FLYTTEBYRÅ ÅLESUND

PRISKALKULATOR
i Priskalkulatoren gir et estimert gjennomsnitt ut fra hva det koster innad byer og steder. Ved nasjonal og internasjonale flytteoppdrag gjelder andre priser med andre kilometertilegg og bomutgifter. Priser for tunge tinger som piano, safe, kopimaskiner o.l. har sine egne tilleggspriser. Prisene kan variere i høysessonger som på sommeren. Tillegg kan også tilkomme på kveldstid, helger og høytidsdager. Alle flyttebyråer har en minstetid, (alt fra 2 til 4 timer). Denne kalkulatoren har en minstetid med 2 timer.

Alle felt må fylles ut!

km

Alle felt må fylles ut!

Alle felt må fylles ut!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ?

Flyttepriser © Flytteguiden 2020

Flyttebyrå Ålesund og omegn

Hva koster det å flytte? Vi har gjort en 2 års studie og analyse om hva det koster å bruke et flyttebyrå. Les mer

Send anbud til flyttebyrå Ålesund og se estimert fastpris før du mottar tilbud fra flyttebyråer i Ålesund. Les mer om oss

Respektert flyttekontrakt.   En stor sikkerhet for deg som kunde og for Flyttebyrå Ålesund  

Flyttebyrå Ålesund

Konkurransedyktige priser for å flytte. Det er ikke noe bedre tidspunkt å begynne å planlegge enn nå. Du kan få gratis tilbud fra våre godkjente flyttebyråer i Ålesundved å fylle ut vår flyttepris kalkulator. Det er også mange informasjonstips om flytting og lagring for å gjøre livet enklere. Enten du vil ha hjelp til å flytte en garderobe i underetasjen, eller en full pakke med flytting, pakking og flyttevask fra flyttebyråer i Ålesund. Flytteoppdrag, store som små, lover Flytteguiden å formidle de beste flyttebyråene i Ålesund.

Finnes på steder; Flyttebyrå Sula, Flyttebyrå Spjelkavika, Flyttebyrå Hareid, Flyttebyrå Hessa, pluss flere...


Hvem er Flytteguiden?

www.flyttebyrå.no er hjemmeside nummer 1 for flytting og lagring. Konseptet ble utviklet for å imøtekomme forbrukernes skiftende behov. Vi tilbyr muligheten til å bestille flyttetjenester og lagringstjenester online. Å flytte har aldri vært enklere. Med Flytteguiden kan du i løpet av få minutter på en veldig enkel og morsom måte arrangere hele flytteoppdraget og bestille det direkte. Alt er mulig med Flytteguiden - vi flytter din hybel eller ditt hus! Ut fra din informasjonen, vil Flytteguiden utstede en fastpris. På denne måten vil du alltid vite nøyaktig hva flytting og lagring vil koste. Ingen overraskelser etterpå!

Flyttepriskalkulator

Flyttepriskalkulatoren oppgir gjennomsnitlige priser for flytting og lagring. (Skal du flytte gjelder prisene innenfor 30 km)

Skal du flytte fra Ålesund til Bergen vil du ikke få oppgitt riktig pris eller hvis du skal flytte fra Sverige til Norge. De fleste flytteoppdrag er innenfor samme kommune, by og steder. Priskalkulatoren er detaljert utarbeidet gjennom en 2 års studie og analyse og vi har "truffet spikeren på hodet". Hvor mange flyttebyråer og minilager har du ringt rundt til for å spørre om pris? De fleste flyttebyråer har timepriser innad i byer og steder. De fleste kunder vil ha fastpris, da kan de også sammenligne prisene og velge det billigste flyttebyrå eller minilager igjennom Flytteguiden. Som sikkerhet er alle våres medlemmer sikkerhetskontrolert og de er pliktige til å bruke en bindende flyttekontrakt som sikrer imot svart arbeid. "Et minilager har som oftes sin egen leiekontrakt"

Flyttebyrå Ålesund i dag

Flyttetjenester i dag er like populære som for 20 år siden, mens en økning i teknologirelaterte tjenester spiller en større rolle i å hjelpe kunder med å finne det beste flyttebyrå Bergen. Proffesjonelle flyttebyråer i Ålesund sin hovedoppgave er å hjelpe folk med å flytte møbler og andre eiendeler på en raskeste og sikreste og komfortable måte som mulig. Hovedfokuset til Flytteguiden er våres formidling av flyttetjenester med lagring, tilby de riktige og beste flyttebyråene i Ålesund. Vi har fått god erfaring bak oss og vet hvordan vi kan gjøre kundene glade. I dag må flyttebyråer i Ålesund jobbe enda hardere for å konkurrere med sine mange konkurrenter som tilbyr flyttjenester i den mest befolkede byen i Norge.

Hvor mye koster et flyttebyrå?

Flyttekostnader for ditt lokale flytteoppdrag eller langdistanseflytting kan variere avhengig av en rekke forskjellige faktorer:

Avhengig av hvor du befinner deg og hvor vil du flytte fra;

Enten du trenger pakking, bæring, lasting til flyttebilen, frakt av en mengde møbler, pianoflytting, (se også, hva koster det å flytte et piano?) husholdningsapparater og andre eiendeler fra huset ditt;

Flyttepriser for et flyttebyrå kan avhenge av om du ønsker å flytte en hybel, to eller tre-romsleilighet eller en større enebolig;

De fleste lokale flyttebyrå tilbyr en timepris. Flytteguiden tilbyr fastpriser. Flyttebyråer er effektivt avhengig av hvor raskt og smidig flytting du vil / trenger og hvor mye du vil spare igjennom;

Hvor stor flyttebil, adkomst, etasjeforhold, pakking, tunge tinger, etc.

Flyttebil Ålesund

Hvor stor flyttebil trenger du?      Flyttebilen bør få med alt på en tur.

På lokale flytteoppdrag innad i byer / steder holder der gjerne med en liten lastebil eller en stor varebil, (20 kbm skapbil) da det ofte er dårlig med parkering og adkomst på adressene. Hvis flyttebilen er for stor må flyttebyrået parkere lengre unna og dermed bruke lengre tid til flyttingen. Spesielt vanskelig er det på vinters tid da det mye snø, snøhauger og snøkanter. 

Derimot skal du flytte langt er det svært viktig at bilen er stor nok til ditt flyttelass. Du kan finne ut hvor stor flyttebil du trenger med å bruke vår volumkalkulator og se enkelt hvor mange kubikkmeter stort er ditt flyttelass. Er ditt flyttelass 27 kbm stort? Ja, da trenger du en flyttebil som er 30 kbm stor! De fleste flyttefirmaer vet ofte hvor cirka stort er ditt flyttelass ut fra hvor stor bolig du har, (hybel, 2-roms eller en 3-roms, osv.)  Men det er forskjellig hva hver enkelt har så bruk volumkalkulatoren.

(20 kbm skapbil er perfekt for byflytting)

Pianoflytting Ålesund

Flytte piano eller andre spesielle tunge møbler

Det å flytte på store og spesielle møbler som piano, flygel, safe og lignende er ingen enkelt sak. Det er både tidkrevende og vanskelig med pianoflytting. Det er viktig at det blir gjort riktig og at det utføres med stor forsiktighet. De fleste er veldig glad i pianoet sitt og det er også et instrument som i de fleste tilfeller har en svært høy verdi. Med andre ord kan det bli veldig dyrt å skulle flytte et piano uten hjelp, det kan også være skummelt for rygg og andre kroppsdeler. Du bør derfor ikke falle for fristelsen til å tenke at du skal spare penger ved å flytte pianoet selv. Det kan være smart å få et flyttebyrå til å ta jobben for deg.

For å flytte piano kreves riktig utstyr, god erfaring, bra teknikk, styrke og ikke minst balanse. Det er viktig at det som blir flyttet gjøres det på en skånsom måte - og det skal jo helst gå fort og effektiv også. Da lønner det seg å bruke et flyttebyrå som er flytteeksperter innenfor flyttetransport av store tunge møbler.

Flytting av hvitevarer

Derfor bør du flytte kjøleskapet stående

Oljen bruker tid på å renne tilbake.

Mange velger å la hvitevarene stå igjen når de flytter. Men har du nettopp kjøpt et flott kombiskap med det siste innen kjøle og fryseteknologi, er det jo like greit å ta det med seg.

Flytting er en ganske krevende prosess for store, følsomme ting som går på strøm. Spesielt kjøleskap og frysere, som fortsatt bruker en kombinasjon av olje, kjølevæske og gass for å holde melka kald og torsken stivfrossen.

Stående er best

- Det finnes i dag produkter der dette er fikset, men med de aller fleste kjøleskap og kombinerte kjøl/frys anbefales å frakte skapet stående. Flytter man med egen bil, må skapet i de fleste tilfeller fraktes liggende.

- I slike tilfeller er det viktig å huske på å vente minst tre timer før man plugger støpselet i kontakten.

Minilager

De fleste Minilager i Oslo kan variere med prisene ut fra beliggenhet. Jo nærmere sentrum du kommer, mere koster det.

Prisene kan variere med noen hundrelapper per måned. Det finnes også lagringstilbud utenfor Oslo som har reduserte priser. Husk ved bruk av flyttebyrå tilkommer tiden, (flyttebil og 2 mann fra kr.1200,- til kr.1500,- per time). Et temperert og døgnapent minilager med god sikkerhet har blitt et populert tilbud. Kaldtlager / utelager, dvs (containerutleie) er også en billigere løsning, men sjekk om tingene dine tåler uteklimaet for du bestiller lagring.

Lagringstips

Organiser din flytting med smarte kalkulatorer

Pakkematerial kalkulator  Hvor mye pakkeaterialer trenger du? Vi gir deg oversikten.

Volumkalkulator                  Se enkelt hvor stort er ditt flyttelass. Hvor stor flyttebil trenger du?

Pianopris kalkulator      Hva koster det å flytte et piano? Bruk flyttebyrå til flytting av pianoer!

Flyttevask

Alle bedrifter som utfører rengjøring, slik som flere flyttebyråer for det meste gjør er flyttevask. De må da være regisrert og godkjent av kommunen i renholsregisteret. Hver enkelt ansatte har da et HMS-kort. (Bestill HMS-kortet). Det anbefales å bruke flyttebyrået som flyttet til også å utføre flyttevasken da de er rutinerte og samtidlig får du som kunden mindre bedrifter å forholde deg til. Flyttevask anbefales utført ikke mer enn 1-2 dager før overtagelse. Bruk gjerne Flytteguiden sin flyttekontrakt for å sikre din sikkerhet før betaling.

ADRESSEENDRING - Her kan du melde flytting både til posten og Folkeregisteret samtidlig!

For å sikre at du får brev og pakker når du bytter adresse, må du melde flytting til Posten. Du kan også samtykke til at adresseendringen sendes til Folkeregisteret. Logg inn med BankID `»» Meld flytting

Da får du:

  • `Riktig adresse i Postens registre
  •  Riktig adresse i Folkeregisteret

FLYTTEFORSIKRING - Sørg for at flyttelasset ditt er forsikret 

Det kan fort skje uhellunder flytting, uansett om du bruker flyttebyrå eller flytter selv. Med flytteforsikring har du en ting mindre å bekymre deg for. Flytteguiden anbefaler If forsikring sin Super innboforsikring.

Mange bekymrer seg for flyttelasset 

Selv om du eller flyttebyrået tar alle forholdsregler for å sikre møbler og kostbare gjenstander under flytting, kan uhell skje. Risikoen er i forbindelse med inn og utbæring, under transport og møbler som skrapes opp. Sjekk også med flyttebyrået hvilke typer forsikringer de har.

If forsikring har markedets beste flytteforsikring som også dekker uhell, slik at innboet ditt er trygt under hele flyttingen. Du får erstattet skader på tingene dine som skjer under flytting uansett  årsak, og den gjelder både om du flytter selv eller benytter flyttebyrå. Les mer om forsikring her


Send gratis oppføring med ditt flyttebyrå bedriftsinformasjon og logo. Bli listet og synlig på søkemotorer som Google og Bing.

FAKTA OM FLYTTEGUIDEN

Hvorfor vi mener Flytteguiden er det eneste aktuelle nettstedet for videreformidling av flyttetjenester;

* Flytteguiden har listet samtlig flyttebyråer (Daglig oppdateringer fra Brønnøysundregistrene)

* Flytteguiden er synlig i alle byer, steder og småsteder i Norge (1100 stk lokalisasjoner)

* Flytteguiden har "bransjedomenet" for flytting, flyttebyrå.no

* Våres ansatte har ikke kun IT-kunnskap, men også flere års arbeid med flytting

* Vi kan det å flytte - Flytteguiden er overalt!

Blogger               Flyttetips

* Flyttevask                        * Flytteskolen

* Riktig flyttehjelp              * Kalkulatorer

* Boligstyling                     * Minilager

* Flyttekontrakt                 * Bli kvitt søppel

Navigasjon
Hjem                          Boligutleie
Kontakt oss               Maps
Om oss                      Bedrift


 Vi holder til i byer;

Flyttebyrå Alta, Flyttebyrå Arendal, Flyttebyrå Bergen, Flyttebyrå Bodø, Flyttebyrå Elverum,  Flyttebyrå Fredrikstad, Flyttebyrå Grimstad,  Flyttebyrå Halden, Flyttebyrå Hamar, Flyttebyrå Haugesund, Flyttebyrå Harstad, Flyttebyrå Horten, Flyttebyrå Hønefoss, Flyttebyrå Jessheim, Flyttebyrå Kongsvinger, Flyttebyrå Kristiansand, Flyttebyra Kristiansund, Flyttebyrå Larvik, Flyttebyrå Levanger, Flyttebyrå LillehammerFlyttebyrå Lillestrøm, Flyttebyrå Molde, Flyttebyrå Moss, Flyttebyrå Narvik, Flyttebyra Namsos, Flyttebyrå Oppdal, Flyttebyrå Porsgrunn, Flyttebyrå Sandvika, Flyttebyra Sarpsborg, Flyttebyrå Ski, Flyttebyrå Skien, Flyttebyrå Steinkjer, Flyttebyrå Stjørdal, Flyttebyrå Trondheim, Flyttebyrå Tromsø, Flyttebyrå Tynset, Flyttebyrå Verdal