FLYTTEBYRÅ AKERSHUS

Hva koster det å flytte?
i Priskalkulatoren gir et estimert gjennomsnitt ut fra hva det koster innad byer og steder. Ved nasjonal og internasjonale flytteoppdrag gjelder andre priser med andre kilometertilegg og bomutgifter. Priser for tunge tinger som piano, safe, kopimaskiner o.l. har sine egne tilleggspriser. Prisene kan variere i høysessonger som på sommeren. Tillegg kan også tilkomme på kveldstid, helger og høytidsdager. Alle flyttebyråer har en minstetid, (alt fra 2 til 4 timer). Denne kalkulatoren har en minstetid med 2 timer.

Alle felt må fylles ut!

km

Alle felt må fylles ut!

Alle felt må fylles ut!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Flyttepriser © Flytteguiden 2020

Flyttebyrå Akershus og omegn

Hva koster det å flytte? Vi har gjort en 2 års studie og analyse om hva det koster å bruke et flyttebyrå. Les mer

Send anbud til flyttebyrå Akershus og se estimert fastpris før du mottar tilbud fra flyttebyråer i Akershus

Respektert flyttekontrakt  En stor sikkerhet for deg som kunde og for Flyttebyrå Akershus. Unngå svart arbeid

Flyttebyrå i Akershus

Konkurransedyktige priser på flytting. Det er ikke noe bedre tidspunkt å begynne å planlegge enn nå. Du kan få gratis tilbud fra alle våre godkjente flyttebyråer i Akershus ved å fylle ut vår flyttepris kalkulator på nett. Det er også mange tips om flytting og oppbevaring for å gjøre livet ditt enklere. Enten du vil ha hjelp til å flytte en garderobe i underetasjen, eller en full pakke med flytting, pakking og flyttevask fra flyttebyråer i Akershus. Flytteguiden lover å formidle de beste tilbudene på store og små flytteoppdrag fra flyttebyråene i Akershus.Hvem er Flytteguiden?    

www.flyttebyrå.no er den beste nettsiden for flytting og oppbevaring. Konseptet ble utviklet for å imøtekomme forbrukernes skiftende behov. Vi tilbyr muligheten til å bestille flytte- og oppbevaringstjenester på nett. Å flytte har aldri vært enklere. Med Flytteguiden kan du i løpet av få minutter på en veldig enkel og morsom måte arrangere hele flytteoppdraget og bestille det direkte. Alt er mulig med Flytteguiden - vi flytter din hybel eller ditt hus! Ut fra informasjonen vi får fra deg, vil Flytteguiden utstede en fastpris. På denne måten vil du alltid vite nøyaktig hva flytting og oppbevaring vil koste. Ingen overraskelser i etterkant!

FLYTTEKALKULATOR

Flyttepriskalkulatoren oppgir gjennomsnitlige priser for flytting og lagring. Skal du flytte gjelder prisene innenfor 30 km 

Dersom du skal du flytte fra Akershus til Oppland fylke vil du ikke få oppgitt riktig pris eller hvis du skal flytte fra Sverige til Norge. De fleste flytteoppdrag er innenfor samme kommune, by eller område. Priskalkulatoren er detaljert utarbeidet gjennom en 2 års studie og analyse og vi har "truffet spikeren på hodet". Hvor mange flyttebyråer og minilager har du ringt rundt til for å spørre om pris? De fleste flyttebyråer har timepriser innad i byer og områder. De fleste kunder vil ha fastpris, da kan de også sammenligne prisene og velge det billigste flyttebyrået eller minilageret igjennom Flytteguiden. Som sikkerhet er alle våres medlemmer sikkerhetskontrollert og de er pliktige til å bruke en bindende flyttekontrakt som sikrer mot svart arbeid.  "Et minilager har som oftes sin egen leiekontrakt"


Flyttebyrå Akershus i dag

Flyttetjenester i dag er like populære som for 20 år siden, mens en økning i teknologirelaterte tjenester spiller en større rolle i å hjelpe kunder med å finne det beste flyttebyrået Akershus. Flyttebyråer sin hovedoppgave er å hjelpe folk med å flytte møbler og andre eiendeler på en så rask og sikker og komfortable måte som mulig. Hovedfokuset til Flytteguiden er vår formidling av flyttetjenester med oppbevaring, og vi onsker å tilby de riktige og beste flyttebyråene i Akershus. Vi har mye god erfaring bak oss og vet hvordan vi kan gjøre kundene glade. I dag må flyttebyråer i Akershus jobbe enda hardere for å konkurrere med sine mange konkurrenter som tilbyr flyttjenester i den mest befolkede fylke nummer 2 etter Oslo fylke.

Vi gir deg verktøy til flytting og lagring

Pianopriskalkulator                            Hva koster det å flytte et piano? (La flyttebyråer flytte pianoet ditt).

Pakkematerialkalkulator                   Hvor mange flytteesker og embalasje trenger du til flytteoppdraget?          

Volumkalkulator                                Hvor mange kubikkmeter stort er et flyttelass. Unngå for liten flyttebil eller lager.

Hva koster det å flytte?

Hvor mye koster et flyttebyrå?

Flyttekostnader for ditt lokale flytteoppdrag eller langdistanseflytting kan variere avhengig av en rekke forskjellige faktorer: Avhengig av hvor du befinner deg og hvor vil du flytte fra i Akershus; Enten du trenger pakking, bæring, lasting til flyttebilen, frakt av en mengde møbler, pianoflytting, husholdningsapparater og andre eiendeler fra huset ditt; Flyttepriser for et flyttebyrå i Akershus kan avhenge av om du ønsker å flytte en hybel, to eller tre-romsleilighet eller en større enebolig;De fleste lokale flyttebyrå tilbyr en timepris. Flytteguiden tilbyr fastpriser. Flyttebyråer er effektivt avhengig av hvor raskt og smidig flytting du vil / trenger og hvor mye du vil spare igjennom; Hvor stor flyttebil, adkomst, etasjeforhold, pakking, tunge tinger, etc.

Pianoflytting i Akershus

Skal du flytte et piano eller andre spesielle tunge møbler?

Det å flytte på store og spesielle møbler som piano, flygel, safe og lignende er ingen enkelt sak. Det er både tidkrevende og vanskelig. Det er viktig at det blir gjort riktig og at det utføres med stor forsiktighet. De fleste er veldig glad i pianoet sitt og det er også et instrument som i de fleste tilfeller har en svært høy verdi. Med andre ord kan det bli veldig dyrt å skulle flytte et piano uten hjelp, det kan også være skummelt for rygg og kroppen generelt. Du bør derfor ikke falle for fristelsen å tenke at du skal spare penger ved å flytte pianoet selv. Det kan være smart å få et flyttebyrå til å ta jobben for deg. For å flytte et piano kreves riktig utstyr, god erfaring, bra teknikk, styrke og ikke minst balanse. Det er viktig at det blir flyttet på en skånsom måte, og det skal jo helst gå fort og effektiv også. Da lønner det seg å bruke et flyttebyrå som har spesialkompetanse innenfor flyttetransport av store tunge møbler.

Flyttebil i Akershus

Hvor stor flyttebil trenger du?                                                    

Flyttebilen bør få med alt på en tur. På lokale flytteoppdrag innad i byer / områder holder det gjerne med en liten lastebil eller en stor varebil, (20 kbm skapbil) da det ofte er dårlig med parkering og adkomst på adressene. Hvis flyttebilen er for stor må flyttebyrået parkere lengre unna og dermed bruke lengre tid på flyttingen. Spesielt vanskelig er det på vinters tid da det er mye snø og brøytekanter.  Derimot skal du flytte langt er det svært viktig at bilen er stor nok til flyttelasset ditt. Du kan finne ut hvor stor flyttebil du trenger med å bruke vår volumkalkulator og se enkelt hvor mange kubikkmeter stort ditt flyttelass er. Er ditt flyttelass 27 kbm stort? Ja, da trenger du en flyttebil som er 30 kbm stor! De fleste flyttefirmaer vet ofte omtrent hvor stort er ditt flyttelass ut fra hvor stor bolig du har, (hybel, 2-roms eller en 3-roms, osv.)  Men det er forskjellig hva hver enkelt har, så bruk volumkalkulatoren.

(20 kbm skapbil er perfekt for flytting innen kort avstand)

Flytting av hvitevarer

Derfor bør du flytte kjøleskapet stående

Oljen bruker tid på å renne tilbake.

Mange velger å la hvitevarene stå igjen når de flytter. Men har du nettopp kjøpt et flott kombiskap med det siste innen kjøle og fryseteknologi, er det jo like greit å ta det med seg. Flytting er en ganske krevende prosess for store, følsomme ting som går på strøm. Spesielt kjøleskap og frysere, som fortsatt bruker en kombinasjon av olje, kjølevæske og gass for å holde melka kald og torsken stivfrossen.

Stående er best

- Det finnes i dag produkter der dette er fikset, men med de aller fleste kjøleskap og kombinerte kjøl/frys anbefales å frakte skapet stående. Flytter man med egen bil, må skapet i de fleste tilfeller fraktes liggende. - I slike tilfeller er det viktig å huske på å vente minst tre timer før man plugger støpselet i kontakten.

Søppeltaxi Akershus

Ikke flytt ting du ikke trenger.

Mange familier flytter rundt med esker og vesker og gamle møbler som aldri blir brukt igjen. Bryt syklusen og slutt å hamstre søppelet ditt! Hvis du vet at visse ting bør kastes, men du ikke kan få deg til å gjøre jobben, eller hvis du ikke liker å si farvel til gamle eiendeler, kan du be flyttebyrået om å gjøre oppgaven for deg. Ikke lag ekstra plass på din neste bolig som fyller garasjen, loftet og skapene med ting du ikke virkelig vil ha. Unngå ekstra lagring og flytteutgifter. Når du ansetter et flyttebyrå, kan du spare deg massevis av penger på lang sikt. Sammenlign kostnadene for en søppeltaxi med de ekstra flyttekostnadene forbundet med å flytte flere ting. Pluss kostnadene for lagring / mi nkilager. Pluss mer arbeid med å flytte inn i ditt nye hjem og i fremtidige flyttinger. Betal for en søppeltaxi med en gang, og betal aldri andre mennesker for å flytte og lagre det samme søppelet igjen.

Det er billigere å leie et flyttebyrå enn å leie en søppelcontainer!

Minilager Akershus

De fleste Minilager kan variere litt i prisen i henholdt til beliggenhet. Jo nærmere sentrum du kommer, jo mere koster det. Prisene kan variere med noen hundrelapper per måned. Det finnes også oppbevaringstilbud utenfor byene som har reduserte priser. Husk at ved bruk av flyttebyrå tilkommer tiden, (flyttebil og 2 mann fra kr.1200,- til kr.1500,- per time). Et temperert og døgnåpent minilager med god sikkerhet har blitt et populert valg. Kaldtlager / utelager, (containerutleie) er også en billigere løsning, men sjekk om tingene dine tåler uteklimaet for du bestiller oppbevaring.

Oppbevaringstips

Flyttevask Akershus

Alle bedrifter som utfører rengjøring, slik som flere flyttebyråer gjør tilbyr det man kaller flyttevask. De må da være regisrert og godkjent av kommunen i renholdsregisteret. Hver enkelt ansatte har da et HMS-kort. (Bestill HMS-kortet). Det anbefales å bruke flyttebyrået som hjelper deg med flyttimgen til også å utføre flyttevasken da de er rutinerte og samtidlig får du som kunde færre bedrifter å forholde deg til. Flyttevask anbefales utført ikke mer enn 1 -2 dager før overtagelse. Bruk gjerne Flytteguiden sin flyttekontrakt for å sikre din sikkerhet før betaling.

Flyttetips

Flytting til et nytt sted

De beste flyttebyråene i Oslo vil hjelpe deg med å flytte alt fra ditt nye hjem. Erfarne flyttemannskap fra Oslo vil tilpasse pakkingen til møblene som blir flyttet. For å flytte eiendeler trygt fra punkt A til B, må noen ganger oppbevaring og pakking av forskjellige eiendeler være forskjellige og til og med separate. Hvis du bestemmer deg for å pakke selv, kan du få tips fra de beste flyttebyråene i Oslo og nyte en hyggelig flytting.

Flyttetips

Ettersom det er mange flyttebyråer i Oslo, er det viktig å være nøye når du velger et av dem slik at flyttingen kan fullføres på en mest mulig pålitelig måte. Billig flyttjenester er ikke alltid de beste. Så hvis det er et par positive og negative omtaler om flyttebyråer vil vi hjelpe deg med å avgjøre hvem som er best. Det mest positive med flyttebyrå i Oslo er at de vil ta seg av flyttingen av møblene dine til ønsket sted på en raskest og tryggeste måte. Disse tjenestene kan noen ganger være billige, for eksempel, den gjennomsnittlige kostnaden er mellom 1200,- og  1400,- inkl. mva per time for en enkelt flytteoppdrag. Husk at jo færre flyttemannskap som gjør arbeidet, jo lengre tid vil det ta å fullføre flyttingen, og den totale flyttekostnaden kan være enda høyere enn forventet. Så velg med omhu. Gjennom Flytteguiden kan du få fastpris! Selv om et flyttebyrå i Oslo er veldig nyttige, må du være forsiktig når du velger et flyttebyrå i Oslo som du vil jobbe med. Det er mange flyttebyråer, som ikke vil ta ordentlig vare på møblene dine og flytter eiendelene dine over så lang tid som mulig for å kunne ta høyere betalt. Dette er de verste tilfellene som kan skje med billige flyttebyråer i Oslo. Hvis du velger nøye, får du den beste flyttjenesten i Oslo og vil glede deg over flyttingen.


FLYTTEFORSIKRING - Sørg for at flyttelasset ditt er forsikret 

Det kan fort skje uhellunder flytting, uansett om du bruker flyttebyrå eller flytter selv. Med flytteforsikring har du en ting mindre å bekymre deg for. Flytteguiden anbefaler If forsikring sin Super innboforsikring.

Mange bekymrer seg for flyttelasset 

Selv om du eller flyttebyrået tar alle forholdsregler for å sikre møbler og kostbare gjenstander under flytting, kan uhell skje. Risikoen er i forbindelse med inn og utbæring, under transport og møbler som skrapes opp. Sjekk også med flyttebyrået hvilke typer forsikringer de har. If forsikring har markedets beste flytteforsikring som også dekker uhell, slik at innboet ditt er trygt under hele flyttingen. Du får erstattet skader på tingene dine som skjer under flytting uansett  årsak, og den gjelder både om du flytter selv eller benytter flyttebyrå. Les mer om forsikring her


ADRESSEENDRING - Her kan du melde flytting både til posten og Folkeregisteret samtidlig!

For å sikre at du får brev og pakker når du bytter adresse, må du melde flytting til Posten. Du kan også samtykke til at adresseendringen sendes til Folkeregisteret. Logg inn med BankID `»» Meld flytting

Da får du:

  • `Riktig adresse i Postens registre
  •  Riktig adresse i Folkeregisteret
Send gratis oppføring med ditt flyttebyrå bedriftsinformasjon og logo. Bli listet og synlig på søkemotorer som Google og Bing.

FAKTA OM FLYTTEGUIDEN

Hvorfor vi mener Flytteguiden er det eneste aktuelle nettstedet for videreformidling av flyttetjenester;

* Flytteguiden har listet samtlig flyttebyråer (Daglig oppdateringer fra Brønnøysundregistrene)

* Flytteguiden er synlig i alle byer, steder og småsteder i Norge (1100 områder)

* Flytteguiden har "bransjedomenet" for flytting; flyttebyrå.no

* Våres ansatte har ikke kun IT-kunnskap, men også flere års arbeid med flytting

* Vi kan det å flytte - Flytteguiden er overalt!

Blogger               Flyttetips

* Flyttevask                        * Flytteskolen

* Riktig flyttehjelp              * Kalkulatorer

* Boligstyling                     * Minilager

* Flyttekontrakt                 * Bli kvitt søppel

Navigasjon
Hjem                          Boligutleie
Kontakt oss               Maps
Om oss                      Medlemmer

Flytteguiden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra Flytteguiden for bruk et annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Nordmenn på flyttefot:
Her er kommunene vi flytter fra og til

Nesten 250 000 nordmenn flyttet mellom ulike kommuner og fylker i 2018, og så mange som 446 000 flyttet innad i egne kommuner. Det fører oss på europatoppen i flytting.

Tall fra Statistisk Sentralbyrå viser at unge flytter oftere enn eldre. Samtidig øker antallet over 50 år som flytter. Nordmenn flytter også oftere enn de fleste andre europeere. En analyse fra SSB viser at Norge ligger på topp sammen med Danmark, Sverige, Finland og Sveits. - På toppen av flyttestatistikken troner den lille kommunen Frosta i Trøndelag med bare 2640 innbyggere. Hele 14 prosent av kommunens befolkning flyttet internt i kommunen i fjor, sier Even Høydahl ved Statistisk Sentralbyrå. Færrest flytter i Rødøy kommune i Helgeland. Bare 1 prosent av de litt over 1300 innbyggerne flyttet internt i kommunen i 2018.

Vi vil bo i byene

I tillegg viser tallene at det fortsatt er populært å flytte til byene. Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger er de mest populære byene. Samtidig er det mange som flytter fra Oslo til nabokommunene. Akershus - nabofylket til Oslo - har størst innflytting og mer enn 17 000 flyttet fra Oslo til Akershus. - Akershus er ett av 12 fylker som opplever såkalt økt innenlandsk flyttegevinst - det vil si at flere flytter til enn fra fylket, sier Høydahl. Ullensaker og Lørenskog i Akershus er de kommunene som opplever høyest flyttegevinst, mens kommunene Vang, Snåsa og Nesna opplever at flere flytter bort enn til. Innvandring har - så langt - gitt pluss i flytteregnskapet for mange utkantkommuner som ellers ville hatt nedgang i folketallet. - Innvandrerne er mer mobile enn andre innbyggere, først og fremst fordi de ikke har de samme bindingene til stedet der de bor som mange av de innfødte. Når vi nå har mindre innvandring, vil kommunene oppleve mindre flytteaktivitet, sier Høydahl.

Takstmennene er ikke overrasket

Fagdirektør i Norges takseringsforbund, Espen Fuglesang, - og takstmennene han representerer - erfarer at mange unge i etableringsfasen velger å flytte fra byene til nabokommuner. - Det er naturlig at unge som etablerer seg og får barn, ønsker større plass enn de får i en leilighet i Oslo. Hvis du selger en leilighet i hovedstaden, kan du fint kjøpe et hus i en av nabokommunene, sier Fuglesang. Samtidig erfarer også de at mange godt voksne, velger å bytte ut eneboligene til fordel for leilighet i sentrale områder. - 50-åringer ønsker ofte et enklere liv. Mange vil bruke fritiden på andre ting enn å vedlikeholde og pusse opp eneboligen. Mange av dem har hytte og vil heller bruke fritiden på aktiviteter, fremfor å male og bytte kjøkken, sier Fuglesang.

Vi flytter til leiligheter

Tall fra Prognosesenteret viser også at vi flytter oftere nå enn vi gjorde for 5-6 år siden og at over 50 prosent av oss mener vår neste bolig er en leilighet. Det er uavhengig av alder. Partner Bjørn-Erik Øye hos Prognosesenteret mener det skyldes at våre behov endrer seg raskere nå enn før. - Tidligere var det mest vanlig at vi flyttet i en leilighet, deretter til et rekkehus og så til slutt havnet i en enebolig hvor vi ble boende til vi måtte bæres ut. Nå - som samfunnet endrer seg raskere - er vi mer villige til å flytte på oss, sier Øye. Han viser blant annet til at vi - oftere enn tidligere - bytter jobb. Det er ikke lenger like vanlig å få Kongens fortjenestemedalje for lang og tro tjeneste.

50-åringer flytter til enklere liv

I tillegg skilles vi oftere enn før og godt voksne over 50 som flytter, ønsker et enklere liv enn det hus og hage representerer. - På toppen av det hele blir en del tjenester lagt ned i områder med få innbyggere. Når vi blir eldre har vi behov for - og ønsker - å bo nærmere der vi får tjenester som apotek, lege, frisør og postkontor, sier Øye.

Dette mener eiendomsmeglerne

Eiendomsmeglerne i Norge erfarer også at flyttingen her i landet styres av ulike livsfaser, og at flere og flere flytter til urbane strøk. - Yngre ønsker primært å bo i byer som Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Tromsø. Det henger sammen med studietilbudet og mulighet for jobb. Mange flytter til byene når de er i 20-årene og flytter ut igjen når de stifter familie, sier administrerende direktør Carl O. Geving i Norges Eiendomsmeglerforbund. I tillegg har perioder med sterk prisvekst i Oslo bidratt til økt flytting til kommunene utenfor hovedstaden. 90 prosent av alle som bor i Oslo, bor i leilighet. Unge i etableringsfasen har sjelden råd til en enebolig eller rekkehus i hovedstaden, og velger derfor å flytte til nabokommuner hvor de har råd til rekkehus eller enebolig. - Etterhvert som kjøpekraften øker, bytter mange fra leilighet til enebolig. Mens eldre går motsatt vei og flytter fra enebolig til moderne leiligheter. De flytter oftere kortere enn de unge. Mange eldre ønsker ikke å flytte ut av kommunen, men vil bo moderne og sentrumsnært i sin egen kommune.

Flyttebyrå.no

Flytteguiden, AKERSHUS

(+47) 924 13 110

salg@flytteguide.no

Flytteguiden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Kopiering av materiale fra Flytteguiden for bruk et annet sted er ikke tillatt uten avtale.