av ulike livsfaser, og at flere og flere flytter til urbane strøk.

- Yngre ønsker primært å bo i byer som Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Tromsø. Det henger sammen med studietilbudet og mulighet for jobb. Mange flytter til byene når de er i 20-årene og flytter ut igjen når de stifter familie, sier administrerende direktør Carl O. Geving i Norges Eiendomsmeglerforbund.

I tillegg har perioder med sterk prisvekst i Oslo bidratt til økt flytting til kommunene utenfor hovedstaden.

90 prosent av alle som bor i Oslo, bor i leilighet. Unge i etableringsfasen har sjelden råd til en enebolig eller rekkehus i hovedstaden, og velger derfor å flytte til nabokommuner hvor de har råd til rekkehus eller enebolig.

- Etterhvert som kjøpekraften øker, bytter mange fra leilighet til enebolig. Mens eldre går motsatt vei og flytter fra enebolig til moderne leiligheter. De flytter oftere kortere enn de unge. Mange eldre ønsker ikke å flytte ut av kommunen, men vil bo moderne og sentrumsnært i sin egen kommune.

 Vi holder til i byer;

Flyttebyrå Alta, Flyttebyrå Arendal, Flyttebyrå Bergen, Flyttebyrå Bodø, Flyttebyrå Elverum,  Flyttebyrå Fredrikstad, Flyttebyrå Grimstad,  Flyttebyrå Halden, Flyttebyrå Hamar, Flyttebyrå Haugesund, Flyttebyrå Harstad, Flyttebyrå Horten, Flyttebyrå Hønefoss, Flyttebyrå Jessheim, Flyttebyrå Kongsvinger, Flyttebyrå Kristiansand, Flyttebyra Kristiansund, Flyttebyrå Larvik, Flyttebyrå Levanger, Flyttebyrå LillehammerFlyttebyrå Lillestrøm, Flyttebyrå Molde, Flyttebyrå Moss, Flyttebyrå Narvik, Flyttebyra Namsos, Flyttebyrå Oppdal, Flyttebyrå Porsgrunn, Flyttebyrå Sandvika, Flyttebyra Sarpsborg, Flyttebyrå Ski, Flyttebyrå Skien, Flyttebyrå Steinkjer, Flyttebyrå Stjørdal, Flyttebyrå Trondheim, Flyttebyrå Tromsø, Flyttebyrå Tynset, Flyttebyrå Verdal