Sikkerhet

(This website is currently under construction)

Du har mottatt en e-post fra en person som du aldri har korrespondert med tidligere, og derfor, før du tar samtalen videre vil du gjerne gjøre noen undersøkelser på Internett for å vite mer om personen. Hvordan gjør du dette uten å spørre den andre personen direkte? Er du plaget av Facebookbøller?


Slik sjekker du e-postadresser umiddelbart.

La meg dele en ekstremt enkel metode for å sjekke om en e-postadresse er gyldig og eksisterer eller ikke. Gå til innloggingssiden til e-posttjenesten og la det se ut som om du ikke lenger husker passordet til e-postkontoen din. Tjenesten vil be om e-postadressen din, der de kan sende innstillingene for gjenoppretting av passord. Her hvis du angir en e-postadresse som eksisterer, er tjenesten mest sannsynlig å fortelle deg at det bestemte brukernavnet ikke eksisterer. Jeg har testet dette med Google Apps, Yahoo Mail og Outlook (Hotmail), og metoden fungerer sammen med dem alle.


Vil du vite mer om hvem som sender deg eposter eller hvem vedkommende er bak hjemmesider og domener? Penger tilbake garanti. Send forespørsel til info@flytteguide.no